Home » , » Ας μην βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Ας μην βλέπουμε το δέντρο χάνοντας το δάσος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:08 μ.μ.


Ασχολήθηκαν και ellinikahoaxes με την γνωστή εικόνα που δείχνει μπάτσους σε αυλή σχολείου. . Αυτό που βρήκαν οι συντάκτες αυτής της ιστοσελίδας να μας πουν είναι  ότι  "οι εικονιζόμενοι αστυνομικοί δεν βρίσκονταν στο χώρο του σχολείου για να κάνουν κάποιον έλεγχο σε μαθητές, αλλά με σκοπό να διανείμουν ενημερωτικά φυλλάδια, σχολικά προγράμματα και σελιδοδείκτες με περιεχόμενο κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές και γονείς". 

Και εδώ είναι που προβληματίζεσαι. Στο ότι δηλαδή υπάρχει τόσο πολύς κόσμος ο οποίος περιορίζεται να βλέπει το δέντρο και να χάνει το δάσος. Προφανώς και οι μπάτσοι δεν κάνουν κανένα έλεγχο στο μικρό παιδάκι. Ακόμα είναι υπερβολικά μικρό. Δεν έφτασαν ακόμα στο σημείο να προσομοιάζει η συμπεριφορά τους μ' αυτή που έχουν οι Ισραηλινοί συνάδελφοι τους απέναντι στα παιδάκια της Παλαιστίνης.

Προς το παρόν οι έλεγχοι που κάνουν οι "δικοί" μας μπάτσοι είναι σε 13-14χρονα παιδιά και άμα λάχει τους σπάνε και κανένα χέρι.


 Και για να επανέλθουμε στο θέμα. Αν λοιπόν θέλετε να προσπεράστε την σχετική δική μας τοποθέτηση -προκατειλημμένοι παλαιοκομμουνιστές είμαστε άλλωστε εμείς- ρίξτε μια ματιά την άποψη της Νίνας Γεωργιάδου που υπάρχει στην αρχική εικόνα, την παιδαγωγική επιστημονική άποψη της οποίας δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Το όλο θέμα είναι η κυβερνητική προσπάθεια να εξοικειωθούν τα παιδάκια με την παρουσία μπάτσων σε κάθε στιγμή της ζωής τους, γι' αυτό παρακολουθήσαμε το πρωτοφανές φαινόμενο, όπως τονίζει και η εκπαιδευτικός, να εισβάλλουν μπάτσοι σε χώρο δημοτικού σχολείου κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι σήμερα. Ο λόγος που επικαλούνται είναι εντελώς δευτερεύον ζήτημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger