Home » , » Δεν αρκεί να χλευάζουμε άτομα της "ποιότητας" Σκέρτσου

Δεν αρκεί να χλευάζουμε άτομα της "ποιότητας" Σκέρτσου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 | 11:43 μ.μ.


Θετικό είναι, ειδικά στις μέρες που ζούμε, στις οποίες με την επέλαση της θανατηφόρου πανδημίας, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, να παρακολουθούμε καθημερινά κυβερνητικούς αξιωματούχους να μας προσφέρουν με τις δηλώσεις τους μειδιάματα.

Αυτή όμως είναι μόνο η ανάλαφρη πλευρά της υπόθεσης και η οποία δίνει το ερέθισμα στους χρήστες του διαδικτύου να προβούν σε ευφάνταστες ατάκες και να χλευάσουν τους "αρίστους" οι οποίοι διαθέτουν τα "καλύτερα βιογραφικά" που επελέγησαν από τον Μητσοτάκη να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας και συνεπώς να καθορίζουν τις ζωές μας. 

Θα ήταν λάθος, λοιπόν, να αρκεστούμε στο χαμόγελο που θα μας προσφέρουν κάποια σχόλια που παραθέτουμε και τα οποία ακολούθησαν την γνωστή δήλωση του Ακη Σκέρτσου. Ο τύπος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι υπουργός Επικρατείας και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Και το θέμα δεν είναι ότι γελοιοποιήθηκε και εξευτελίστηκε δημοσίως. Είναι ότι αυτή την στιγμή ανεχόμαστε άτομα της "ποιότητας" του συγκεκριμένου να λαμβάνουν αποφάσεις οι οποίες έχουν καθοριστική σημασία για την ίδια μας την ζωή. 

Αντιλαμβάνεσθε σε πόσο επικίνδυνο σημείο βρισκόμαστε;








Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger