Home » , » Επιλεκτικές "ευαισθησίες" του "εθνικού ρουφιάνου" Μπογδάνου

Επιλεκτικές "ευαισθησίες" του "εθνικού ρουφιάνου" Μπογδάνου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 | 2:35 π.μ.

Είμαστε σίγουροι ότι με την πρόσφατη γενναία και αποφασιστική ενέργεια του ο τιτανομέγιστος, πολυτάλαντος, βουλευτής της Ν. Δ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καπάρωσε στο επόμενο κυβερνητικό ανασχηματισμό την θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, όπως ήταν και το αίτημα - απαίτηση που κοινοποίησε με ανοιχτή επιστολή της η Τ.Ο της Ν.Δ Ρουφιανοχωρίου, στην ηγεσία του κυβερνητικού κόμματος.

Εντάξει, σ' αυτό τον διαδικτυακό χώρο γράφουν συνήθως άπλυτοι αναρχοκομμουνιστές, οπότε δεν έχει καμιά αξία που κείμενο συντρόφου αποδίδει στον κ. Μπογδάνο ότι είναι η  "ενσάρκωση της βλακείας και της αγραμματοσύνης".

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Κωνσταντίνος είναι ένας απόλυτα νομιμόφρων πολίτης που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, γι' αυτό και καταφεύγει στην δικαιοσύνη όταν κάποιος του θίξει την τιμή και υπόληψη του.
Απ' ότι μπορούμε να θυμηθούμε μάλιστα τη αποκατάσταση των οποίων την έχει κοστολογήσει στα 28.000 ευρώ.  
Αυτό το ποσό απαιτούσε από μια 26χρονη κοπελίτσα της τάξης μας, επειδή τόλμησε να δημοσιοποιήσει φωτογραφία που τον απεικονίζει χωρίς τη συγκατάθεσή του στην ομάδα του Facebook Βαθύ Luben.

Στην αγωγή, που είχε καταθέσει εναντίον της κοπέλας, ο βουλευτής ανέφερε ότι «υπέστην μεγάλη ηθική και ψυχική στεναχώρια, διότι ουδέποτε έχω δώσει το οποιοδήποτε δικαίωμα να θίξει κάποιος την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου και τον επαγγελματισμό μου», οπότε με την εμφάνιση φωτογραφίας του στο Ιντερνέτ, χωρίς την έγκρισή του, βίωσε «φόβο για ενδεχόμενη στοχοποίησή μου, ιδίως ενδεχόμενη βίαιη επίθεση σε βάρος μου».
Πολύ σωστά έπραξε. Δεν είναι να παίζει κανείς με τέτοια ζητήματα.

Το ίδιο σοβαρή είναι και η απειλή που δέχτηκε από τον Σπύρο Δαπέργολα.
Εμείς δεν είμαστε διανοούμενοι -όπως αυτοπροσδιορίζεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος- για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε σε τι συνίσταται η απειλή, στο κείμενο που υπάρχει δίπλα.
Στο ότι γράφει την πρόταση "για να υπερασπιστούμε μέλη του κινήματός μας εμείς, τα το πάμε τέρμα"; Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια πολιτική δήλωση. Οταν π.χ ο Σαμαράς έλεγε  ότι "θα τους πάω μέχρι τέλους" αυτούς που θεωρούσε ότι τον στοχοποιούν στο σκάνδαλο της Novartis, απειλούσε κανέναν;
Κίνησε κάποιος ποινική διαδικασία σε βάρος του για μια πολιτική αναφορά που έκανε;
Θα μας τρελάνουν εντελώς! 
Και πραγματικά θα θέλαμε να γνωρίζαμε ποιο είναι το νομικό πάτημα που έδωσε τα περιθώρια στους δικαστές να διατάξουν την σύλληψη του Δαπέργολα. 

Αρκούμαστε, λοιπόν να σημειώσουμε το γεγονός ότι στην εποχή της νεοδημοκρατικής κανονικότητας  κινητοποιούνται άμεσα δικαστικοί και αστυνομικοί μηχανισμοί για να συλλάβουν ένα "ηγετικό στέλεχος" του "Ρουβίκωνα". (Εχει και ηγεσία ο "Ρ"; Γιατί απ' τα λίγα που γνωρίζουμε θεωρούμε ότι τέτοιες συλλογικότητες λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά και δεν έχουν ιεραρχία. Προφανώς περισσότερα θα έχει υπ' όψιν του ο κ. Μπογδάνος, που εμείς τα αγνοούμε.). Κι αυτό.επειδή ένα στέλεχος της συντηρητικής παράταξης έχει ενστάσεις για μια διαδικτυακή τοποθέτησή. Εξοχα!


Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεοδημοκράτης αυτός βουλευτής έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον "Ρουβίκωνα". Εφτασε μάλιστα σε σημείο να χαρακτηρίσει «Ούγκανους θερμοκέφαλους» τους αναγνώστες της «Εφ.Συν.» , γιατί το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που αφορούσε την "εικαστική παρέμβαση"  που έκανε ο "Ρ" στον τοίχο της πολυκατοικίας που μένει ο Αρης Πορτοσάλτε,δεν ήταν του "επιπέδου" που θα επιθυμούσε ο Μπογδάνος.

Εχουμε όμως μια απορία που αφορά τις επιλεκτικές ευαισθησίες του δικομανούς νεοδημοκράτη βουλευτή.
Πώς γίνεται να μην θίγεται η "τιμή και αξιοπρέπεια του" όταν ο παρουσιαστής -βλ Γιώργος Γεωργίου- μεγάλης σε ακροαματικότητας ραδιοφωνικής εκπομπής τον αποκαλεί "μεγάλο νούμερο";
Πώς συμβαίνει ο Μπογδάνος να μην προσβάλλεται  όταν άλλος συνάδελφος του δημοσιογράφος -μιλάμε για τον ακροδεξιό Σ. Χίο- τον αποκαλεί "Μπόζο των παραμυθιών και των κινουμένων σχεδίων" του σύστησε "να επισκεφτεί μια γυναικολόγο" γιατί ο Σ. Χίος, δεν θα έμπαινε "στην διαδικασία αναφοράς στενών ιατρικών προσωπικών δεδομένων, που άπτονται της ιδιότητος του γυναικολόγου του Μητέρα";

Δηλαδή τις τοποθετήσεις Γεωργίου και Χίου, ο Μπογδάνος τις θεωρεί κολακευτικές και με τις διαδικτυακές τοποθετήσεις της 26χρονης κοπελιάς και του μέλους του "Ρουβίκωνα" νιώθει ανασφάλειας και ότι απειλείται;

Μήπως ο "εθνικός ρουφιάνος" -σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό που του έχει αποδώσει η Ελληνοφρένεια μπορεί να μας απαντήσει;

Υ.Γ: Ζούμε σε μια εποχή που ισχύουν οι στίχοι του άσματος:
 "Φάτε και πιείτε Δραγουμάνοι
ώρα που όλα είναι για τα σας
έτσι ορίζει το Φιρμάνι
κι ο Πολυχρονεμένος σας Πασάς
κι όσο για μας σ' ένα καλύβι
γεια σου Τζαβέλα γεια σου Γέρο του Μοριά
βράδυ πρωί θα λιώνουμε μολύβι
για την τιμή και για τη Λευτεριά"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger