Home » , » “Είμαι ένα φτωχό και μόνο λεφτόδεντρο...”

“Είμαι ένα φτωχό και μόνο λεφτόδεντρο...”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | 12:43 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ θέλει σώνει και καλά να κάνει πρωθυπουργό τον Τσίπρα!

Δεν ξέρω γιατί.

Ίσως για να κάνει ξανά ματωμένα πλεονάσματα, αφού οι γαλάζιες ακρίδες δεν θα αφήσουν ούτε λέπι;

Γιατί έτσι πάει το παιχνίδι; Μια μας πηδάει ο ένας, μια ο άλλος;

Μιλά για λεφτόδεντρα! Η ΝΔ! Που χάρισε δεκάδες εκατομμύρια στα κανάλια!

Εκατοντάδες εκατομμύρια σε μεγάλες εταιρείες!

Που η λεία από το πλιάτσικο συγκρίνεται με εκείνη της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης από τους Σταυροφόρους. Οι Τούρκοι το 1453 βρήκαν ότι ασημικά έπεσαν στη μεταφορά από τους Χριστιανούς εγκληματίες το 1204!

Μα σοβαρά;

10 δις τα 18 Γαλλικά αεροπλάνα και κάτι άλλα όπλα. Θα πάρουμε άλλα 6! Χαρά οι Γάλλοι! Πως είναι στα Γαλλικά “Τράβα πηδήξου Μόρισον (Αυστραλός πρωθυπουργός)”;

Χώρια πόσα έδωσαν στους μπάτσους. 50 μύρια μόνο για τους μπάτσους στα Πανεπιστήμια!

Εκεί, που τα βρήκαν τα λεφτόδεντρα οι νεογιδοκράτες;

Εκεί που τα βρίσκουν όλοι οι κλέφτες όλα αυτά τα χρόνια. Στις τσέπες μας!

Τα λεφτόδεντρα σπανίζουν, όταν πρόκειται για τις ανάγκες της πλέμπας. Για νοσοκομεία, σχολεία, μέσα μεταφοράς, προσλήψεις, αυξήσεις, συντάξεις...

Όταν είναι για κολλητούς και πλούσιους, για μίζες και ρεμούλες, αμέσως ξεφυτρώνουν τα άτιμα τα λεφτόδεντρα!

Στο μεταξύ το μόνο έξυπνο που είπε ο Τσίπρας ήταν για το Μητσοτάκη, που τον είπε Ρανταπλάν. Μπορεί να είναι και Ντάλτον, πάντως το μεγάλο πρόβλημα του Αλέξη είναι πως δεν είναι ο Λούκυ Λουκ. Κι ένα καουμπόι να πάει τους Ντάλτον φυλακή, τον θέλουμε. Την πατήσατε, δεν τον θέλουμε!

Γιατί πρέπει να καταλάβουμε πως εμείς πρέπει να μάθουμε να πυροβολούμε. Γιατί εμάς πυροβολούν καθημερινά.

Ταξική Συνείδηση λέγεται το όπλο και είναι πιο αποτελεσματικό κι από ατομική βόμβα.

Ταξική Συνείδηση σημαίνει επίσης πως σώζεσαι μόνος σου μαζί με τους υπόλοιπους εφόσον ξεσηκωθούμε πιάσουμε τους ληστές και τους κρεμάσουμε.

Αν περιμένεις από ρεφορμιστή, “σώθηκες”!

Αλλά μας κυβερνά ο Ρανταπλάν, ένας ηλίθιος κόπρος. Αυτό όμως δεν είναι καλό ούτε για τους βλάκες με περικεφαλαία, που τον πίστεψαν και τον ψήφισαν, ούτε γι αυτόν που έχασε από τον κοπρίτη.

Είχε μερικά θετικά ο Τσίπρας στη ΔΕΘ. Περισσότερους από το Μητσοτάκη και κανείς δεν τον έβριζε! Με τον Κούλη έγινε χαμός!

Βέβαια κάτσε να βγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ και θα δείτε πόσοι θα μιλάνε περί συνουσίας. Γι αυτό δεν κάνει αντιπολίτευση ο ΣΥΡΙΖΑ. “Που να βγούμε;” Σκέφτονται. Ο Μητσοτάκης είναι μεθοδικός. Ούτε κόκκαλο δε θα αφήσει που δε θα το φάει! Τι θα βρουν να φάνε οι πεινάλες του Τσίπρα; Τίποτα!

Βέβαια λεφτόδεντρα φυτρώνουν συνέχεια. Ξέρετε γιατί; Υπάρχει καλό λίπασμα: Τα πτώματα των σκλάβων που πέθαναν στη δουλειά. Εμείς τα πληρώνουμε όλα!

Κι εδώ φαίνεται πως είμαστε πιο χαζοί από το Ρανταπλάν:

Είδατε ποτέ στα κόμικ να τρώει άλλος γι αυτόν; Μπορεί να μη θυμάται, που έθαψε το κόκκαλο, αλλά, άμα το βρει, δεν το δίνει σε κανένα.

Εμάς ποιος διαχειρίζεται τα λεφτά μας άρα και το φαΐ μας; Τα λαμόγια οι πολιτικοί! Που το ξέρουμε πως είναι απατεώνες, αλλά επιμένουμε να τους δίνουμε εξουσία! Ποιος είναι ο μαλάκας τώρα;

Επαναστάτησε και πάρε τα μέσα παραγωγής στα χέρια σου αν θες να δεις κι εσύ λεφτόδεντρο. Κάνε τα πλούσια σκουλήκια λίπασμα. Μπορείς, μια απόφαση είναι.

Αλλιώς κάτσε να γελάνε μαζί σου ο Ρανταπλάν και οι Ντάλτον. Περίμενε τον Παλούκι Λουκ να έρθει να σε καβαλήσει κι αυτός.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger