Home » , » Στις 25 Νοεμβρίου "πέφτει η αυλαία" αυτής της άθλιας απόπειρας να συντρίψουν τον Ρουβίκωνα

Στις 25 Νοεμβρίου "πέφτει η αυλαία" αυτής της άθλιας απόπειρας να συντρίψουν τον Ρουβίκωνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 | 6:27 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Καλαϊτζίδης - f/b

Μια μικρή ενημέρωση για την δίκη μας την Παρασκευή που πέρασε.

Κανένας μάρτυρας κατηγορίας ρουφιάνος ψευδομάρτυρας δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην δίκη και την δεύτερη μέρα. Από όλον αυτό το σιχαμένο συρφετό που βρήκαν οι μηχανισμοί και έφτιαξαν την δικογραφία, η μόνη μάρτυρας που ήρθε ήταν αυτή που την πρώτη μέρα τους εξέθεσε και είπε για το στήσιμο που έγινε. Ακόμα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες που τους είχαν βάλει στον κατάλογο των μαρτύρων κατηγορίας μίλησαν ξεκάθαρα υπέρ μας.

Είναι η πρώτη φορά που σε δίκη για ανθρωποκτονία ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝ που ήταν την ώρα της δολοφονίας ο κατηγορούμενος. Κανείς από τους 7 δικαστές δεν διανοήθηκε να ρωτήσει τον Νίκο που ήταν την ώρα της εκτέλεσης. Αφού αποκαλύφθηκε και κατέρρευσε η κρατική σκευωρία ουδείς από τους παράγοντες της δίκης δεν επιχείρησε να ψάξει κάτι περαιτέρω σε αυτή την δίκη-παρωδία.

Και εγώ και ο Νίκος σε καμία των περιπτώσεων δεν "απολογηθήκαμε" στο δικαστήριο. Το είχαμε ξεκαθαρίσει εξαρχής.

Προσωπικά εγώ ξεκίνησα με την φράση "Δεν θα απολογηθώ, δεν έχω απολογηθεί ποτέ στην ζωή μου και δεν θα το κάνω μέχρι να πεθάνω".

Υπερασπιστήκαμε των αγώνα που δώσαμε με ένα πλήθος άλλων ανθρώπων, κατοίκων, ομάδων και συλλογικοτήτων, και καταδείξαμε τους ενορχηστρωτές αυτού του στημένου κατηγορητηρίου.

Στις 25 Νοεμβρίου "πέφτει η αυλαία" αυτής της άθλιας απόπειρας να συντρίψουν τον Ρουβίκωνα μέσω της ατομικής μας εξόντωσης. Και για κάποιους θα πέσει άσχημα.

***
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Νοεμβρίου 2021 στις 7:46 μ.μ.

Το βίντεο δεν είναι ολόκληρο , έχει αφαιρεθεί ο πο προλογος του Ζαραλυκου που κατά προσωπική μου άποψη ,δεν ήταν και κομψός . Δηλωνε ουσιαστικά αδιαφορία για τις δράσεις του ρουβικωνα αλλά παραταυτα τον κέντρισε αυτή η σκευωρία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger