Home » , » Με κραυγαλέα ψέματα δικαιολογούν την εγκληματική τους πολιτική στην διαχείριση της πανδημίας

Με κραυγαλέα ψέματα δικαιολογούν την εγκληματική τους πολιτική στην διαχείριση της πανδημίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 | 7:04 μ.μ.


Το 'χουμε γράψει τόσες φορές και δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Δεν μας αξίζει ρε γμτ να παρακολουθούμε μοιρολατρικά τους εξουσιαστές να αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς και εναντίον μας  και να παρακολουθούμε μοιρολατρικά καθημερινά τις μακάβριες στατιστικές νεκρών από την θανατηφόρο πανδημία.

Δεν αρκεί απλώς να διακωμωδείς εύστοχα μια κατάσταση όπως κάνει η φίλη μας στην διπλανή φωτοσύνθεση, όταν σε καταπνίγει το γμτ γιατί το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να καυτηριάζεις τις εγκληματικές ευθύνες των "υπευθύνων", γι' αυτή την τραγωδία που βιώνουμε και να παραθέτεις τους αριθμούς μιας μακάβριας στατιστικής. 

96 νέους θανάτους είχαμε σήμερα με τις ΜΕΘ να έχουν "γονατίσει". Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία ενημέρωση (6 μ.μ) από την επίσημη ηλεκτρονική πλατφόρμα υπουργείου Υγείας - ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ βρίσκονται 120 (εκατό είκοσι) βαρέως πάσχοντες διασωληνωμένοι μηχανικά αεριζόμενοι ασθενείς σε κοινούς θαλάμους και πρόχειρους αναπνευστήρες που περιμένουν για εισαγωγή σε ΜΕΘ!!!

Και την ίδια στιγμή οι κυβερνητικοί αλήτες κάνουν ότι μπορούν για να σε εξοργίσου: Ο "κ" που θεωρεί την ενίσχυση του ΕΣΥ είναι "πολυτέλεια", ο ίδιος που μας είπε ότι "Δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον ιό" σήμερα με άρθρο του στην εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής" το μόνο που κατάφερε ήταν να μας εξοργίσει, παρουσιάζοντας μια πραγματικότητα που μόνο στο μυαλό του υπάρχει. "Ενισχύσαμε το δημόσιο σύστημα υγείας με πόρους, στελέχωση και υποδομές, εγκαταστήσαμε το πρώτο ψηφιακό σύστημα εμβολιασμού ... με το τέταρτο κύμα της πανδημίας να είναι σε εξέλιξη και να πλήττει τους ανεμβολίαστους στη χώρα μας αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, συνεχίζουμε να έχουμε λιγότερες απώλειες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο ... η Ελλάδα εμφανίζει μηδενική ή χαμηλή υπερβάλλουσα θνησιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας ", μας είπε σε ένα παραλήρημα, λες και απευθυνόταν σε ηλίθιους, ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος.

Εδώ είναι που λένε "πόσα θέλουν να μας τρελάνουν" ή τι "πίνουν και δεν μας δίνουν"! 

Προφανώς μας θεωρούν χαζούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά αφού οποιοσδήποτε χρήστης του διαδικτύου μπορεί να αναζητήσει τα στατιστικά στοιχεία.

Αντιγράφουμε από ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου: 

Η Ελλάδα στις χειρότερες θέσεις σε νεκρούς κατ' αναλογία πληθυσμού των χωρών της ΕΕ μαζί με Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Κροατία, Ρουμανία - Στοιχεία θανάτων από COVID-19 σε εβδομαδιαία βάση (19-26/11)

- Η Ελλάδα στην 7η χειρότερη θέση στην ΕΕ των 27 σε απόλυτο αριθμό νεκρών.

- Διπλάσιος αριθμός νεκρών από την αντίστοιχου πληθυσμιακού μεγέθους Αυστρία και από την διπλάσιου πληθυσμού Ολλανδία.

- Υπερδιπλάσιος αριθμός θυμάτων από το (είμαστε 12 φορές καλύτερα - κατά Γεωργιάδη) Βέλγιο

- 35% περισσότερα θύματα από την 6πλάσια σε πληθυσμό Ιταλία, 40% περισσότερα θύματα από την 7πλάσια σε πληθυσμό Γαλλία, 320% περισσότερα θύματα από την 5πλάσια σε πληθυσμό Ισπανία, 557% περισσότερα θύματα από την αντίστοιχη σε πληθυσμό Πορτογαλία.

- Θνησιμότητα κατ' αναλογία πληθυσμού μεγαλύτερη ακόμα και από την 1η στον Πίνακα (και κατά 4 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό) Πολωνία.

- Θνησιμότητα κατ' αναλογία πληθυσμού υπερδιπλάσια και από την 2η στον Πίνακα (και κατά 8 φορές μεγαλύτερη σε πληθυσμό) Γερμανία.

***

Αυτή είναι η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση του "Μωυσή",

από την κυβέρνηση του - "καλά έκανα και έκλεισα τα νοσοκομεία" - Γεωργιάδη,

από την κυβέρνηση του - η ενίσχυση του ΕΣΥ είναι "πολυτέλεια" - Σκέρτσου,

από την κυβέρνηση της - αυξάνουμε τον αριθμό των μαθητών στις τάξεις - Κεραμέως.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Νοεμβρίου 2021 στις 6:45 π.μ.

Σας πήρε χαμπάρι και το...Κουτί της Πανδώρας:

https://www.koutipandoras.gr/article/i-aristera-prepei-na-apaitisei-edo-kai-tora-lokntaoyn-gia-na-sothoyn-hiliades-zoes

Τίτλος: "Η Αριστερά πρέπει να απαιτήσει εδώ και τώρα λοκντάουν για να σωθούν χιλιάδες ζωές"

Η πολιτική της ανο(η)σίας της αγέλης φαίνεται έχει φανατικούς και στην "κομμουνιστική" αριστερά. Θυσιάζουμε ζωές για τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Μην είστε τόσο...αντικαπιταλιστές θα πάθετε τίποτα. Όλο το σύστημα αυτή τη στιγμή εναντιώνεται στο λοκντάουν (ΜΜΕ, ψευτοειδικοί, κυβέρνηση, κοινοβουλευτικά κόμματα) και εσείς ΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. Τόσο...αντισυστημικοί. Ο κορονοϊός αποκάλυψε το βρώμικο ρόλο της "αριστεράς" για άλλη μία φορά ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του συστήματος. Η κυβέρνηση ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ κάθε μέρα πάνω από 90 πολίτες με την ανοχή της "αντικαπιταλιστικής" αριστεράς είναι η πρώτη φορά που συγκυβερνά η Δεξιά με ΟΛΗ την "κομμουνιστική" αριστερά. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΚΑΘΟΛΙΚΟ LOCKDOWN ΤΩΡΑ!!!

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger