Home » , » Απόλαυση, η δυνατή σφαλιάρα που δέχτηκε ο γενίτσαρος - υπουργός.

Απόλαυση, η δυνατή σφαλιάρα που δέχτηκε ο γενίτσαρος - υπουργός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 | 11:07 μ.μ.

Με το που πληροφορηθήκαμε την είδηση για την ληστεία της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 53 το πρώτο που μας ήρθε στο μυαλό ήταν η πρόταση του Μπρεχτ στην εξαιρετική «Οπερα της πεντάρας». «Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας, μπροστά στην ίδρυση της τράπεζας;». Στην συνέχεια αναλογιστήκαμε τους στίχους του Σιδηρόπουλου στο άσμα του "Αντε και καλή τύχη μάγκες".

Σχεδόν όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναφέρουν όσα τους διοχετεύουν οι μπάτσοι, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για ενέργεια που οργάνωσαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου με την επίκληση του ισχυρισμού ότι υπάρχουν καταθέσεις ότι την ώρα της ληστείας οι δράστες φώναξαν «Γαμώ τον Μητσοτάκη και αυτούς που σας κυβερνάνε» και ότι η ληστεία σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με άψογο τρόπο.

Στην ουσία δηλαδή παραδέχονται ότι υπάρχουν αντιεξουσιαστές που έχουν την επιχειρησιακή δυνατότητα να ξεφτιλίζουν τους μπάτσους και η περιβόητη αστυνόμευση είναι φούμαρα. Μιλάμε ότι έγινε ληστεία στο υποτιθέμενο καλύτερα αστυνομευόμενο μέρος της Ελλάδας, 500 μέτρα από τη Βουλή και κάτω από τη μύτη εκατοντάδων μπάτσων. (Ολοι γνωρίζουμε ότι από το Σύνταγμα και την Ομόνοια, μέχρι το Μοναστηράκι, όλο το 24ωρο υπάρχουν μιλιούνια μπάτσοι όλων των "επίλεκτων" κατασταλτικών μονάδων).

 Απόλαυση, δηλαδή η πρώτη δυνατή σφαλιάρα που δέχτηκε ο γενίτσαρος - υπουργός.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10:11 π.μ.

Όπως έλεγε σε ένα τραγούδι του Παύλος Σιδηρόπουλος: "Άντε και καλή τύχη μάγκες..."ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger