Home » , » Το παραμυθάκι του ξεφτίλα

Το παραμυθάκι του ξεφτίλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:40 μ.μ.

Πηγή: Σωκράτης Αρχοντάκης - f/b

Επειδή οι νεοδημοκράτες δεν κάνουν ούτε για «τυχαίες συναντήσεις».

Στο 0:14 του βίντεο του Open παρακολουθούμε στα αριστερά του printscreen την κουστωδία του Κυριάκου αποτελούμενη από περισσότερα από 10 οχήματα.

Τα οχήματα βρίσκονται αρκετά μακριά ώστε όχι μόνο να βολέψουν για τα σικέ πλάνα, αλλά και να μην είναι ορατό πως το κονβόι μπάτσων, επικοινωνιολόγων και παρακατιανών της λίστας Πέτσα είναι υπέρμετρα πολυπληθές. Γιατί ο Κούλης φοβάται και τον ίσκιο του από τις τελευταίες πραγματικά αυθόρμητες αντιδράσεις των πολιτών. Προφανώς όλοι οι αγρότες ή «αγρότες» επιλέχθηκαν ένας προς έναν και εντύπωση προκαλεί το δικάμερο ή τρικάμερο των τυχαίων αυτών συναντήσεων με τουλάχιστον 2 μπούμαν (βλέπε ρεπορτάζ star που κράτησαν άλλες εικόνες για το Κούλιτζερ).

Ο Κούλης δεν είχε τον παραμικρό λόγο να ελπίζει πως δεν θα ακούσει γιούχες, οι μπάτσοι όπως πολύ σωστά έγραψε ο Yannis Kemmos δεν θα ρίσκαραν ούτε για αστείο να βρεθεί απέναντι σε οργισμένους πολίτες και το μόνο που έμεινε είναι ο ημίθεος Κούλης να λέει στον αγρότη πως θα έχει μείωση στο ΦΠΑ των ζωοτροφών.

Το μόνο που μπορούμε να κάνει κανείς είναι να τους ξεφτιλίζει σε κάθε τέτοιο παραμυθάκι, μπας και χτυπηθεί το καρτέλ της ενημέρωσης έστω και λίγο. Να ραγίσει ένα τσικ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger