Home » , » Να σταματήσουν τώρα οι πιέσεις στον Επαναστάτη Κρατούμενο Şadi Naci Özpolat!

Να σταματήσουν τώρα οι πιέσεις στον Επαναστάτη Κρατούμενο Şadi Naci Özpolat!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 | 5:08 μ.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε

Να σταματήσουν τώρα οι αυθαίρετες πρακτικές των Φυλακών Διαβατών!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεργασία με τον φασισμό στην Τουρκία και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό φυλακίζει 11 Επαναστάτες από την Τουρκία στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Επαναστάτης Κρατούμενος, Şadi Naci Özpolat.

Κατά τη λήξη της πολιτικής δίκης των 11 Επαναστατών αποφασίστηκε άδικα και παράνομα η φυλάκιση τους σε 30 χρόνια κάθειρξης ποινής έκαστος.

Η ανομία, όμως, και η παρανομία δεν περιορίστηκαν εκεί! Μετά από αυτή την άδικη απόφαση, ξεκίνησαν να αυξάνονται και οι πιέσεις και οι αυθαιρεσίες εναντίον του Επαναστάτη Şadi Naci Özpolat, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών.

Αποδεικύεται για άλλη μια φορά πως οι φυλακές Διαβατών εκτελούν εντολές "ειδικής μεταχείρησης" από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό προς τον Επαναστάτη Κρατούμενο, καταπατώντας το δικαίωμα του Şadi Naci Özpolat να κάνει μαθήματα, δικαίωμα κάθε κρατουμένου!

Παρά το γεγονός ότι έχει συμπληρώσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, του στερούν τα μαθήματα γλώσσας, χωρίς να δίνουν καμία αιτιολογία για αυτό.

Τα μαθήματα ελληνικών και το σχολείο είναι ανοιχτά σε όλους τους κρατούμενους!

Αν και όλοι οι κρατούμενοι δικαιούνται να παρακολουθούν τα μαθήματα γλώσσας, η διοίκηση των φυλακών Διαβατών και συγκεκριμένα, ο διευθυντής της φυλακής, Αναστάσιος Παπαδόπουλος και ο αρχιφύλακας, Κώστας Βαρσάμης, αρνούνται αυθαίρετα και παράνομα από τον Επαναστάτη Şadi Naci Özpolat το δικαίωμα του στα μαθήματα ελληνικών.

Αυτές οι παράνομες-αυθαίρετες επιθέσεις της διοίκησης των φυλακών δεν περιορίζονται μόνο στο δικαίωμα στην εκπαίδευση. Ορισμένες από αυτές τις απαγορεύσεις και αυθαίρετες πρακτικές εμποδίζουν ή δεν επιτρέπουν επισκέψεις, ρούχα, βιβλία κλπ αυθαίρετα και με διάφορα προσχήματα. Περιορίζουν καθημερινές ανάγκες όπως η τροφή, στερώντας του βασικά ήδη διατροφής.

Οι απαγορεύσεις αυτές επιβάλλονται σε όλους τους κρατούμενους των Φυλακών Διαβατών, αλλά η παρακολούθηση των μαθημάτων γλώσσας απαγορεύεται ειδικά για τον αγωνιστή Şadi Naci Özpolat.

Οι φυλακές Διαβατών διαπράττουν έγκλημα σφετερίζοντας παράνομα τα βασικά δικαιώματα του Şadi Naci Özpolat!

Να σταματήσει τώρα η επιβολή απομόνωσης στον Επαναστάτη, Şadi Naci Özpolat!

Θέλουμε Δικαιοσύνη!

Λαϊκό Μέτωπο Ελλάδας

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger