Home » , , » Η εκδίκηση του οβελία.

Η εκδίκηση του οβελία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 | 8:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Σε 341,086 δις ευρώ ή 206,3% του ΑΕΠ ανήλθε στο τέλος του 2020 το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης, ενώ το δημοσιονομικό έλλειμμα ανήλθε σε 16,674 δις. ευρώ ή 10,1% του ΑΕΠ”.

Εδώ ταιριάζουν τα μοιρολόγια κι οι αναστεναγμοί κι θρήνοι.

“Σήκω Μαριόλα μ' απ τη γη κι από το μαύρο χώμα...”

Που να σηκωθεί η καημένη η Οικονομία που έχει χτυπηθεί αλύπητα κατ' εξακολούθηση από τη συμμορία των κηφήνων της Βουλής. Που την πλάκωσε η γαλάζια πολιτική της λεηλασίας και της καταστροφής. Τα τίναξαν όλα στον αέρα. Μπουρλότο!

Στην πραγματικότητα το συνολικό χρέος είναι πάνω από μισό τρισεκατομμύριο! Δε το λεν όμως έτσι απότομα μη μας έρθει κόλπος. Τις ΜΕΘ τις θέλουν για τον Κορονοϊό, όχι για εμφράγματα.

“Σε σχέση με τον περασμένο Απρίλιο, το χρέος εμφανίζεται τον Οκτώβριο αυξημένο κατά 0,7 μονάδες και το έλλειμμα είναι αυξημένο κατά 0,4 μονάδες".

Μεγαλώνουν τα χρυσά μου. Πιο βιώσιμα πεθαίνουμε.

Σύμφωνα με τις αναθεωρήσεις της ΕΛΣΤΑΤ το χρέος της Γενικής Κυβέρνησης ανήλθε ήταν 180,7% του ΑΕΠ το 2019, ενώ υπήρξε πλεόνασμα 1,1% του ΑΕΠ.

Καλέ μας έσωσε ο Κούλης! Που να μη σώσει... Τα ρήμαξε όλα! Αφού έφαγαν μέχρι και τα πόμολα, τάισαν μέχρι και τις γαλάζιες κάμπιες και τα σκουλήκια του κόμματος, τι περιμένατε;

Δεν υπάρχει βαφτιστήρι και νονός που δεν έβαλε το χέρι στο μέλι, στο δημόσιο χρήμα. Γκάλοπ δείχνει πως καταχραστές, απατεώνες, παιδεραστές, βιαστές, φονιάδες και άλλοι τέτοιοι μαφιόζοι “νοικοκυραίοι” ψηφίζουν δαγκωτό ΝΔ. Και με τις 10 μασέλες τους.

Οι υπόλοιποι; Αυνανιζόμαστε στις εκλογές. Το είπαμε δεν το είπαμε; Δεν κάνεις τέτοια στην κάλπη μη σε ξεγελά το παραβάν. Ορίστε τώρα, έγινε τερατογένεση.

Ξέρετε γιατί τα λένε αυτά; Για να κάνουμε μπάνιο πολύ σχολαστικά. Η βαζελίνη είναι προαιρετική για όσους δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τα προηγούμενα μνημόνια.

Αν και αυτό που έρχεται δε θα είναι βιασμός, θα είναι παλούκωμα. Η εκδίκηση του οβελία. “Λοιπόν πως αισθάνεστε που σας γδέρνουν, σας σουβλίζουν και σας ψήνουν; Σας αρέσει ε; Σας αρέσει;”

Δεν μας αρέσει καθόλου, αλλά τα ΜΜΕ λεν πως γουστάρουμε τρελά. Πως θέλουμε κι άλλο ψήσιμο. Καλέ θα καρβουνιάσουμε, θα γίνουμε σαν τη Βόρεια Εύβοια.

“Μνημόνιο μας φέρνουνε εμπρός βήμα ταχύ,
να πάμε να κρεμάσουμε κηφήνες στη Βουλή”

Ή αυτοί ή εμείς.

Ποιος θα πληρώσει τόσα χρέη; Δεν μας έμεινε φράγκο! Θα μας πάρουν τη συκωταριά και θα την πουλάνε στα χασάπικα.

Σύντροφοι μπολιασμένοι, την πατήσαμε! Θα μας σφάξουν πρώτους, γιατί έχουμε τηρήσει τις προδιαγραφές τις ΕΕ όσον αφορά το κρέας προς πώληση για κατανάλωση.

Τους ψεκασμένους θα τους φάνε αργότερα, εμάς πρώτους, ώστε να αποκτήσουν ανοσία.

Η ανοησία που δέρνει αλύπητα τους ντόπιους είναι διαχρονική. Από τότε που έφυγαν οι Τούρκοι και ήρθαν οι Ευρωπαίοι δυνάστες, δεν κάναμε μια Επανάσταση της προκοπής.

Πως τα καταφέρνουμε να επιλέγουμε πάντα τα χειρότερα αποβράσματα; Τι κατάρα είναι αυτή; Κατάρα; Παπάδες γρήγορα! Πάρτε κι άλλους παπάδες να μας διαβάσουν...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger