Home » , » Ο ανέμελος είναι ένοχος για χιλιάδες θανάτους.

Ο ανέμελος είναι ένοχος για χιλιάδες θανάτους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 | 9:13 μ.μ.


Φτάσαμε στο σημείο πια που το "δελτίο ειδήσεων" με τους δεκάδες θανάτους από τον κορονοϊό να μην προκαλεί καμιά ιδιαίτερη αίσθηση. Εχουμε, δηλαδή ένα καθημερινό έγκλημα με συνεχεί θύματα χωρίς να υπάρχει θύτης για τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Σήμερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι 44 συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους (είμαστε μια ανάσα πριν τους 16.000 συνολικούς νεκρούς από covid,  έχουμε 15.938 συνολικούς θανάτους για την ακρίβεια), τους διασωληνωμένους να έχουν φτάσει στους 421 και την πανδημία να εξακολουθεί να καλπάζει, με μια κυβέρνηση θεατή σ' αυτό το καθημερινό μακελειό.

Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ "κουράστηκε" να προσπαθεί να πείσει τον ελληνικό λαό, για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και πολιτικός αρχηγός μιλάει από το βήμα της βουλής ότι «Το εμβόλιο περιέχει αδενοϊό χιμπατζή, ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό, βλαστοκύτταρα εμβρύων από εκτρώσεις». Ταυτόχρονα το παπαδαριό ξεσαλώνει ενάντια στους εμβολιασμούς και η σαρδελοποίηση στα ΜΜΕ να είναι μόνιμη.

Οχι. Η επέλαση της θανατηφόρας πανδημίας δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο που προκαλεί νεκρούς. Η κατακλείδα που περιέχει του twit του αγωνιστή γιατρού ισχύει απόλυτα. Ο ανέμελος είναι ένοχος για χιλιάδες θανάτους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger