Home » , , » Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά της Κολομβίας;

Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά της Κολομβίας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021 | 1:25 π.μ.


Του Κώστα Μ.

Μήπως έχουμε την χαρά να περιλαμβάνεται στο αναγνωστικό μας κοινό κάποιος ιστοριοδίφης; Ρωτάω έχοντας την εντύπωση ότι δεν υπάρχει στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει σχετικά με την υπόθεση του πλοίου Noor 1 το οποίο εντοπίστηκε να μεταφέρει 2,1 τόνους ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, ανυπολόγιστης χρηματικής αξίας.

Απ' ότι έχει δημοσιευτεί τρεις ανακριτές αρνήθηκαν κατηγορηματικά να αναλάβουν την υπόθεση. Αλλοι τρεις στην συνέχεια που ανέλαβαν να την διερευνήσουν, ζήτησαν και πήραν μετάθεση για να απεμπλακούν από την υπόθεση. Επίσης άλλος ένας εισαγγελέας που ζήτησε συμπληρωματική ανάκριση για τον Β. Μαρινάκη -συμφερόντων του οποίου είναι το ναρκόπλοιο- πήρε δυσμενή μετάθεση.

Χτες έγινε γνωστός ο 10ος θάνατος ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση, σαν κατηγορούμενος ή μάρτυρας. (Αν δεν κάνω λάθος ένας δολοφονήθηκε ενώ ήταν κρατούμενος στις  φυλακές της Τουρκίας και ένας άλλος σκοτώθηκε σε τροχαίο. Οι υπόλοιποι θάνατοι θεωρήθηκαν "τυχαίοι").

Δεν θα επιθυμούσα να κάνω κάποια αυθαίρετη εκτίμηση. Δικές σας οι σκέψεις και τα συμπεράσματα από δημοσίευμα της δημοσιογράφου η οποία έκανε την αποκάλυψη του 10ου θανάτου ατόμου που  εμπλέκεται στην ιστορία του ναρκόπλοιου: "Σύμφωνα με πληροφορίες - και αυτό είναι το περίεργο - δεν έχει υπάρξει αίτημα των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών από την Ελληνική Πρεσβεία στα Εμιράτα, για τις συνθήκες θανάτου του μάρτυρα του Noor One Βασίλη Γεωργιάδη.

Mε το θάνατο Γεωργιάδη μακραίνει, με ένα ακόμη, η μακρά λίστα νεκρών μαρτύρων του Noor One".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

8 Οκτωβρίου 2021 στις 1:48 π.μ.

Πρέπει να βρεθεί κάποιο εμβόλιο για τους μάρτυρες εναντίον του κουμπάρου. Η θνητότητα είναι 100%!

8 Οκτωβρίου 2021 στις 5:59 π.μ.

Επειδη τα ναρκωτικα ειναι η χειροτερη μαστιγα κυριως της νεολαιας
σε τουτη την υποθεση τη λυση θα μπορουσε να τη δωσει η υπαρξη μιας
νεας ΟΠΛΑ Ας ελπισουμε οτι η δημιουργια της νεας ΟΠΛΑ δεν θ αργησει,
γιατι το κακο παραγινε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger