Home » , , » Ανακοίνωση καταδίκης και κάλεσμα για δράση από τον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Ανακοίνωση καταδίκης και κάλεσμα για δράση από τον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 | 6:07 μ.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

Κείμενο καταδίκης για την δράση περιθωριακής-προβοκατόρικης γκρούπας απέναντι στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου

Ενημέρωση προς το το κίνημα, την εργατική τάξη, τον λαό, την νεολαία και τους κατοίκους του Γκύζη 

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 15 Οκτώβρη, περιθωριακή-προβοκατόρικη ομάδα με το όνομα “antifa centro” που εντάσσεται στο δίκτυο autonome antifa πάτησε συνθήματα τα οποία βρίσκονται έξω από τον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου». 

Σε ένα διήμερο που το «επιτελικό κράτος» κατέρρευσε ακόμη μια φορά με τις πλημμύρες και τα παιδιά του εργαζόμενου λαού κολυμπούσαν μέσα στα σχολεία τους, με τρεμάμενο το χέρι προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως στέκονται απέναντι από το εργατικό-λαϊκό κίνημα και τις δομές του. 

Αυτά τα αντεργατικά-αντιλαϊκά στοιχεία έχουν δώσει και δίνουν καθημερινά τα διαπιστευτήρια τους στο  σύστημα. Έδειξαν ξεκάθαρα από πού εκπορεύονται στοχοποιώντας τον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» ο οποίος αποτελείται από ανθρώπους της εργατιάς και του λαού και πορεύεται με αυτές τις αξίες. Σαν φοβισμένα τρωκτικά ήρθαν μες στο σκοτάδι όταν όλη η γειτονιά κοιμόταν να μουτζουρώσουν με το πρακτόρικο σύνθημα τους « 1 χρόνο τουμπεκί δεξιοί και αριστεροί» το σύνθημα «ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΙΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ» που στέκει στον εξωτερικό τοίχο του στεκιού μας. 

Σε κάθε διεκδικητικό πρόταγμα μέσα στην περίοδο της πανδημίας στάθηκαν απέναντι και πήραν το μέρος του του ιμπεριαλισμού, του κεφαλαίου και της κυβέρνησης,ταυτίστηκαν με την ακροδεξιά και τους φασίστες.

Μείωση των μαθητών στα τμήματα διεκδικούσαν οι εκπαιδευτικοί και τα συλλογικά τους όργανα. 35 Μαθητές ανά τάξη απαντούσαν και φασίστες οι εκπαιδευτικοί που διεκδικούν και όποιος συντάσσεται μαζί τους. 

Προσλήψεις γιατρών διεκδικούσαν οι υγειονομικοί, κλωτσιές στους γιατρούς απαντούσαν οι φίλοι του φασίστα με κουστούμι Θάνου Πλεύρη και του Κικίλια. 

Να οργανωθεί μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα απέναντι στη συντονισμένη επίθεση κράτους-παρακράτους με τον διευθυντή του ΕΠΑΛ να καλύπτει τους φασιστικούς-παρακρατικούς μηχανισμούς, ζήτω τα ΕΠΑΛ βροντοφώναζαν... θα μπορούσαν να υπογράψουν και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής Θεσσαλονίκης.

Έχοντας σφετεριστεί και το antifa παραδίπλα για να καπηλευτούν την γεμάτη με αίμα αντιφασιστική παράδοση και  ιστορία του εγχώριου κινήματος, ενώ προπαγανδίζουν στην πράξη την συνέχιση του καπιταλιστικού μονόδρομου που γεννάει και θρέφει το τέρας του φασισμού. 

Σαν Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου» έχουμε ορατή, δημόσια, καθημερινή και εξώστρεφη δράση στην γειτονιά και το κίνημα με τις μικρές μας δυνάμεις. Ανακοινώνουμε πως αυτή η περιθωριακή γκρούπα και όποιος την στηρίζει είναι απέναντι μας. Δεν έχουμε κανένα κοινό ρίζωμα ταξικά, αντιφασιστικά και πολιτικά με αυτούς τους τσαρλατάνους. Να πάνε πίσω στην Εκάλη και στο Κεφαλάρι από όπου προέρχονται και να διαχύσουν το συστημικό -αντιδραστικό τους δηλητήριο. Η γειτονιά του Γκύζη είναι λαϊκή και θα περιφρουρηθεί από τέτοια υποχθόνια στοιχεία. 

Καλούμε τις δυνάμεις του εργατικού-λαϊκού κινήματος, της κομμουνιστικής αριστεράς και του αναρχικού χώρου, κάθε δύναμη που τοποθετεί τον εαυτό της στο ανταγωνιστικό κίνημα να λάβουν ξεκάθαρη θέση καταδίκης αυτής της ενέργειας και να τοποθετήσουν τον εαυτό τους απέναντι σε αυτά τα αντεργατικά-αντιλαϊκά κομμάτια που παρασιτούν στην ιστορία του κινήματος. 

Καλούμε την γειτονιά και τους κατοίκους του Γκύζη με την τεράστια ιστορία αντιφασιστικών-ταξικών-αντι ιμπεριαλιστικών αγώνων, τους νεολαίους, τους εργάτες/τριες, τους ανέργους/ες, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες και την φτωχολογιά της περιοχής να απομονώσουν και να σταθούν απέναντι στη προπαγάνδα που με «ταξικό και αντιφασιστικό» μανδύα προπαγανδίζει την πολιτική της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας. 

Καλούμε τον εργαζόμενο κόσμο της γειτονιάς και τους κατοίκους του Γκύζη, αγωνιστές και αγωνίστριες του κινήματος, οργανωμένες δυνάμεις του κινήματος την Παρασκευή 19:30 στον Πολιτικό Χώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» για μια δημόσια παρέμβαση καταδίκης της συγκεκριμένης ενέργειας. 

 ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ 

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ-ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ-ΜΑΧΗΤΙΚΟΙ-ΛΑΪΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 

Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

21 Οκτωβρίου 2021 - 6:22 μ.μ.

Ποιοί εκπαιδευτικοί το ζητούσαν αυτό; Αυτοί οι ίδιοι που τις αποφάσεις των σωματείων για συνέχιση της απεργίας τις καταργήσανε πραξικοπηματικά; Και στην Αγγλία "τα σωματεία" των εκπαιδευτικών διαμαρτυρήθηκαν στο άνοιγμα των σχολείων. Στην Ιταλία τι γίνεται, για να αντιστρέψω το ερώτημα; Φασίστες οι λιμενεργάτες στην Τεργέστη; Ρε "βαθύ κόκκινο" να τα φιλτράρουμε λίγο αυτά που δημοσιεύουμε...

21 Οκτωβρίου 2021 - 9:50 μ.μ.

ninja και έγραψε ο πρακτορακος.Τι έγινε στην Τεργέστη ίσως ξέρει και η πρεσβεία η οι φασίστες στην Ιταλία εσύ κάτι έμαθες από αυτούς

21 Οκτωβρίου 2021 - 10:52 μ.μ.

Τι να φιλτράρει βρε ninja της κακίας ώρας; Η ανακοίνωση- καταγγελία είναι τοποθέτηση του Πολιτικού Χώρου «Ηλέκτρα Αποστόλου». Δηλαδή ενός συγκεκριμένου πολιτικού χώρου με όνομα και διεύθυνση και όχι ενός κάποιου «ninja» του ίντερνετ. Άντε γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε. . . Άκου λέει να φιλτράρει αυτά που δημοσιεύει. Για γέλια και για κλάματα, πραγματικά.

22 Οκτωβρίου 2021 - 9:41 π.μ.

Δεν γινεται βρε ninja να φιλτραρει το site ανακοινωση μιας συλλογικοτητας ανθρωπων που είναι υπαρκτοι με σαρκα κ οστά και δινουν δια ζωσης το παρόν στους κοινωνικους αγώνες

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger