Home » , » Το θράσος και η αλητεία, του αργόμισθου, με δικά μας λεφτά Γ. Ψαριανού δεν γνωρίζουν όρια

Το θράσος και η αλητεία, του αργόμισθου, με δικά μας λεφτά Γ. Ψαριανού δεν γνωρίζουν όρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 | 7:15 μ.μ.


Αξίζει να διαβάσετε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε Η χυδαία διάσταση του φαινομένου που λέγεται Γ. Ψαριανός στην οποία τονίζαμε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη ιστορική και κοινωνική ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ η περίπτωσή του.

 Αυτός ο τυχάρπαστος, εξυπνάκιας και φαφλατάς, το απωθητικό παράσιτο από πολιτική σκοπιά, κάνει μια απίστευτα απαράδεκτη επίθεση στο ΚΚΕ χρησιμοποιώντας αισχρά υπονοούμενα. 

Το συγκεκριμένο πολιτικό ρεμάλι από τότε που βρέθηκε εθνοπατέρας -οι ρεφορμιστές και ο Τσίπρας τι έχουν να πουν άραγε για το σημερινό κατάντημα του τύπου, που οι ίδιοι έβγαλαν απ' την αφάνεια) έχει γλυκαθεί τρελά από την παχυλή αργομισθία που εξασφαλίσει το βουλευτιλίκι γι' αυτό άλλαζε τα πολιτικά κόμματα σαν τα πουκάμισα. Τώρα γιατί οι πολιτικοί σχηματισμοί του προσφέρουν στέγη είναι μια άλλη ιστορία.

Μπορεί να μην βρέθηκαν στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές αρκετοί   ψηφοφόροι της συντηρητικής παράταξης να "τιμήσουν" με την ψήφο τους αυτόν τον πολιτικό γυρολόγο, προσφέροντας του άλλη μια περίοδο αργομισθίας, αλλά στην εποχή της νεοδημοκρατικης "κανονικότητας" οι πολιτικοί γενίτσαροι έχουν πάντα ευμενή αντιμετώπιση. Ετσι και τώρα Εξασφάλισε το "επιτελικό κράτος" μια παχυλή αργομισθία στον Ψαριανό  διορίζοντας τον μετακλητό συνεργάτη στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.(Γνωρίζατε την ύπαρξη αντιπροέδρου της κυβέρνησης;),

Το θράσος και η αλητεία, λοιπόν αυτού του τύπου δεν γνωρίζουν όρια. 


Δεν θα ασχοληθούμε εμείς με τις αθλιότητες Ψαριανού σε βάρος του ΚΚΕ.  Αλλωστε χάνεις τον καιρό σου όταν ασχολείσαι με παρόμοια κοινωνικά αποβράσματα χαρακτηριστικά δείγματα της κάστας των λακέδων του συστήματος. 

Υ.Γ: Θυμάστε τον Ψαριανό να συμμετέχει στην «παραγωγή κοινοβουλευτικού έργου», τύφλα στο μεθύσι, με συναδέλφους του να τον κατηγορούν ότι είναι «σεξιστής, αντιδραστικός, ότι παρενοχλεί σεξουαλικά συντρόφισσες-συνεργάτιδες στη Βουλή»; 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

10 Σεπτεμβρίου 2021 στις 6:39 π.μ.

Ψαριανέ, κοψ' το να πάει στο διάολο. Αφού σε πειράζει. Κάθε φορά που είσαι μεθυσμένος, λες μαλακίες. Να στο πω όπως τα έλεγαν στο Βυζάντιο: Πάλι τον καύκον έπιες, πάλιν τον νουν απώλεσας.
Νομίζεις πως λέω για οινοπνευματώδη; Όχι! Αναφέρομαι στο μεθύσι της εξουσίας, της έπαρσης, της αλαζονείας και τελικά της βλακείας που σε δέρνει.
Θα πρότεινα στο Κόμμα να σε κάνει να φας την αισχρή σου συκοφαντία. Αλλά ξέρω τι θα πεις: “Ήμουν πιωμένος”.
Βασικά είσαι ανεμοδούρα, πεινάλας, λιγούρης. Όπου φυσάει ο άνεμος, φτάνει να έχει φαΐ.
Το ΚΚΕ δε χρειάζεται να κατασκευάσει οτιδήποτε. Δεν είμαστε ΝΔ να λέμε ψέματα.
Η επιστολή του Θεοδωράκη ήταν κάτι σα διαθήκη. Οι διαθήκες ανοίγονται μετά θάνατον.
Άλλωστε το έργο και οι αγώνες του Θεοδωράκη έδειξαν με ποιον είναι, που ανήκει.
Όπως κι ο κόσμος που πήγε στην κηδεία του.
Στη δική σου την κηδεία Ψαριανέ, θα μπερδευτούμε. Αν και νομίζω πως μόνο οι φασίστες θα σε κλάψουν. Ήσουν ο “χρήσιμος ηλίθιος”.
Αλήθεια πολύ χρήσιμος στους τυράννους γίνεται ο άχρηστος, ο χαραμοφάης, το κάθαρμα.
Δε θα ασχοληθώ άλλο με Ψαριανούς δεν αξίζει τον κόπο. Αλλά όταν το παρακάνουν με τις κουταμάρες και τα ψέματα, τι να κάνουμε, θα απαντήσουμε.
Μητσοτάκη, δώσου του βρε κάνα υπουργείο, γι αυτό αλυχτά. Δώσε του να φάει κι άλλο από τα λεφτά μας. Μέχρι να σας στείλουμε όλους στο διάολο.
Σε ποιο κόμμα είπαμε είναι σήμερα; ΝΔ; Όχι για πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger