Home » , , » Μεταπτυχιακό πτυχίο στην δημοσιοκαφρική αλητεία

Μεταπτυχιακό πτυχίο στην δημοσιοκαφρική αλητεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 | 8:24 μ.μ.

Του Κώστα Μ.

Απ' τους δημοσιογράφους που έχουν μεταπτυχιακό πτυχίο στην δημοσιοκαφρική αλητεία είναι και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας του "Πρώτου Θέματος".

Για την ουσία της υπόθεσης του φερόμενου ομαδικού βιασμού μιας 17χρονης στην οποία κατηγορείτε ότι συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού  Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς και ένας 40χρονος, δεν έχουμε άποψη.

Αλλού θα επικεντρωθούμε. Σε μια προσπάθεια να πείσει τους αναγνώστες της η ιστοσελίδα του "Π.Θ" ότι ήταν ορθή η απόφαση των δικαστικών λειτουργών να μην προφυλακίσει τους κατηγορούμενους του συγκεκριμένου βιασμού, κάνει μια απίστευτη λεκτική ακροβασία. 

 Με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως, αφέθηκε ελεύθερος, με 10.000 ευρώ εγγύηση ο Σεμέδο, μας γράφει για να συμπληρώσει  - "Η ίδια εισαγγελέας είχε χειριστεί τις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη και είχε διατάξει την προφυλάκισή τους".

Χυδαίο, κατάπτυστο, ελεεινό το λογικό άλμα του ιστότοπου. Το ότι η ίδια ενημερωτική ιστοσελίδα δεν βρήκε μια λέξη να γράψει για τους δικαστικούς λειτουργούς που διέταξαν προφυλάκιση ενός ολοφάνερα αθώου πολίτη, του επονομαζόμενου "Ινδιάνου", το προσπερνάμε.    

Οση σχέση όμως έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, άλλη τόση σχέση με την πραγματικότητα έχει και το "επιχείρημα" ότι η μη προφυλάκιση Σεμέδου, ήταν η ενδεδειγμένη δικαστική απόφαση, γιατί η εισαγγελέας που την αποφάσισε είναι το ίδιο πρόσωπο που διέταξε την προφυλάκιση Λιγνάδη και Φιλιππίδη. Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να εξηγήσομε τους λόγους..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger