Home » , » Τι είπε βρε ο Κύρτσος και πηδήξανε να τον φάνε;

Τι είπε βρε ο Κύρτσος και πηδήξανε να τον φάνε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 | 7:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι είπε βρε ο Κύρτσος και πηδήξανε να τον φάνε; Να εκμεταλλευτούν στο ΚΙΝΑΛ το θάνατο της Γεννηματά! Γιατί κάνετε έτσι; Πρώτη φορά είναι που οι αστικές συμμορίες εκμεταλλεύονται το θάνατο; Εδώ έχουν σκοτώσει σχεδόν 16.000 με την πολιτική τους, όμως εκμεταλλεύονται ακόμα κι αυτούς τους θανάτους, για να κάνουν δικτατορία! Στη Φώφη θα κολλήσουν;

Στο μεταξύ αυτό που λέει ο Κύρτσος, οι παπάδες το κάνουν εδώ και χιλιάδες χρόνια. Βγάζουν λείψανα στη γύρα. Για να πέσει το ρευστό, το χρήμα. «Δώστε τα σε μας, ρε πρόβατα, δε θα τα πάρετε μαζί σας». Τι λες Γιώργο; Να βάλουν τη Φώφη σε θρόνο να την περιφέρουν; Να βγάλουν τα κόκκαλα και το κρανίο σε κοινή θέα; Ασέβεια; Γιατί; Όταν το κάνουν οι παπάδες θεωρείται ευλογία!

Εμείς καρδιά μου σεβόμαστε τους νεκρούς. Παλεύουμε ταυτόχρονα για τους ζωντανούς. Γι αυτό παλεύουμε για Δωρεάν, Δημόσια Υγεία, ώστε να μην πεθαίνουν πριν τις ώρας τους, όσοι δεν έχουν. Δεν είμαστε Λοβέρδοι.

Στο μεταξύ πόσο στενοχωρημένος ήταν ο Λοβέρδος, όσο ζούσε η Φώφη, δε λέγεται. Εξουσία είναι αυτή. Όταν φεύγει ένα εμπόδιο, κάποιος χαίρεται, άσχετα τι λέει ο υποκριτής. Θα πάνε οι φίλοι της ΝΔ, που ξέρουμε πόσο γούσταραν τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, να βγάλουν αρχηγό στο ΚΙΝΑΛ! Το λες και «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Είπαμε για παπάδες, κι εδώ θα κάνω δίκιο στον παπά που είπε να πάνε στο ναό χωρίς μάσκες. Έχει δίκιο, όχι γιατί είναι θέμα πίστης, αλλά λογικής! Αν είναι, καλή μου θεούσα, να πας να βγάλεις τη μάσκα, να φιλήσεις τα σάλια των προηγούμενων στο τζάμι της εικόνας, να γλείψεις το κουτάλι που το γλείφουν δεκάδες πριν από σένα και να τη βάλεις ξανά, άστη τζάμπα κόπος! Μην τη φοράς καθόλου.

Σκέψου το εξής για να δεις τη γελοιότητα. Κατά τη διάρκεια του σεξ ο άντρας φοράει προφυλακτικό, για να μην κολλήσει κάποιος ή κάποια αφροδίσιο και να μην υπάρξει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Σκέψου όμως, ο άντρας, ακριβώς πριν τελειώσει, να βγάλει το προφυλακτικό, να εκσπερματώσει μέσα στη γυναίκα και να το φορέσει έπειτα ξανά! Εσύ τι λες προφυλάχθηκε; Έκανε ασφαλές σεξ; Αν πχ μείνει έγκυος η γυναίκα, θα αναρωτιέται «πως»;

Εκεί που δεν είμαι με τους Χριστιανούς, που προσκύνησαν στον Άγιο Δημήτριο, είναι όταν διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία τόσο πολλών μπάτσων. Α! Εδώ είναι από τις ελάχιστες φορές που είμαι με τους μπάτσους. Δεν πήγαν βρε να κόψουν πρόστιμα! Να προσκυνήσουν πήγαν, να συγχωρεθούν οι αμαρτίες τους. Τόσους πυροβολούν κάθε μέρα.

Εσείς δε θέλατε αστυνομία παντού; Είστε πολύ ασφαλείς, αρκεί να μείνετε μέσα και να έχετε αλεξίσφαιρα τζάμια, αφού δεν ξέρεις ποιο άσχετο βλαμμένο βαφτιστήρι έβαλε ο Κούλης στην αστυνομία. Αν βγείτε έξω, φορέστε κάνα κράνος μαζί με τη μάσκα. Πάτε κι εσείς έτσι στο πόλεμο, απροετοίμαστοι. Στο στρατό φοράγαμε συνέχεια κράνος. Οι δεξιοί ας φορέσουν τις περικεφαλαίες από τα συλλαλητήρια. Τους πάνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger