Home » , » Με την ανοχή, αν όχι "ευλογία" του "επιτελικού κράτους", επανασυστήνονται τα ναζιστικά τάγματα εφόδου

Με την ανοχή, αν όχι "ευλογία" του "επιτελικού κράτους", επανασυστήνονται τα ναζιστικά τάγματα εφόδου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 | 7:42 μ.μ.

Ορισμένοι θεώρησαν ότι ξεμπερδέψαμε τα ναζιστικά κοινωνικά καθιζήματα μετά το εκλογικό στραπάτσο και την ουσιαστική διάλυση της Χ.Α. Είναι αυτοί που δεν μπορούν να συλλάβουν την ρήση του Μ. Μπρεχτ: "Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό". Είναι οι ίδιοι οι οποιοι  δεν αποδέχονται την ιστορικά αποδεδειγμένη διαπίστωση του στρατευμένου στον μαρξισμό και πρωτοπόρου επαναστάτη διανοούμενου ότι "ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή, σαν ο πιο θρασύς κι ο πιο δόλιος καπιταλισμός. Πώς, λοιπόν, τώρα να πει κάποιος αντίπαλος του φασισμού. όταν δε θέλει να πει τίποτα για τον καπιταλισμό, που τον προκαλεί;".

Προσέξτε κάποιες λεπτομέρειες γιατί τυχαίνει να μην βρίσκονται όλοι οι δεξιοί στην νιρβάνα που προκαλούν οι κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις και ορισμένοι να έχουν επαφή με την πραγματικότητα. 

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς, σημερινός αρθρογράφος του Συγκροτήματος Φιλιππάκη -μεταγραφή από το "Εθνος"- δεν είναι τυχαίος δημοσιογράφος. Εχει την φήμη του ακροδεξιού, και είναι προσωπικός φίλος του πρώην αρχηγού της Ν.Δ. Μάλιστα επί πρωθυπουργίας του Αντώνη Σαμαρά, είχε αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του, σε θέματα επικοινωνίας και χάραξης στρατηγικής. 

Με αυτά το δεδομένα μπορεί να εκτιμήσουμε ότι εκφράζει τις θέσεις ενός σκληρού πυρήνα της Ν.Δ. Διαπιστώνοντας λοιπόν την εκλογική καθίζηση του κυβερνητικού κόμματος, -κάτι που άρχισαν να το ψελλίζουν και οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις-  έγραψε ένα άρθρο με τίτλο "Ποιος φοβάται την… ψεκασμένη Δεξιά;" και το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους επαΐοντες. Το κείμενο του Χαρβαλιά έχει αρκετές αναγνώσεις. Σ' αυτή που στεκόμαστε εμείς είναι η αγωνιώδης έκκληση που απευθύνει ο δεξιός δημοσιολόγος, προς την παράταξη του, στην αναζήτηση ενός "«λευκού ιππότη» που θα συμμαζέψει τα «ατάκτως ερριμμένα» της δεξιάς πολυκατοικίας".  

Πάμε παρακάτω, γιατί  κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου τυχαία. Αφού συμπληρωνόταν οκτώ χρόνια απ' τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και αφού έχει περάσει ένας περίπου χρόνος (7 Οκτώβρη) που η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή κηρύχτηκε παράνομη και εγκληματική οργάνωση, τα γραφεία της παραμένουν ανοιχτά και τα μέλη της πραγματοποιούν εκδηλώσεις. Ξεκίνησαν μάλιστα να επανασυστήνουν τα ναζιστικά "τάγματα εφόδου" και να κάνουν την παρουσία τους, όπως συνέβη έξω από Λύκειο της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη. Μια δράκα ναζί κρατώντας σουγιάδες, και ρόπαλα επιτέθηκαν σε νεολαίους  που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τα ΕΠΑΛ. Το αποτέλεσμα ήταν κάποια άτομα να τραυματιστούν και να οδηγηθούν στο νοσοκομείο. αλλά και να κινδυνέψουν την ίδια ώρα δεκάδες άλλοι συγκεντρωμένοι/νες αντιφασίστες/ιες

Και για να μην μένει σε κανέναν αμφιβολία ποιοι είναι οι δράστες της επίθεσης το αυτοαποκαλούμενο "Μέτωπο Νεολαίος" της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" βγάζει ανακοίνωση και πανηγυρίζει για την επίθεση που δέχτηκαν οι "αριστεριστές συμμορίτες". 


Εύκολα αντιλαμβανόμαστε, από τις πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο ότι η ναζιστική επίθεση ήταν κεντρικά οργανωμένη από την Ν.Δ.  

Κι αυτό είναι ακόμα ένα γεγονός για να κατανοήσουμε την "κανονικότητα" που μας επιβάλλει το "επιτελικό κράτος" του Μητσοτάκη. Ενα ναζιστικό κόμμα που έχει τεθεί εκτός νόμου με δικαστική απόφαση και αρκετά από τα στελέχη του έχουν καταδικαστεί και βρίσκονται στην φυλακή, εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και να βγάζει ανακοινώσεις επικρατώντας τραμπούκους και προπαγανδίζοντας τη ναζιστική βία. Εξοχα, 

Κατά τ' άλλα, ο Θεοδωρικάκος εκδίδει διατάγματα για να ποινικοποιήσει και να φιμώσει κάθε αριστερή φωνή που κάνει κριτική στην κυβερνητική πολιτική. Ταμάμ. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger