Home » , , » Οταν η "Καθημερινή" χαρακτήριζε Βορίδη, Πλεύρη και Γεωργιάδη άτομα με "ακροδεξιά δράση και νεοφασιστικό παρελθόν (και παρόν)".

Οταν η "Καθημερινή" χαρακτήριζε Βορίδη, Πλεύρη και Γεωργιάδη άτομα με "ακροδεξιά δράση και νεοφασιστικό παρελθόν (και παρόν)".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:19 μ.μ.

Και μια ανάρτηση κάπως πιο ανάλαφρη που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι έχει παραλήπτη τον κ. Αλέξη Παπαχελά.

Θα μπορούσε να μας πει ο διευθυντής της "σοβαρής" εφημερίδας, ποια είναι η άποψη του για το ότι το επιτελικό κράτος στελεχώνεται από τρεις υπουργούς με "φαιό χρώμα από το ΛΑΟΣ"

Αναρωτιόμαστε γιατί τυχαία συναντήσαμε στο διαδίκτυο ένα άρθρο με ημερομηνία 14/10/2007, της συντηρητικής εφημερίδας όπου ανάμεσα στα άλλα χαρακτηρίζει τους Μάκη Βορίδη, Θάνο Πλεύρη και Αδωνι Γεωργιάδη σαν άτομα με "ακροδεξιά δράση και νεοφασιστικό παρελθόν (και παρόν)".

Δεκτή κάθε απάντηση (που δεν το βλέπουμε) ..... Ακόμα και αν μας πει ο κ. Παπαχελάς ότι η κυβερνώσα συντηρητική παράταξη διαθέτει κάποια "εθνική κολυμπήθρα του Σιλωάμ", όπου "ιδιοτελή καθάρματα" -σύμφωνα με την προσφιλή έκφραση του Χίτλερ- "αναβαθμίζονται εθνικά" κι αυτό θα το δεχθούμε.

Αλλωστε και ιστορικά να το δούμε, η πολιτική μήτρα απ' την οποία προέρχεται η Ν.Δ., έχει γεννήσει κυβερνητικά μορφώματα που "ξέπλυναν" στην "κολυμπήθρα της εθνικοφροσύνης" φρικτούς εγκληματίες, ακόμα και άτομα που μακέλεψαν στην κυριολεξία τον ελληνικό λαό συνεργαζόμενα με ξένους κατακτητές .... , 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger