Home » , » Δικηγόρος ζήτησε από τους μπάτσους να μην πατάνε στο λαιμό διαδηλωτή που ήταν στο έδαφος και αυτοί τον γρονθοκόπησαν

Δικηγόρος ζήτησε από τους μπάτσους να μην πατάνε στο λαιμό διαδηλωτή που ήταν στο έδαφος και αυτοί τον γρονθοκόπησαν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 | 8:38 μ.μ.

Η καταγγελία που κάνει η Εναλλακτική Παρέμβαση - Δικηγορική Ανατροπή για την "περιποίηση" που είχε ο δικηγόρος Βασίλης Αρχιμανδρίτης, -είναι μέλος του ΚΚΕ- μας δείχνει ακόμα μια εικόνα για το ότι οι ένστολοι υφιστάμενοι του Θεοδωρικάκου, όταν δεν λειτουργούν σαν κοινοί δολοφόνοι, συμπεριφέρονται σαν στρατός κατοχής, 

Αντιγράφουμε:

Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, την οποία χωρίς καμία απολύτως αφορμή διέλυσε η ΕΛΑΣ προβαίνοντας σε καταδίωξη διαδηλωτών με χημικά και άγριο ξύλο, η αστυνομία για άλλη μια φορά επιδόθηκε σε ξυλοδαρμούς και βασανισμούς διαδηλωτών. Η μανία των αστυνομικών ήταν τέτοια που έφτασαν στο σημείο να σπάσουν τζαμαρία καταστήματος όπου και τραυματίστηκε εργαζόμενος.

Και μόνο η παραίνεση του συναδέλφου κ. Αρχιμανδρίτη που περνούσε από το σημείο προς τα ΜΑΤ να μην πατάνε στο λαιμό προσαχθέντα διαδηλωτή που ήταν στο έδαφος προκειμένου να μην υπάρχει κάποιο ατύχημα, αρκούσε για να δεχθεί βίαιη γροθιά στο πρόσωπο, ενώ μόλις γνωστοποίησε τη δικηγορική του ιδιότητα έγινε δέκτης χυδαίας υποτίμησης και ύβρεων.

Για άλλη μια φορά συνάδελφοι γίνονται αντικείμενο εντελώς αναίτιων και βίαιων επιθέσεων αλλά και χλευασμού από την αστυνομία χωρίς καμία απολύτως αφορμή, με μόνη την υπόνοια ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την υπέρβαση εξουσιών και την αυθαιρεσία της ΕΛΑΣ της οποίας γίνονται μάρτυρες.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger