Home » , » Εγγυημένα και αξιόπιστα ...

Εγγυημένα και αξιόπιστα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:13 μ.μ.

Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε με την εν κρυπτώ πώληση της ΔΕΗ και ειδικότερα ποιοι είχαν  εσωτερικής πληροφόρησης (insider information) και κερδοσκόπησαν στο χρηματιστήριο με την μετοχή της ΔΕΗ, η κυβέρνηση δεν είχε κανένα πρόβλημα να ικανοποιήσει το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όχι μόνο. για να ξεκινήσει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικό έλεγχο.

Οπως διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα "Αρμόδια πηγή της Εποπτικής Αρχής βεβαιώνει ότι ήδη από χθες ξεκίνησαν οι πολύπλευροι έλεγχοι, προκειμένου να διακριβωθεί το αν και κατά πόσο υπήρξαν παραβατικές συμπεριφορές στις χρηματιστηριακές συναλλαγές της μετοχής... Αν όντως δηλαδή υπάρχει ζήτημα υποτιμητικής κερδοσκοπίας από γνώστες των εξελίξεων, ή εάν η όλη συμπεριφορά οφείλεται σε μια εξηγήσιμη συγκυρία.".

Μάλιστα. Το αποτέλεσμα της έρευνας προεξοφλούμε ότι είναι εγγυημένο και καθ' όλα αξιόπιστο. Πόσο μάλλον αφού Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι η κ. Βασιλική Λαζαράκου, στενή φίλη του οικογενειακού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, όπως γράφεται, και υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. 

Υποθέτουμε ότι κι εσείς συμφωνείτε με την εκτίμησή μας. Και σ' αυτή την περίπτωση θα πέσει άπλετο φως 😋

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger