Home » , » Υπουργοί εισαγόμενοι. Το νέο φρούτο στην πολιτική σκηνή - Ο Κασιδιάρης στην φυλακή, οι αντιλήψεις του στην κυβέρνηση (Βίντεο)

Υπουργοί εισαγόμενοι. Το νέο φρούτο στην πολιτική σκηνή - Ο Κασιδιάρης στην φυλακή, οι αντιλήψεις του στην κυβέρνηση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:35 μ.μ.


Μακριά από μας κάθε ιδέα για θεσμολαγνεία. Είναι πάντως απολαυστικό να παρακολουθείς τον θεωρούμενο γκουρού του νεοφιλελευθερισμού Αντρέα Ανδιανόπουλο να κάνει ρόμπα την Μαριάννα Πυργιώτη. 

Ο Ανδριανόπουλος προφανώς γνωρίζει το Σύνταγμα το οποίο απαγορεύει να στελεχώσει κάποιος την ελληνική κυβέρνηση όταν δεν διαθέτει τα προσόντα να εκλεγεί βουλευτής. Και απ' ότι διαβάζουμε στο διαδίκτυο ο Κύπρος Χρήστος Στυλιανίδης - έχει διατελέσει εκτός από Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων στην ΕΕ,   βουλευτής και ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ,-  δεν έχει αυτή την δυνατότητα, εν αντιθέσει με τον πατριώτη του Γιάννο Κρανιδιώτη, ο οποίος υπήρξε  υφυπουργός Εξωτερικών σε κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.

Για μας λίγη πάντως σημασία έχει το τυπικό μέρος του πράγματος. Ολες οι αστικές κοινοβουλευτικές δικτατορίες κάνουν κουρελόχαρτα νόμους και Συντάγματα όποτε γουστάρουν  

Δεν είναι το πρόβλημα δηλαδή, ότι τους τέλειωσαν οι ντόπιοι "άριστοι" και τώρα κάνουν εισαγωγή από ομοϊδεάτες τους από το εξωτερικό.

Είναι ότι σκεπτόμαστε ότι μ' αυτούς τους δεξιούς που μπλέξαμε, είναι πιθανόν αν δεν ήταν φυλακή σήμερα Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης να τους βλέπαμε σαν υπουργούς. 

Και δεν κάνουμε πλάκα. Ακούστε στο παρακάτω βίντεο ποιες είναι οι απόψεις αυτού του τύπου,  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger