Home » , » Επιγραμματικά και ουσιαστικά

Επιγραμματικά και ουσιαστικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Στο Σύριζα είναι ηλίθιοι. Αυτό δεν είναι είδηση, αλλά ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται από τον τραγέλαφο με τον Ελπιδοφόρο, την προξενήτρα μεταξύ Σουλτάνου και εξωγήινου Κούλη.

Συναντήθηκε ο παπάς πρώτα με τον Τούρκο και τώρα το δικό μας τον έχει φάει η αγωνία. Τι είπε το αμόρε. Να στο πω εγώ Κούλη μου: Προίκα ζητάει, είναι προφανές.

Ό,τι και να κάνετε, το τέλος του κόσμου να πείτε πως έρχεται, το πολύ - πολύ οι γονείς να πουν “Κλείστε τα ρημάδια τα σχολεία”. Δεν τσιμπάνε να πάνε να εμβολιάζουν τα παιδιά τους, γιατί δε χρειάζονται τα ανήλικα εμβόλιο και το ξέρουν. Βάλτε βαλτούς, ηθοποιούς, καραγκιόζηδες, παραμυθάδες, ό,τι θέλετε. Τζάμπα κόπος. Άρχισαν κάποιοι να μη στέλνουν τα παιδιά στις αίθουσες – κλουβιά, όσοι μπορούν να τα κρατήσουν σπίτι. Αυτό κατάφερε η προπαγάνδα και η βλακεία των επικοινωνιολόγων.

“Ναι ένα παιδί σπάνια θα νοσήσει σοβαρά. Όμως ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα γίνει η ''στραβή'' για το δικό μου παιδί που είναι 11 ετών; Δεν γίνεται να ρισκάρεις το ανοσοποιητικό ενός παιδιού με φυσική λοίμωξη” Ασφαλιστής τα λέει αυτά, πλασιέ; Περίπου. Ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος δεν έχει πάρει πτυχίο από το facebook. Έχει όμως και πτυχίο κόμματος, που, ως γνωστόν, αξίζει για 10 πτυχία.

Ισχύει και για τη γρίπη αυτό που λες, γιατρούλη; Γιατί ο Κορονοϊός στα παιδιά είναι τόσο επικίνδυνος, όσο η γρίπη. Γιατί δε λες για τους ηλικιωμένους, που πράγματι έχουν πρόβλημα; Γιατί είναι ψηφοφόροι, κι αν τους τσαντίσεις, θα ξεχάσουν να πάνε στις εκλογές; Βρήκατε τα παιδιά και κάνετε το μάγκα; Για βάλτα με κάποιον της ηλικίας σου ή μεγαλύτερο...

Νίκησαν οι διανομείς. Το περιμέναμε. Επείγουσα παραγγελία μεγάλων ποσοτήτων βαζελίνης έκανε η ΝΔ. Είδατε βρε που όχι μόνο δεν έκλεισε η εταιρεία, αλλά βρήκαν σταθερή δουλειά, όχι μόνο όσοι ήταν να απολυθούν, αλλά όλοι; Το βουλώσατε τώρα νεοδημοκράτες;

Περίμενε τους ρεφορμιστές εργαζόμενε, να έρθουν να σου αυξήσουν το μισθό. Σε καλό μας γελάσαμε. Βρε κάνε μια απεργία διαρκείας και μαζικές κινητοποιήσεις, να δεις πότε φυτρώνουν λεφτόδεντρα και για σένα, όχι μόνο για τους πλούσιους. Είπαμε, χωρίς εσένα γρανάζι δε γυρνά. Ούτε πίτσα (κανονική όχι από την άλλη) δεν πάει πουθενά χωρίς το παιδί με το μηχανάκι. Πίτσα περιποιημένη για τους νεοφιλελέ. Από την άλλη, τη μακρουλή με το μπόλικο κρέας...

Φταίνε οι γυναίκες για τις γυναικοκτονίες; Τα θύματα όχι. Οι μανάδες των φονιάδων έχουν μερίδιο ευθύνης. Δεν προφυλάχτηκαν κατά τη διάρκεια του σεξ. Αλλά αυτό μπορούμε να το συγχωρήσουμε. Δεν μπορούμε όμως να συγχωρήσουμε σε κανένα γονιό το να μη μάθουν στον κανακάρη τους πως πρέπει να σέβεται τις γυναίκες. Πως τα κορίτσια δεν είναι κτήμα πολύ περισσότερο θήραμα για τον άντρα κυνηγό. Άντε μην αρχίσουμε στο κυνήγι τους κάγκουρες.

“Είσαι άντρας, είσαι άντρας...” Μην του το χτυπάς συνέχεια, μην του το θυμίζεις.

Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Αυτό πρέπει να μάθουμε και να το μάθουμε καλά.

Πείτε μια συγνώμη στους συγγενείς του θύματος. Όχι πως θα συγχωρέσουν ποτέ το έγκλημα, αλλά οφείλετε να την πείτε.

Άλλος που έχει βαρύτατες ευθύνες είναι ο μπάτσος. Αν του έλεγε η πρώην πως, ο τύπος που σκότωσε την κοπέλα πέταγε τρικάκια, θα έκανε να βγει κάτι χρόνια από τη φυλακή. Σιγά όμως μην ασχοληθεί η αστυνομία με κάποιον που απειλεί να σκοτώσει και μετά να αυτοκτονήσει. Με κάποιον που ήταν βίαιος, κι αυτό έγινε αιτία να φύγει η γυναίκα του.

Για να δολοφονείται μια γυναίκα κάθε μήνα, κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της μπανανίας.

Άλλα κράτη είναι στον 21ο αιώνα, άλλα στο Μεσαίωνα, εμείς είμαστε στις αρχές του καινοζωικού, μαζί με τους δεινόσαυρους. Όπου 'ναι θα σταθούμε στα πίσω πόδια.

Πολιτισμός λέμε και προσοχή μην έρθουν πρόσφυγες να τον αλλοιώσουν και γίνουμε από σοβινιστικά τετράποδα, δίποδοι άνθρωποι. Τέτοια αλλοίωση του DNA, δεν μπορούμε να ανεχτούμε.

Για να θυμηθούμε λίγο τη ζωολογία, ούτε ο καρχαρίας δε σκοτώνει το ταίρι του. Προφανώς, αλλιώς θα είχαν εξαφανιστεί.

Μόνο κάτι έντομα σκοτώνουν τα σερνικά όμως. Μαύρες χήρες κλπ. Γιατί προτιμούν να είναι χήρες, παρά πεθαμένες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger