Home » , » Όχι και να λυπηθούμε για τους Χίτλερ.

Όχι και να λυπηθούμε για τους Χίτλερ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 | 8:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κόλιν – κάθαρμα – Πάουελ. Στρατιωτικός, πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ. Το κτήνος είχε πει ψέματα σε όλο τον κόσμο, μιλώντας στον ΟΗΕ περί ύπαρξης όπλων μαζικής καταστροφής, ώστε να γίνει η εισβολή στο Ιράκ.

Εξ αιτίας της εισβολής πέθαναν εκατοντάδες χιλιάδες, βασανίστηκαν και καταπιέστηκαν εκατομμύρια. Το Ιράκ λεηλατήθηκε και καταστράφηκε εντελώς.

Ο ISIS ήταν ένα μόνο από τα επακόλουθα του πολέμου και της απάνθρωπης συμπεριφοράς των μαστουρωμένων μισθοφόρων του ΝΑΤΟ κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Ο τέρας ψόφησε από Κορονοϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος, κι ο κόσμος – όπως είναι φυσικό – πανηγύρισε.

Κάποια καθικάκια μας κατηγόρησαν που χαρήκαμε λέγοντας “άνθρωπος ήταν”. Επιτρέψτε μου να αμφιβάλω. Ο Πάουελ, όπως πολλοί φασίστες, έχουν χάσει το προνόμιο να αποκαλούνται άνθρωποι.

Άνθρωποι ήταν αυτοί που σκότωσε, που δολοφόνησε.

Τα θύματα του δεν πείραξαν κανένα. Ουδέποτε το Ιράκ απείλησε σοβαρά τα συμφέροντα της Αμερικής. Ακόμα και επί Σαντάμ Χουσείν (άλλο κτήνος αυτό), η χώρα είχε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ, καθώς ήταν εχθρική προς το Ιράν.

Μετά την εισβολή στο Κουβέιτ και την ήττα του Ιράκ στο Πόλεμο του Κόλπου, η χώρα έγινε ακόμα πιο αδύναμη.

Το κράτος που έχει τα περισσότερα όπλα μαζικής καταστροφής είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ. Έχουν τόσο πυρηνικά όσο και βιολογικά, χημικά όπλα, που μπορούν να εξοντώσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα πολλές φορές!

Το ότι τόσο μεγάλη δύναμη είναι στα χέρια ανισόρροπων όπως ο Τραμπ, ή ανίκανων ζόμπι, όπως ο σημερινός Πρόεδρος, δεν ανησυχεί τα υπόλοιπα κράτη;

Ο Πάουελ ήταν ένα τσιράκι των πολυεθνικών, που ήθελαν να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια του Ιράκ. Γι αυτό πέθαναν και ακόμα πεθαίνουν άνθρωποι.

Όχι! Ούτε για την αδερφή του βρικόλακα που μας πίνει καθημερινά το αίμα στην Ελλάδα, λυπόμαστε ούτε για να κανένα εγκληματία. Γιατί αυτό είναι.

Καλά κάνουμε και δείχνουμε αποτροπιασμό, θυμώνουμε, όταν σκοτώνει κάποιος ένα αθώο, όταν βιάζει ή κακοποιεί. Οι διάφοροι Χίτλερ όμως το κάνουν αυτό σε εκατομμύρια.

Πόσοι σκοτώθηκαν, πόσα γυναικόπαιδα (κυρίως) βιάστηκαν, πόσοι βασανίστηκαν άδικα, πόσοι πέθαναν από πείνα;

Αυτοί που έχουν ιδεολογία την ανθρωποφαγία, δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, είναι αδυσώπητοι εχθροί μας. Ως εκ τούτου είναι φυσικό να νιώθουμε ανακούφιση, όταν κάποιο από αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα ψοφά και ξεβρομίζει ο τόπος.

Όπως όλος ο κόσμος (πλην μερικών ναζί) πανηγύριζε όταν ο Χίτλερ τίναξε τα μυαλά του στον αέρα ή ο Μουσολίνι εκτελέστηκε και κρεμάστηκε ανάποδα.

Με ένα άλλο θάνατο καθάρματος που χάρηκαν εκατομμύρια ήταν με τον ψόφο της Θάτσερ. Η “σιδηρά κυρία” είχε καταστρέψει πολλούς εργαζόμενους, οπότε όταν την πήρε ο διάολος τα θύματά της τραγούδαγαν “η μάγισσα είναι νεκρή”.

Ο Μητσοτάκης, ο μικρός βρικόλακας, γελούσε χθες στη Βουλή αναφερόμενος στους 15.418 νεκρούς που πέθαναν εξ αιτίας της εγκληματικής απαξίωσης και υποβάθμισης του ΕΣΥ, εξ αιτίας των παράλογων, αντιφατικών, φασιστικών μέτρων.

Μας λέτε λοιπόν να λυπηθούμε για την οικογένεια παρασίτων; Μιλάτε σοβαρά; Χάθηκαν χιλιάδες κάλοι άνθρωποι από τη συγκεκριμένη πολιτική λεηλασίας και έχουν την απαίτηση κάποιοι να κλάψουμε για μία που είναι συνυπεύθυνη; Όταν μάλιστα πολλοί από αυτούς τους υποκριτές δεξιούς κανιβάλους μας εύχονται “ψόφο και καρκίνο”; Ας πάνε να ψοφήσουν αυτοί, αφού συνουσιαστούν.

Ο Πάουελ, η Ντόρα, κάθε πλούσιο καθίκι έχει τους γιατρούς όποτε τους χρειαστεί. Οι υπόλοιποι όποτε μπορέσουν οι γιατροί. Πρέπει να περιμένουν ώρες οι άνθρωποι μας στα Νοσοκομεία, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό. Ούτε υλικό. Οι πλούσιοι όμως έχουν τα πάντα σπίτι τους.

Χάρη στα πλούσια παράσιτα ταλαιπωρούμαστε. Επομένως κανένα έλεος, καμιά λύπηση για τον αδυσώπητο ταξικό εχθρό. Η κάθε πλευρά στο συνεχή πόλεμο των τάξεων έχει τους νεκρούς της.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Οκτωβρίου 2021 στις 7:46 μ.μ.

Μπράβο σύντροφε mitsos175! Λες την αλήθεια με θάρρος! ΑΝΤΩΝΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger