Home » , , » Επιχειρηματικές "κουμπαριές" της πρωθυπουργικής οικογένειας

Επιχειρηματικές "κουμπαριές" της πρωθυπουργικής οικογένειας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 | 9:06 μ.μ.


Πιθανόν να διαβάσετε την είδηση που υπάρχει σε όλους του ενημερωτικούς ιστότοπους και η οποία αναφέρει ότι "η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, βάπτισε την κόρη του γιατρού και επιχειρηματία στον χώρο της Υγείας Αχιλλέα Νταβέλη. Τη βάπτιση τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου και στο .μυστήριο παραβρέθηκαν πλήθος επιφανών καλεσμένων".

Προφανώς και εμείς δεν ασχολούμαστε με το κοσμικό ρεπορτάζ και η είδηση, ως συνήθως δεν είναι όπως φαίνεται από τα ΜΜΕ.

Ο Αχιλλέας Νταβέλης δεν είναι απλώς "ένας επιχειρηματίας στον χώρο της υγείας". Είναι φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, και κλασικό παράδειγμα του "κομπραδόρικου παρασιτικού καπιταλισμού που συντηρεί η μεγαλοαστική τάξη της χώρας μας", που θα 'λεγε και ο Νίκος Ζαχαριάδης. 

Οποιος έχει παρακολουθήσει το πώς κατάντησε ο Α. Νταβέλης "εθνικός προμηθευτής" μασκών και πότε το κράτος καθιέρωσε την υποχρεωτική χρήση μάσκας βγάζει τα συμπεράσματά του. (Είναι εύγλωττη η αρχική φώτο. 
Απλώς εδώ να θυμίσουμε ότι το ελληνικό κράτος, ο υπουργός Υγείας και ο ίδιος ο πρωθυπουργός για ευνόητους λόγους δεν βοήθησαν τα υπάρχοντα εργοστάσια κατασκευής μάσκας, πολύ περισσότερο δεν εξασφάλισαν κατασκευή γραμμής παραγωγής στα εργοστάσια κατασκευής υγειονομικού υλικού του ελληνικού στρατού, αλλά βοήθησαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία,   

Οπως έχει πει ο ίδιος ο Αχ. Νταβέλης, το κράτος τον βοήθησε να φέρει τα μηχανήματα από την Κίνα με πτήση cargo και τα εκτελώνισε σε χρόνο-ρεκόρ. (Διαβάστε περισσότερα).

Η βάφτιση δηλαδή του παιδιού του καπιταλιστική από την αδελφή του πρωθυπουργού εμάς μας παραπέμπει περισσότερο σε σύσφιξη επιχειρηματικών σχέσεων παρά κοινωνικών.


Και για να μην επαναλαμβανόμαστε διαβάστε την ανάρτηση που τιτλοφορούσα Για τον εκλεκτό του Μητσοτάκη βιομήχανο ο οποίος παράγει μάσκες και έχει καταδικαστεί για ατιμωτικά αδικήματα γιατί δεν μιλάει κανείς;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger