Home » , , » Γεμάτη Μπογδάνους η Νέα Δημοκρατία

Γεμάτη Μπογδάνους η Νέα Δημοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:01 μ.μ.

Αν και δεν ανακοινώθηκε επίσημα ποιος ήταν αυτός που σύνταξε το κατάπτυστο κείμενο που στοχοποιούσε παιδάκια Νηπιαγωγείου και σύμφωνα με τον Μπογδάνο η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας της γυναίκας του "διέκοψε τη συνεργασία", μ' αυτόν, που ήταν υπεύθυνος για το «λάθος εκ παραδρομής», υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που μας ενημερώνουν ότι σ' αυτόν τον ιστότοπο έγραφε για πολύ καιρό ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου. Πρόκειται για το «δημοσιογράφο» των εφημερίδων, «Ελεύθερος Κόσμος» και «Ελεύθερη Ώρα», που τώρα εκδίδει το περιοδικό "Patria".

Θα μιλήσουμε παρακάτω γι' αυτόν τον τύπο αλλά τώρα θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο γνωστός ναζιστής και μαχαιροβγάλτης της Χρυσής Αυγής, -μετέπειτα αποχώρισε από την Χ.Α και έκανε το δικό του ναζιστομάγαζο με τίτλο «Αυτόνομοι Εθνικιστές», - Δημήτρης Παπαγεωργίου δεν συγκεντρώνει τις συμπάθειες μόνο του Μπογδάνου. Παρόμοια αισθήματα προς αυτόν τον φασίστα τρέφουν και οι βουλευτές της Ν.Δ., Αδωνης Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης και μάλιστα τα έχουν εκδηλώσει δημόσια. Είναι δηλαδή γεμάτη Μπογδάνους η Νέα Δημοκρατία για να μην πούμε ότι κάποιοι είναι πολύ χειρότεροι από δαύτον.

Εδώ να θυμίσουμε ότι τα μέλη της  ναζιστικής γκρούπας η οποία έχει αρχηγό τον αρθρογράφο της ιστοσελίδας του Μπογδάνου, (υποτίθεται ότι τον έχει πλέον απολύσει), Δημήτρη Παπαγεωργίου, ανάμεσα στις επιθέσεις της ήταν αυτή που πραγματοποίησαν σε αντιφασιστική συγκέντρωση φορέων των Αμπελοκήπων στο μετρό της Πανόρμου, τραυματίζοντας αντιφασίστες. κάποιους απ' αυτούς σοβαρά. 

Αξίζει να παραθέσουμε το επίσημο αστυνομικό ανακοινωθέν: «Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη αντιρατσιστική συγκέντρωση κατοίκων και φορέων των Αμπελοκήπων», οι ακροδεξιοί πλησίασαν τους συγκεντρωμένους με απειλητικές διαθέσεις, έχοντας στην κατοχή τους ξύλινα κοντάρια και εκτοξεύοντας ύβρεις. Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και συμπλοκή μεταξύ τους, με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών (3) ατόμων από τους αρχικά συγκεντρωθέντες και ενός (1) ατόμου, από την ομάδα που προσέγγισε στο σημείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τα επιτιθέμενα άτομα και μετά από επιχείρηση τα συνέλαβαν». Και συμπληρώνει σχετικό δημοσίευμα:

Οι συλληφθέντες ανήλθαν σε 45, ανάμεσά τους κι ο εν λόγω «δημοσιογράφος», Δημήτρης Παπαγεωργίου, που κρίθηκε προφυλακιστέος, καθόσον θεωρήθηκε ομόφωνα επικίνδυνος για τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων με μια διάταξη του άρθρου «περί ομοειδών αδικημάτων», εξ αιτίας παλιότερων συμμετοχών του σε επεισόδια με πρόσωπα του αντιεξουσιαστικού και αριστερού χώρου. 

Αυτό λοιπόν το άτομο προσέλαβε σαν "δημοσιογράφο", στην ιστοσελίδα του ο Μπογδάνος, αυτόν τον τραμπούκο ναζί ανέλαβε να υπερασπιστεί σε τηλεοπτική του εκπομπή ο Αδωνης Γεωργιάδης, σε εκδήλωση του περιοδικούς που εκδίδει αυτός ο φασίστας μίλησε ο Θάνος Πλεύρης  καλούσε σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger