Home » , , » H Μπατσοκρατία τo κράτος της ένστολης αυτοδικίας και οι "ορμόνες" των αστυνομικών

H Μπατσοκρατία τo κράτος της ένστολης αυτοδικίας και οι "ορμόνες" των αστυνομικών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 | 9:40 μ.μ.

Για τον γνωστό μπατσοσυνδικαλιστή, Σταύρο Μπαλάσκα που έχει πιάσει μόνιμο στασίδι στα τηλεοπτικά κανάλια, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι δολοφόνησαν τον 18χρονο γράψαμε χτες.

Επανερχόμαστε σήμερα με αφορμή το σχετικό βίντεο που φτιάξαμε και το οποίο εστιάζεται και στην απίθανη δήλωσή του «όταν είσαι πάνω σε μια μηχανή και κυνηγάς, με τις ορμόνες να σε χτυπάνε κυριολεκτικά, δεν μπορείς να ακούσεις τον ασύρματο», μας είπε θέλοντας να δικαιολογήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι δεν υπάκουσαν στην εντολή για παύση της καταδίωξης του αυτοκινήτου. Του απαντάει φυσικά ανάλογα η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη. 

Να του θυμίσουμε μόνο ότι οι μπάτσοι όταν δολοφόνησαν τον νεαρό Ρομά δεν οδηγούσαν μηχανές, αλλά ήταν πεζοί και ψύχραιμοι και  λειτούργησαν σαν εκτελεστικό απόσπασμα. «Μόλις σταματήσαμε, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν», όπως κατέθεσε ο ανήλικος οδηγός του αυτοκινήτου.

Αυτό που συμβαίνει πάντως αυτές τις μέρες δεν έχει προηγούμενο τουλάχιστον στις τρεις τελευταίες δεκαετίες που παρακολουθούμε την επικαιρότητα. Στο παρακάτω οτικοακουστικό που παραθέτουμε, εκτός απ' την παρουσία της αγωνίστριας δικηγόρου σε τηλεοπτική εκπομπή, ακούμε και μια καταγραφή των περιστατικών αστυνομικής κτηνωδίας που συνέβησαν μόνο του τελευταίο 24ωρο. Είναι από την σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου.

Εχουμε επιστρέψει σε κατάμαυρες περασμένες δεξιές εποχές. Και το θέμα δεν είναι απλώς να κάνουμε διαπιστώσεις αλλά να προσπαθήσουμε να βρούμε μορφές πάλης για να μην αφήσουμε να παγιωθούν καταστάσεις που μας ξαναγυρνάνε στην εποχή της ΕΚΟΦ και της "Καρφίτσας".  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger