Home » , » Ποια κυβέρνηση στην Ελλάδα συμφέρει τη Γερμανία.

Ποια κυβέρνηση στην Ελλάδα συμφέρει τη Γερμανία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:24 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σκοτιστήκαμε ποια κυβέρνηση θα βγάλουν οι Γερμαναράδες. Τίποτε καλό δεν περιμένω από τις εκλογές, όπου αστικές συμμορίες κάνουν πόλεμο μεταξύ τους για τη μάσα.

Όπως εδώ, έτσι κι εκεί οι αστοί θέλουν να φάνε εργαζόμενους. Η διαφορά είναι πως τα μεγάλα κράτη τρώνε και τον πλούτο των μικρών κρατών, όποτε δίνουν μια ψεύτικη ανάπτυξη που οφείλεται στον ιμπεριαλισμό και την ανθρωποφαγία.

Ό,τι αν αλλάξει ο herr Manolis και βάλει τα Kleidung (ρούχα) του αλλιώς, δε θα έχουμε νέο Μνημόνιο; Ονειρεύεστε.

Ο μόνος λόγος να πανηγυρίσουμε είναι, αν βγει από τις εκλογές το Κομμουνιστικό Κόμμα, που θα δείξει όντως Αλληλεγγύη στους άλλους λαούς και θα αφήσει την ιμπεριαλιστική πολιτική.

Γιατί το πλιάτσικο έχει συνέχεια και θα το δείτε, όσοι αγωνιάτε.

Θυμίζω τον κουβά που έφαγαν ορισμένοι με το ζόμπι του Λευκού Οίκου. Ναι χαρήκαμε, που έχασε ο φασίστας Τραμπ, αλλά δεν άλλαξε το παραμικρό.

Πλην του Αφγανιστάν που βγήκαν ξανά τα Ταλιμπανιστήρια, με “ελεύθερο, δημοκρατικότατο” πόλεμο και μπόλικη βοήθεια από τους μαστουρωμένους Αμερικάνους.

Εκείνο που προκαλεί μεγαλύτερη αναγούλα είναι οι ντόπιοι Γερμανοτσολιάδες. Οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη, που κανόνιζε δοσίλογες για μια μπομπότα, μια κονσέρβα, ένα χρυσό δόντι που έβγαζαν οι κατακτητές και οι φίλοι τους από τους πεινασμένους και τους εκτελεσθέντες.

Κι αντί να πάρουμε τα κονσερβοκούτια, να τα χρησιμοποιήσουμε καταλλήλως, τα πετάξαμε και μολύναμε το περιβάλλον. Έτσι αφήσαμε στο σβέρκο μας κάτι παράσιτα που ακόμα μας πίνουν το αίμα.

Οπωσδήποτε η ΝΔ συμφέρει περισσότερο τα πολιτικά μπάσταρδα, που αφήνει πίσω της η αφέντρα Μέρκελ. Οι δημοσιογράφοι στη Γερμανία, ακόμα και στελέχη του κόμματός της δεν κλαίνε τόσο όσο οι αλήτες, ρουφιάνοι, τα φερέφωνα του Βερολίνου για την αποχώρηση του θηλυκού Χίτλερ. Στα τσακίδια να πάει η “γκιόσα”, όπως την έλεγε ο Τράγκας, βρίζοντας τις γκιόσες.

Άκουσες εσύ ρε Φράγκα ποτέ προβατίνα ή γίδα (γιατί αυτό είναι η γκιόσα), να έχει φάει ανθρώπους;

Μη τρέχουν τόσο πολύ τα σάλια, γλιστράνε, θα πέσει κόσμος και θα τσακιστεί, θα γίνουν ατυχήματα. Χώρια η αηδία. Καταλαβαίνω πως οι δεξιοί θέλουν να δουν ποιος θα βγει στην πατρίδα τους το 4ο Ράιχ, αλλά δεν είναι αυτός λόγος να μας τα κάνετε τσουρέκια.

Υπομονή μέχρι το βράδυ.

Μόνο η ΝΔ συνεφέρει το Βερολίνο; Όχι βέβαια. Σαν καλοί δημοκρατικοί ναζί μας προσφέρουν επιλογές. Μνημόνιο ΝΔ, Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ, Μνημόνιο ΠΑΣΟΚ, Μνημόνιο πάρτι με ούζα. Το τελευταίο είναι όλοι μαζί στο ίδιο Οικουμενικό τραπέζι, να μας ξεσκίζουν τις σάρκες και να μας ρουφούν το μεδούλι.

Βέβαια η κλασσική συνταγή είναι η νεοφιλελέ, η νεογιδοκρατική. Με τους ορίτζιναλ ανθρωποφάγους, τους “μένουμε κανίβαλοι”, τους υπερήφανους για το φασισμό τους. Είναι όμως για γερά πλούσια στομάχια και προϋποθέτει λαό όχι απλά κοιμισμένο, αλλά πεθαμένο.

Το βράδυ θα δούμε ποιος θα δίνει νέες διαταγές στους Έλληνες υπηρέτες. Σε ποιον θα καρφώνουν οι χαφιέδες, οι καταδότες, οι εθνικοί ρουφιάνοι.

Θα είναι ο φανερός ναζί ή αυτός που κρύβεται πίσω το ρεφορμιστικό του δάχτυλο;

Πόσο αφελής είσαι καλό μου αμνοερίφιο; Ανησυχήσεις για τον τσέλιγκα; Μην ανησυχείς, δεν άλλαξε τίποτα, ο χασάπης των αγορών εκεί είναι, κι ακονίζει τον μπαλτά...

Δημήτρη μου, έκοψες ένα διεφθαρμένο κεφάλι και ξεφύτρωσαν δυο χειρότερα. Δε γίνεται έτσι δουλειά.

Το ίδιο γίνεται με όλες τις εκλογές. Όλες τις αστικές απάτες.

Εμβόλιο για τον καπιταλισμό; Bitten?

Μαρξισμός! Από τη Γερμανία κι αυτός. Γιατί ποτέ δεν παίρνουμε τα καλά μιας χώρας ρε γαμώτο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger