Home » , » Ο δικαστής που στραβοξύπνησε ή στραβογάμησε ....

Ο δικαστής που στραβοξύπνησε ή στραβογάμησε ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 | 6:23 μ.μ.

Πηγή: Νίκος Παπαδογιάννης - newsletter, Documento

Ο δικαστής που στραβοξύπνησε ή στραβογάμησε έχει πλέον τη δικαιοδοσία να ρίξει στη μπουζού τον δημοσιογράφο ή τον εκδότη ή τον απλό χρήστη του διαδικτύου, για να μάθει άλλη μία φορά να μη κλονίζει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του «στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία»! Με πρόσχημα τα «fake news», που μπορεί να μην είναι καν τέτοια.

Παραδείγματος χάριν, έγραψα παραπάνω ότι οι νεκροί του κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 15.000, ενώ ο πραγματικός αριθμός είναι 14.679   Ή μπορεί να γράψω ποιητική αδεία ότι το τουρκικό σκάφος «κοντεύει Πειραιά», ενώ στην πραγματικότητα έφτασε μέχρι τις ακτές της Κρήτης. Ή ότι οι άγρια ξυλοφορτωμένοι από τα ΜΑΤ στην Τήνο για τις ανεμογεννήτριες είναι «καμιά δεκαριά» ενώ δεν ξεπερνούν τους εννέα.

Τι ακριβώς εμποδίζει τη δικαιοσύνη να με μπαγλαρώσει ως κινδυνολόγο και διασπορέας ψευδών ειδήσεων και τους φαιογάλαζους μπογδάνους να με σημαδέψουν; Εδώ τιτίβισα τις προάλλες ότι ο Έλληνας πενθεί έναν ξένο προπονητή μπάσκετ και όχι τον Ζακ Κωστόπουλο που λυντσαρίστηκε από ατιμώρητους πολίτες  και κατηγορήθηκα ότι υπήρξα ασεβής προς τον Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Βλέπετε τον κίνδυνο ή να βάλω τις φωνές; Είναι ή δεν είναι ένας ύπουλος ασκός Αιόλου, περίτεχνα φουσκωμένος για να χωράει κάθε λογής αντιπαθητικό ή ενοχλητικό προς το καθεστώς; Εκτός αν νομίζετε ότι οι εισαγγελείς θα κινηθούν ενάντια στον Σκάι ή στους επιδημιολόγους για τη διασπορά των κίβδηλων ειδήσεων, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε.

Υπενθυμίζω ότι πρόκειται για την ίδια δικαιοσύνη που αδιαφορεί επιδεικτικά εδώ και μήνες για το διάτρητο Πόθεν Έσχες του Μητσοτάκη, μία υπόθεση που δεν θα άφηνε άπραγο ούτε λαδωμένο δικαστάκο του Μπανανιστάν. Για την ίδια δικαιοσύνη, που κοιτάζει αλλού όταν υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις χειραγώγησης του χρηματιστηρίου, όπως τη μέρα που πουλήθηκε η ΔΕΗ. Για την ίδια δικαιοσύνη, που λίγο ακόμη και θα έδινε παράσημο στους διεστραμμένους εγκεφάλους της Χρυσής Αυγής. Για την ίδια δικαιοσύνη, που σε κάνει να προσεύχεσαι να μη χρειαστείς ποτέ τη βοήθειά της.

Σταματώ, όμως, γιατί αισθάνομαι να απειλώ την εμπιστοσύνη των πολιτών στο Κράτος Δικαίου με τα γραπτά μου. Είμαι του αντικαπνιστικού, οπότε δεν χρειάζεται να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακή. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger