Home » , , » Υπουργός πολεμά μικρομεσαίους.

Υπουργός πολεμά μικρομεσαίους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | 2:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά κανόνια πέφτουν,
Μήπως σε μάχη ρίχνουνε, μην είναι Ταλιμπάνια;
Ούτε σε μάχη ρίχνουνε, ουτ' είναι Ταλιμπάνια,
Άδωνης κάνει πόλεμο με τους μικρομεσαίους”...

Θα σας τινάξει όλους στον αέρα ο Μπουμπούκος, καλέ μου μικρομεσαίε αστούλη, που νόμισες πως ψηφίζοντας ότι και ο μεγαλοαστός, θα γίνεις τουλάχιστον μεσαία τάξη. Αμ δε!

Θα κλείσετε ρε! Θα το κλείσει και το μαγαζί και το σπίτι η ΝΔ.

Μικρομεσαίοι στην ΕΕ είναι “ως 250 εργαζόμενοι” και “ως 50.000.000 τζίρο!” Είπε ο νεοφιλελέ ακροδεξιός.

Εδώ τα παραλέει βέβαια. αλλά έχουμε μια εικόνα τι εννοεί αυτός μικρομεσαίο και τι εμείς που θεωρούμε ένα μαγαζάκι που δουλεύει ο επιχειρηματίας κι ένας - δυο υπάλληλοι “μικρομεσαίο”.

Ο υπουργός τα μπέρδεψε με τις μικρομεσαίες off shore εταιρείες. 50.000.000 τζίρο δεν έχει κανείς Έλληνας μικρομεσαίος.

Μίλησε για συγχώνευση μικρών επιχειρήσεων με μεγαλύτερες. Αυτό γίνεται και αλλού. Στη θάλασσα, στη ζούγκλα, όπου ο μεγαλύτερος και δυνατότερος τρώει το μικρότερο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πολύ καλά ποιος οφείλεται από τη συγχώνευση κατσικιού με λύκο, κότας με αλεπού κλπ κλπ.

Άμα θες δάνεια, απαλλαγή από φόρους κ.α, θα δώσεις το μαγαζί στην πολυεθνική κι αυτή θα πάρει τα δάνεια. Δε θα τα πάρει ο πρώην μικρομεσαίος που θα γίνει υπάλληλος, ή ακόμα και άνεργος, αλλά θα είναι χαρούμενος που θα τα πάρει άλλος, μεγαλύτερος! Όχι;

“Είναι κρίσιμο” είπε “να πείσουμε...” να κλείσουν οι μικροί και να μείνουν μόνο οι μεγάλοι! Μπράβο υπουργέ. Έτσι, στείλε μερικούς ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτοί οι άσχετοι ρεφορμιστές θα το κλείσουν το μαγαζί τους.

Θέλουν σώνει και καλά στη ΝΔ να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, ώστε να ψηφίσει αυτός το νέο, χειρότερο Μνημόνιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι κάνει ό,τι μπορεί να μείνει ο Μητσοτάκης στην εξουσία.

Στην ΕΕ “επιχειρήσεις με 2 – 3 εργαζομένους δεν έχουν πρόσβαση στις τράπεζες”. Εδώ λέει ένα ψεματάκι, αλλά δεν είναι το μόνο.

Όντως το θήραμα που θα φαγωθεί από το αρπακτικό δεν είναι “ζόμπι”. Έχει εξαφανιστεί εντελώς μέσα στο πεπτικό σύστημα του σαρκοφάγου, και το αποτέλεσμα της συγχώνευσης λιπαίνει τα φυτά. Μπορεί να πεις τέτοιου είδους συγχωνεύσεις, “φάγωμα, τσιμπούσι, γεύμα” κλπ κλπ, με το μικρομεσαίο να είναι το κυρίως πιάτο.

Σε λυπάμαι καλέ μου μικρομεσαίε. Σου είπε πως σου έλαχε ο κλήρος να φαγωθείς. Αν ψήφισες ΝΔ, δε σε λυπάμαι, καλά να πάθεις, ηλίθιε!

Η ΝΔ είναι το κόμμα των πλουσίων. Αν δεν είσαι πλούσιος - μιλάμε για πολύ πλούσιος, ή εγκληματίας, παιδεραστής, βιαστής, φονιάς ή έστω βαφτιστήρι – συγγενής πολιτικού, δεν έχεις καμία δουλειά εκεί πέρα. Δεν πάει η αλεπού στο παζάρι για να μη γδάρουν και της πουλήσουν το τομάρι.

Ο Άδωνις είπε αυτό που ξέρουμε όλοι: Πως οι μικρομεσαίοι, οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, όσοι δεν είναι κηφήνες σαν αυτούς, δεν θα πάρουν απολύτως τίποτα. Αντίθετα θα δώσουν.

Πολλά ζώα της ΝΔ εξακολουθούν να είναι στην κοσμάρα τους.

Οι φασιστές φυσικά είναι ευχαριστημένοι. Ο φασίστας ευχαριστιέται μόνο αν υποφέρει ο άλλος. Με θανάτους ευχαριστιέται ακόμα περισσότερο. Κι αντίστροφα, με τους φασίστες στην Πηγάδα, θα είμαστε όλοι οι υπόλοιποι ευτυχισμένοι.

Όσοι είναι μικρομεσαίοι, ας έχουν υπόψη αυτή τη δήλωση του υπουργού, γιατί θα τη βρουν μπροστά τους. Είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται, αυτό που νομίζεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger