Home » , » "Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με τη Σαουδική Αραβία"! Εξοχα!

"Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες με τη Σαουδική Αραβία"! Εξοχα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 | 6:47 μ.μ.


Η είδηση είναι από την ιστοσελίδα enikos.gr και μας γνωστοποιεί ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε με τον τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΔ) του Βασιλείου της "φίλιας και σύμμαχης χώρας" Σαουδικής Αραβίας,,  στην Αεροπορική Βάση της Σούδας της Κρήτης, για να δηλώσει ο ελληνας αξιωματούχος προς τον ομόβαθμο του ότι: «Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, κι έχουμε τους ίδιους στόχους, την ειρήνη, την σταθερότητα και την ασφάλεια στην περιοχή».

 Εξοχα! Αφού έχουμε τις "ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους" με  τους διεστραμμένους Σεΐχηδες της Σαουδικής Αραβίας, ποιος την χάρη μας.

Μην ξεχνάμε ότι είχαν προηγηθεί ανάλογες δηλώσεις και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν είχε επισκεφτεί σχετικά πρόσφατα αυτή την χώρα.

Υποθέτουμε ότι πιο ενθουσιασμένος για την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας, θα είναι ο υπουργός, πολιτικός προϊστάμενος της ένστολης αλητείας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να στείλει κάποιες εκατοντάδες αστυνομικούς απ' τους χιλιάδες που προσλήφθηκαν για να επανέλθουμε στην εποχή της κανονικότητας υπό την ηγεσία του γνωστού μπατσοσυνδικαλιστή Θανάση Νταβούρα στην Σαουδική Αραβία για να εκπαιδευτούν στα πρότυπα της αστυνομίας που υπάρχει εκεί με αποστολή «την Προώθηση της Αρετής και την Αποτροπή της Έκλυσης των Ηθών». Περισσότερες πληροφορίες εδώ/

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Μαρτίου 2021 στις 8:28 π.μ.

Οι λεγόμενοι "Σαουδάραβες" εμίρηδες είναι τα μόνα καπιταλιστικά καθάρματα στον κόσμο που έχουν τολμήσει να ονομάζουν το κράτος ολόκληρο που δυναστεύουν από το οικογενειακό τους επίθετο! Όταν μεθαύριο οι αραβικές φυλές του Νατζντ, της Χετζάζης, του Ασίρ και των άλλων περιοχών αυτού του κράτους ξεφορτωθούν επαναστατικά από την καμπούρα τους τα "σαουδικά" εξουσιαστικά παράσιτα της κοινωνίας τους,η χώρα θα αλλάξει οπωσδήποτε και το όνομά της. Στη βάση των κοινών αξιών του Μητσοτάκη και των λακέδων του με τους "Σαουδάραβες" τύραννους των λαών της Αραβίας βρίσκεται η κοινή τους πίστη στο χρήμα ως το υπέρτατο ιδεώδες της ανθρωπότητας. Ακολουθεί η αφοσίωση όλων τους στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και η λατρεία τους στην αντωνυμία "εγώ" που, κατά τη διδασκαλία την οποία έχουν λάβει, κλίνεται μόνο στον ενικό αριθμό. Η τυφλή αφοσίωση όλων αυτών των υποκειμένων στη διατήρηση της κεφαλαιοκρατικής εκμετάλλευσης ξεπερνάει σε μέγεθος την έκταση της μεγάλης αραβικής ερήμου Ρούμπ αλ Χάλι και φυσικά είναι ικανοί, για το κέρδος, να μετατρέψουν τα πάντα σε έρημο τρισχειρότερη από όλες μαζί τις ερήμους της "Σαουδικής" Αραβίας. Ήδη ο Μητσοτάκης εργάζεται εντατικά στην κατεύθυνση αυτή, και η σύμβαση πού του έφερε έτοιμη προ ημερών προς υπογραφή ο Πάιατ σχετικά με την επιχείρηση ερημοποίησης της Χαλκιδικής, είναι το πιο πρόσφατο δείγμα + Βλ. σχετικά το Ριζοσπάστη της Παρασκευής 20/3). Αυτά είναι τα κοινά θεμέλια των αξιών της ελληνικής με τη σαουδαραβική πλουτοκρατία. Και φυσικά οι διάφοροι Φλώροι και Νταβουραίοι, που αναφέρετε στο άρθρο, είναι απλώς οι μισθοφόροι πραιτωριανοί αυτής της εκμεταλλευτικής κοινωνίας. Όλα τα υπόλοιπα που χαρακτηρίζουν από κοινού τα καθεστώτα της Αθήνας και του Ριάντ είναι τα φυσικά επακόλουθα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger