Home » , » Λερναία ύδρα

Λερναία ύδρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 | 8:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Η λερναία ύδρα είναι όχι μόνο είναι υπαρκτή, αλλά και ζωντανή. Το αθάνατο κεφάλι που ο Ηρακλής έβαλε κάτω από μια πέτρα, έβγαλε ξανά σώμα και κεφάλια.

Εδώ να καταδικάσουμε τον ήρωα και τον ξάδερφό του για τη βία που άσκησε στο κακόμοιρο τερατάκι, που τι έκανε; Βασάνιζε τους ανθρώπους. Είναι λόγος αυτός να χρησιμοποιήσουν βία; Ίδιος λοιπόν ο Ηρακλής και η λερναία ύδρα σύμφωνα με τη θεωρία των δύο άκρων!

Οι μπάτσοι χρησιμοποιούν βία, οι ναζί, οι εγκληματίες. Όσοι καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται, πρέπει να κάτσουμε ήσυχα – ήσυχα να μας σκοτώσουν οι τραμπούκοι της δεξιάς, οι φασίστες, αλλιώς είμαστε φασίστες! Είναι παράλογο, αλλά δεν είναι το μόνο.

Οκτώβρης, ο μήνας που γιορτάζουμε τι άραγε; Τη βία των Ελλήνων κατά των εισβολέων Ιταλών φασιστών και Γερμανών ναζί; Καλά τους κάναμε και αντισταθήκαμε, ας μην εισέβαλαν. Τα μπάσταρδα τους Χανς του γκεσταπίτη, οι δεξιοί, πονάνε για την ήττα τους, γι' αυτό λένε κουταμάρες. Δεν καταδικάζουν τη βία, θέλουν να έχουν το μονοπώλιο της βίας, να μας σκοτώνουν χωρίς αντίσταση. Δε σφάξανε!

Πίσω στην ύδρα. Ένα κεφάλι παρατήθηκε από μόνο του. Αρκουμανέας, μεγάλη “επιτυχία”, σχεδόν 15.000 νεκροί, όπου να ναι θα περάσουμε κι αυτό το νούμερο. Η ειρωνεία του κόσμου είναι έκδηλη, χαρακτηριστικά δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής ένα γαλάζιο τρολλ να πει “ρε σεις έκανε κάτι καλό, βοήθησε τον κλάδο των νεκροθαφτών”, αλλά μη χαίρεστε. Θα βρουν ακόμα χειρότερο να συνεχίσει το ξεπάστρεμα των συνταξιούχων. Υπάρχουν πολλοί δηλητηριώδεις μαϊντανοί, κεφαλάκια της ύδρας, που διαφημίζονται στα κανάλια.

Μας φυλακίζουν ξανά για να περάσουν τους νόμους του Πινοσέτ. Συντάξεις lotto, δυο - τρία κατοστάρικα μετά από πενήντα χρόνια δουλείας - όχι δουλειάς και “πολλά σας είναι πλεμπαίοι”.

Μη γίνει καμία διαδήλωση, κι ακουστεί το γνωστό σύνθημα “Μητσοτάκη γαμιέσαι”, όποτε ο Κουλής θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις στη σύζυγο πότε συνουσιάστηκε, που, με πόσους, ποιους, κι αν πήρε προφυλάξεις.

Όσον αφορά την επιδημία δεν είναι τυχαίο που γίναμε επιτέλους Σουηδία. Τους περάσαμε στους νεκρούς. Με τη διαφορά πως οι Σουηδοί δεν πήραν κανένα απολύτως μέτρο, δεν κλείστηκαν μέσα ούτε μέρα.

Το βρήκαν το κόλπο να ξεκάνουν τους γέρους: Η καραντίνα!

1) Αφήνουν στους χώρους δουλείας (όχι δουλειάς) και τα Μέσα Μεταφοράς τους εργαζόμενους να κολλήσουν μεταξύ τους.

2) Στριμώξουν τα παιδιά στα σχολεία σε αίθουσες κλουβιά για ώρες.

3) Τους κλείνουν όλους μαζί στο ίδιο μικρό σπίτι με τον παππού και τη γιαγιά. Τι θα κάνουν οι παλιόγεροι; Θα μείνουν μέσα στο δωμάτιο κλειδωμένοι; Μόλις βγουν, εμβολιασμένοι – ανεμβολίαστοι, η σύνταξη θα μείνει στο κράτος, να την τρώνε τα λαμόγια του κόμματος!

Καλύτερα να βγεις έξω, που έχει ακόμα καλό καιρό, παρά να μείνεις σπίτι. Δεν έκαναν το ίδιο πριν μερικούς μήνες και γεμίσαμε κρούσματα; Δεν είπαμε και φυλακιστήκαμε και κολλήσαμε;

Καλά θα πάει κι αυτό, αλλά θα μειώσουν τα τεστ. Τα μόνα τεστ θα τα κάνουν οι ανεμβολίαστοι, που αγοράζουν 10 ευρώ κάτι που κάνει λιγότερο από ένα. Να χαρεί από το πάτο της πηγάδας ο παππούς του γαλάζιου καθικιού, που έκτος από γερμανοτσολιάς, ήταν και μαυραγορίτης. 2 σε 1.

Ακρίβεια - φτώχεια - ανεργία αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, έλεγαν παλιά στο ΠΑΣΟΚ πριν γίνει τσόντα του Μητσοτάκη. Μ' αυτούς συνουσιάζεται μαζί, Μαρέγκα. Όπως και με τους ναζί.

Είπα ναζί, ήρθε στο μυαλό ο Πλεύρης. Είπαν τα τρολλ έκανε ένα καλό, κατάργησε μια διάταξη που απαγόρευε στους ομοφυλόφιλους να δίνουν αίμα. Μπράβο! Μπορεί τώρα να μαζέψει το αίμα του Ζακ; Να το ξεπλύνει; Δεν μπορεί.

Ο αρχηγός των SA, τάγματα εφόδου του ναζιστικού κόμματος, ήταν gay ναζί. Δεν το χάλαγε το Χίτλερ, μέχρι που κατάλαβε πως ο Ρεμ, πήρε μεγάλη δύναμη και ήταν επικίνδυνος για τον ίδιο. Έβαλε τα SS και τους καθάρισαν. Δεν σκότωσαν μόνο όσους ήταν gay, αφάνισαν όλους, όσους θεωρούσαν απειλή. 200 εσωκομματικούς αντιπάλους. Η δικαιολογία ήταν “πως ήταν πράκτορες ξένης δύναμης”! Τα κολπάκια αυτά είναι γνωστά.

Ο Ηρακλής έδειξε το δρόμο. Επαναστατική φωτιά για να νικηθεί το πολυπρόσωπο τέρας. Και θάψιμο του καπιταλιστικού κεφαλιού ή κεφαλαίου, που δεν πεθαίνει εύκολα. Αλλιώς θα γίνουμε γεύμα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger