Home » , » Όταν είναι ψεκασμένοι οι Νεογιδοκράτες.

Όταν είναι ψεκασμένοι οι Νεογιδοκράτες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ψέκα πρώτη, μέγα γκάφα από γραφείο ρύπου της ΝΔ: Πήγαν να κάνουν προπαγάνδα, να τρομοκρατήσουν, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τη ρεπόρτερ για το ποσοστό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ.

“30 με 40%” απάντησε εκείνη! “Είσαι σίγουρη; Δηλαδή 60% εμβολιασμένοι”; Αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής; Αγάπη μου, τι θα πει το αφεντικό; Τι θα πει ο Μητσοτάκης;

Ψέκα δεύτερη, Σαρηγιάννης: 12.000 κρούσματα σε παιδιά ως το τέλος του έτους.

Πείτε του με τρόπο, με τρόπο όμως μην το χάσουμε το κελεπούρι, πως τα κρούσματα στα παιδιά είναι ήδη 82.561! Διασωληνωμένα ευτυχώς μηδέν. Ποσοστό θνητότητας 3 στα 82.561 ή 0,004%.

Και λιγότερο καθώς 1) Δεν γίνονταν πολλά τεστ για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παρελθόν 2) Τα περισσότερα παιδιά είναι ασυμπτωματικά. Οπότε τα κρούσματα είναι πολλαπλάσια. 2 -10 φορές παραπάνω, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά!

“Ψέκα” τρίτη, η μακρύτερη: Βλέπετε, αυτή έχει εισαγωγικά και υπάρχει λόγος.

Η Κομισιόν! Μα να παίρνει, η αναθεματισμένη, τα φάρμακα που πρότεινε ο Πολάκης; Σε λίγο θα καπνίζουν μπροστά στο Μητσοτάκη, και θα του φυσάνε τον καπνό στα μούτρα!

Μονοκλωνικά: Αυτά που λέγανε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πάρει η κυβέρνηση σε ποσότητες, καθώς τα είχε μόνο για το Ιερόν emo και μερικούς άλλους ρασοφόρους απατεώνες, ή λαμόγια με γραβάτα.

Τι λέτε τώρα; Άντε να ακούσω ειρωνείες. Πως είναι “αποπροσανατολισμός” και τέτοια. Φυσικά υπέγραψε και η Ελλάδα. Άλλη μια τούμπα του Κούλη.

Στο χρόνο όμως που πέρασε από τότε που τα έλεγαν, πόσες ζωές χάθηκαν; Χιλιάδες μήπως;

Μειώσαμε στους 116 θανάτους από τη Σουηδία που είχε επιλέξει την ανοησία της αγέλης. Σύντομα θα την περάσουμε κι αυτή όπως σπάσαμε όλα τα ρεκόρ. Θανάτων (14.606), αλλά και αυτό της ηλιθιότητας.

Να κλείσω λέγοντας το εξής. Δε μου αρέσει αυτό που θα γράψω, γι αυτό και δε πω το όνομα. Αλλά αφού από τη ΝΔ προκαλούν, τους λέω πως ανεμβολίαστοι υπάρχουν στο κόμμα τους και μάλιστα πάρα πολλοί. Μια κυρία πχ, στέλεχος της ΝΔ στην Αυτοδιοίκηση, πέθανε από Κορονοϊό, ανεμβολίαστη αυτή τη φορά. Συλλυπητήρια.

Μην το κάνετε όμως αυτό. Χωρίζετε τους ασθενείς σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τούτο είναι κατά της Ιατρικής, είναι το πιο αντιεπιστημονικό και το πλέον ανήθικο. Είναι επίσης δίκοπο μαχαίρι. Μη μας κάνετε να πούμε πόσοι νεοδημοκράτες είναι στις ΜΕΘ και πόσοι πεθαίνουν ανεμβολίαστοι ή εμβολιασμένοι.

Γίνετε επιτέλους άνθρωποι, γαλάζια γίδια, έστω και για λίγο, έστω και γι αυτό το θέμα.

Αλλά ψάχνουν να φορτώσουν τα εγκλήματα τους. Τέτοια βλέπει ο κόσμος που έγινε πολύ καχύποπτος με τα εμβόλια. Χαμένη τελικά είναι η λογική, η επιστήμη.

Γιατί οι ταλιμπάν των εμβολίων λένε ψέματα, υπερβολές, συκοφαντίες. Προσπαθούν να τρομάξουν, όχι να κάνουν τον κόσμο να σκεφτεί. Προσπαθούν ακόμα να εκβιάσουν.

Ως και κάτι τσουτσέκια, που έγιναν πρόσφατα διευθυντές σε σχολεία, προσπαθούν να εξαναγκάσουν συναδέλφους να κάνουν την 3η δόση, όταν αυτή δεν είναι υποχρεωτική!

Θα φάνε πολύ, πάρα πολύ ξύλο στο τέλος, να το ξέρουν.

Δεν είναι όλοι οι ψεκασμένοι ανεμβολίαστοι, αλλά όπως φαίνεται, όλοι οι ψεκασμένοι είναι δεξιοί.

Από τον παπά που λέει για το τσιπάκι του Αντίχριστου μες στο εμβόλιο, μέχρι το δήθεν ειδικό που λέει κουταμάρες στους τηλεοπτικούς βόθρους για να εμβολιαστούν τα παιδιά.

Κόψτε τις βλακείες, θα γίνει χαμός στο τέλος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger