Home » , , » Να μην δικαιωθούν τα μπάσταρδα του Χανς του Γκεσταπίτη

Να μην δικαιωθούν τα μπάσταρδα του Χανς του Γκεσταπίτη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 | 9:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νεοδημοκρατικά τρολλ και λοιπά φασιστάκια επιχειρούν να αμαυρώσουν τη μνήμη του Ζακ ακόμα μια φορά. Τα μπάσταρδα του Χανς του Γκεσταπίτη θέλουν να ξελασπώσουν τους δολοφόνους του Ζακ, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί ούτε μια ώρα στην φυλακή, 

Αν αφήσουμε τα καθάρματα, θα ξεπλύνουν το αίμα και το έγκλημα. Όλοι όσοι μπορούμε, πρέπει να κατέβουμε στο δρόμο και να απαιτήσουμε δικαιοσύνη.

Δικαιοσύνη, που θα έρθει όταν συντριβούν τα αφεντικά αυτών των καθαρμάτων, που είναι πίσω από τις εγκληματικές επιθέσεις.

Οι ρατσιστές, οι φασίστες, δεν είναι τίποτε άλλο από τα κατοικίδια ακόμα μεγαλύτερων και πιο αδίστακτων καθικιών: Των πλουσίων κηφήνων, που παρασιτούν εις βάρος μας.

Αυτούς πρέπει να αναγκάσουμε να θυσιάσουν τα πιόνια τους.

Τα κτήνη που έχουν την εξουσία θέλουν να τη γλυτώσουν οι φονιάδες τους. Γιατί, αν μπουν οι λούμπεν και οι μικροαστοί ναζί μέσα ισόβια, όπως πρέπει για τα τερατώδη που έκαναν, οι φασίστες θα μαζευτούν.

Οι πλούσιοι θέλουν τους ακροδεξιούς τραμπούκους και παρακρατικούς να χτυπούν κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται στην άγρια λεηλασία και απάνθρωπη εκμετάλλευση.

Θέλουν τους ναζί έξω γιατί έχουν σκοπό να περάσουν νέα χειρότερα αντεργατικά μέτρα, όποτε έχουν σκοπό να φοβίσουν τον κόσμο.

Τώρα που δεν μπορούν να μας κλείσουν μέσα λόγω του ιού βγάζουν έξω τους λυσσασμένους δεξιούς ανθρωποφάγους, τα δουλάκια τους.

Η ΝΔ αναγκάστηκε από τις δυναμικές κινητοποιήσεις του κόσμου μετά το θάνατο το αγωνιστή Παύλου Φύσσα, να δώσει μερικούς αλιτήριους ακροδεξιούς τραμπούκους για να γλυτώσει η ίδια από την οργή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί κι αυτός τα ίδια αφεντικά με άλλο τρόπο. Επειδή τηρεί κάποια λεκτικά προσχήματα, δεν αισθάνθηκε να απειλείται από την αγανάκτηση της πλειοψηφίας για τις δολοφονίες των ακροδεξιών, οπότε προστάτεψε τους ναζί. Γι αυτό δεν ολοκλήρωσε τη δίκη της ναζιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Τόσο η αποφυλάκιση του εγκληματία ακροδεξιού στελέχους της ναζιστικής συμμορίας, όσο και η μπουγάδα των αδίστακτων δολοφόνων του Ζακ αποσκοπεί στον εκφασισμό της κοινωνίας και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η ΝΔ θα δοκιμάσει στην αρχή να βγάλει λάδι τους κατηγορούμενους. Να θυμίσουμε ότι ο σημερινός υπουργός της Ν.Δ., Θανάσης Πλεύρης είχε προθυμοποιηθεί να αναλάβει την νομική υπεράσπιση των δολοφόνων του Ζακ.

Αν δει πως αντιδρούμε θα προσπαθήσει να πέσουν οι ένοχοι στα μαλακά.

Αν δράσουμε όπως ακριβώς με τη δίκη της ναζιστικής συμμορίας καθαρμάτων και εγκληματιών θα αναγκαστεί να επιβάλει βαρύτερες ποινές.

Ακόμα κι έτσι όμως σε λίγο καιρό θα τους βγάλει έξω γιατί χρειάζεται τους φονιάδες.

Μόνο κατόπιν δικών αγωνιστικών κινητοποιήσεων μπορεί να θυσιάσει κάποια πιόνια.

Λέω ΝΔ κι όχι δικαστές, αφού είναι μεγάλη αφέλεια να θεωρούμε πως υπάρχει διάκριση εξουσιών στη μπανανία μας. Η ΝΔ είναι υπεύθυνη αν γλυτώσουν οι στυγνοί απάνθρωποι εγκληματίες.

Χρέος μας είναι να αντισταθούμε και να τσακίσουμε το φασισμό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger