Home » , » 6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ;

6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 | 9:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έτσι λέει η φωνή του Σαμαρά, το antinews. Αντώνη μου, θα κάνει νοθεία ο Κούλης. Τουλάχιστο θα το επιχειρήσει. Βορειοηπειρώτες, κοιτάτε πρώτα τι σύνταξη θα πάρετε (αν προλάβετε) και μετά ψηφίζετε. Για να το λέω, κάτι ξέρω.

Τι λέει λοιπόν ο Σαμαράς, ο όποιος πρέπει οπωσδήποτε να διεκδικήσει (μαζί με ΓΑΠ) αρχηγία στο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί ο Αλέξης είναι πιο Μητσοτακικός κι από τη Ντόρα. Λοβέρδος - Βενιζέλος ΝΔ, Παπανδρέου - Σαμαράς ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί όχι; Έχω δει εγώ αλλαξοκωλιές…

Στο ψητό τώρα.

«Όταν βλέπετε να εντείνονται οι βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις σημαίνει ότι ο... παραλίγο Μωυσής βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Το έχουμε γράψει πολλάκις.

Όταν είσαι ισχυρός, δεν χρειάζεται να το διατρανώνεις.

Άρα, όταν σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση ή όποτε έχει στραπατσαριστεί το προφίλ σου ένεκα αβελτηρίας ή ανεπάρκειας βγαίνεις και λες πόσο μεγάλη την έχω τη διαφορά με τον Τσίπρα, εξυπακούεται ότι κάτι δεν πάει καλά…»

«Δυστυχώς, όσο κι αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, κινείστε στο 25%, βαριά 26%

Αν τολμάτε κάντε εκλογές πάραυτα για να το διαψεύσετε.

Δεν τολμάτε όμως, καθώς ξέρετε ότι είναι αναπόφευκτη η επερχόμενη… πίτσα (δικός σας ο χαρακτηρισμός), διότι παρά τη δημοκοπική διαστρέβλωση ο Τσίπρας παραμένει στο 32% (άντεξε το ’19 και θα συντριβεί τώρα;), με μεγάλες πιθανότητες να απορροφήσει και τα βαρουφάκια ποσοστά».

Κανένα πρόβατο δε σώθηκε αλλάζοντας τσοπάνη. Το Μητσοτάκη τον έχουν άχτι πάρα πολλοί. Γι αυτό κάνει ρουσφέτια, πέτσινες λίστες, το κράτος φέουδο.

Αν θέλουμε να δούμε προκοπή, δεν πρέπει να περιμένουμε εκλογές. Ακόμα κι αν πάρουν οι αστικές συμμορίες κάτω από 20%, το όποιο είναι αρκετά πιθανό, θα τις ακυρώσουν με το να κάνουν νέες εκλογές, αμέσως μετά. Έγινε το 2012, θα το κάνουν όσες φορές θελήσουν.

Αν θέλουμε να γίνει κάτι καλό, θα κατεβούμε στο δρόμο. Γι αυτό άλλωστε θέλουν να μας τρομοκρατήσουν. Πλησιάζει η 17η Νοέμβρη, η επέτειος δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου… Κάνουν τα περσινά κόλπα. Φέτος όμως έληξαν, εδώ έληξαν τα εμβόλια.

Πολύ τους δίνει το antinews. Άκου 25 – 26. «Μητσοτάκη γαμιέσαι», δεν ακούς άλλο έξω. Το θέμα είναι με ΣΥΡΙΖΑ θα στηθούν κρεμάλες, όπως πρέπει να γίνει; Τι λέτε; Τι έδειξε μέχρι σήμερα η πορεία των ρεφορμιστών; Αυτά είναι Αλέξη. Το παρελθόν σου. Αλλιώς θα είχες τη νίκη στο τσεπάκι σου, ό,τι κι αν έκανε ο δικτάτορας. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται κανένα πια. Κανέναν απολύτως. Αλλά αυτό πρέπει να το εκφράσει τώρα. Αν περιμένουμε εκλογές, δε θα γίνουν ποτέ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger