Home » , » Βρήκε την λύση ο "Άρχοντας Οφφικιάλιος"

Βρήκε την λύση ο "Άρχοντας Οφφικιάλιος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 | 10:30 π.μ.


Ο ανεκδιήγητος υπουργός υποΑνάπτυξης ξαναχτύπησε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μας είπε το εξής εξωφρενικό για να αιτιολογήσει την κυβερνητική απόφαση στο να υπάρχει ανεξέλεγκτος συνωστισμός στους χώρους "θρησκευτικής λατρείας": "Οι ιεροί ναοί από τους αρχαίους χρόνους της ανθρωπότητας είναι το άσυλο των ανθρώπων. Δεν ρωτάνε ποτέ ποιος είναι και γιατί μπήκε Αφήνουμε πάντα την εκκλησία να καθορίζει τα του οίκου της".

Μ' αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, θεώρησε ο Αδωνης Γεωργιάδης ότι μπορεί να δώσει πειστική εξήγηση γιατί οι Εκκλησίες εξαιρούνται από τα πρόσφατα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τον περιορισμό της επέλασης της θανατηφόρου πανδημίας.

Η επόμενη εξέλιξη αφορά τον "Άρχοντα Οφφικιάλιο". Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ο κ. Τσιόδρας, αφού είχε διαπιστώσει, λειτουργώντας σαν κυβερνητικό στέλεχος ότι είναι αδύνατο να υπάρξουν περισσότερα ΜΜΜ, («είναι αδύνατο να επενδύσουμε αυτήν τη στιγμή σε περισσότερη και μεγαλύτερη άνεση στα Μέσα Μεταφοράς», είχε πει επί λέξη), σήμερα αναθεώρησε την άποψη του.  Διαπιστώνοντας ότι η καθημερινή σαρδελοποίηση σε όλα τα ΜΜΜ, αποτελεί μια απ' της κύριες αιτίες διασποράς του κορονοϊού, πήρε σβάρνα εκκλησίες και μοναστήρια για να βοηθήσει ο Υψιστος να περιοριστεί το θανατικό. 


ΑΜΗΝ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger