Home » , » “Δωσίλογοι του Αφγανιστάν”.

“Δωσίλογοι του Αφγανιστάν”.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 | 1:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πες τα Χρυσόστομε! “Δωσίλογοι του Αφγανιστάν”. Η αλήθεια πάντα πονάει. Και εμείς δίνουμε πόνο, πολύ πόνο.

Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο “Η μοίρα των δωσίλογων

Είναι από τα κείμενα που υπάρχει συμπυκνωμένη, πικρή αλήθεια.

Προτείνω να δείτε και το υπέροχο video του προφήτη Ζαραλίκου, το όποιο αναφέρεται και στο στρατό στο Αφγανιστάν.

Καλέ, οι δικοί μας πήγαν στο Αφγανιστάν για “καλό”. Καλό σπόρο παπαρούνας; Κάνανε κάτι δουλειές με φούντες άκουσα!

Όχι, δεν εννοώ ναρκωτικά στο στρατό! Α - πα - πα τέτοιο πράμα! Εγώ πχ στη θητεία μου τόσους μήνες, δεν είδα ποτέ ναρκωτικά. Τα τσογλάνια, οι μόνιμοι, τα είχαν πιει όλα! Χαρμάνια οι υπόλοιποι! Όπως έλεγε ο Τζιμάκος: Μην παίρνετε ναρκωτικά δε φτάνουν για όλους.

Τώρα πάμε να σκοτώσουμε και στη Σαουδική Αραβία. Να μη βοηθήσουμε τους πρίγκιπες να βομβαρδίσουν αμάχους στην Υεμένη;Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες!” Τις ίδιες ακριβώς: Το πετρέλαιο!

Στο μεταξύ να συμπληρώσω, πως οι μόνοι που γούσταραν τρελά τους Μουσουλμάνους Αλγερινούς προδότες ήταν, όπως σωστά μαντέψατε, οι ακροδεξιοί! Αυτοί που θέλουν να σκοτώσουν άλλους Μουσουλμάνους, που απλά ζουν και εργάζονται κανονικά.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν ήταν υποσμηναγός στην Αλγερία. “Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Βασανίσαμε γιατί έπρεπε να το κάνουμε...” είχε δηλώσει παλιά στον τύπο και μετά σα γνήσιος φασίστας είπε “δεν είναι αυτό που νομίζεις”. Ναι είναι ακόμα χειρότερο.

Ο ίδιος βασάνιζε μαζί με τους προδότες και μάλιστα φρικτά, ενώ τις περισσότερες φορές βασανίζονταν άσχετοι αλλά και γυναικόπαιδα! Ευρωπαϊκός Πολιτισμός! Διαφωτισμός, άλλαξε τα φώτα στους αμάχους. Με τη χρήση του ηλεκτρισμού βεβαίως. Με ηλεκτροσόκ, όχι παλιές μεθόδους.

Η κορούλα του ίδια και χειρότερα μυαλά.

Όταν πχ δημοσιογράφος ζήτησε να σχολιάσει έκθεση της αμερικάνικης Γερουσίας για τα βασανιστήρια της CIA, είπε “Εγώ δεν καταδικάζω. Σε αυτά τα θέματα είναι εύκολο να βγεις στην τηλεόραση για να πεις “ω λα λα! Τι φριχτό!”.... Ω λα λα! Τι σκατό φασισταριό!

Αυτή λοιπόν έγραψε “Η εκλογική γενναιοδωρία του Εμμανουέλ Μακρόν δεν θα επανορθώσει δεκαετίες περιφρόνησης” ζητώντας προφανώς να αναγνωριστεί η προσφορά των Αλγερινών δοσίλογων στα βασανιστήρια. Μετά εμείς τη λέμε ρατσίστρια... Τους δήμιους τους αγαπά ανεξαρτήτως χώματος, εθνικότητας ή θρησκείας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger