Home » , » Αμφισβητεί τα εμβόλια και τάσσεται υπέρ της ανοσίας της αγέλης μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (Βίντεο)

Αμφισβητεί τα εμβόλια και τάσσεται υπέρ της ανοσίας της αγέλης μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 | 7:30 μ.μ.

Δεν φτάνει που με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της η κυβέρνηση αποδεικνύεται ο καλύτερος αρωγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος, βλέπουμε και αποφάσεις κυβερνητικών στελεχών των πιο υπευθύνων, υποτίθεται για την αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας, που μας φαίνονται εντελώς ακατανόητες. Βάλθηκαν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι ζούμε από τύχη μ' αυτούς που μπλέξαμε. 

Εντελώς πρόσφατα ακούσαμε τον υπουργό Επικρατείας και έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ακη Σκέρτσο - τον ίδιο κυβερνητικό αξιωματούχο που μας είχε πει ότι «δεν υπάρχει λόγος για πολυτελές σύστημα υγείας» να μας λέει ότι  «Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στην αστυνομία μεταδίδουν τον ιό. άρα επιβάλλεται να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν όσους έρχονται σε επαφή μαζί τους». Προφανώς θα θεωρεί ότι οι μπάτσοι με το Ελληνικό DNA είναι άτρωτοι από τον θανατηφόρο ιό, εν αντιθέσει με τους συναδέλφους τους άλλων κρατών. 

(Δεν είναι και εύκολο να προσεγγίσεις τον τρόπο σκέψης του πρώην γενικού διευθυντή του Συλλόγου Ελλήνων Βιομηχάνων. Οι άνθρωποι με τα "καλύτερα βιογραφικά", οι οποίοι συναπαρτίζουν την κυβέρνηση των "αρίστων" απέχουν παρασάγγας από την λογική των κοινών θνητών)

Ερχόμαστε τώρα στο ερέθισμα της ανάρτησής μας το οποίο δεν είναι άλλο παρά το βιντεάκι που μας στέλνει η αναγνώστρια μας και τακτική επιστολογράφος μας marka2. Αυτό μας κάνει να αναλογιζόμαστε μήπως αδικήσαμε τον Παύλο Πολάκη θεωρώντας ότι παρουσιάστηκε σαν "από μηχανής θεός" να βγάλει από το αδιέξοδο την κυβέρνηση μετά την δήλωση Σκέτσου. 

Παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι και σχηματίστε προσωπική άποψη αν έχουν βάση τα ερωτήματα που θέτει στο κειμενάκι της η αναγνώστρια μας:  

"Αμφισβητεί τα εμβόλια και τάσσεται υπέρ της ανοσίας της αγέλης το νέο μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας, ψυχίατρος Γιώργος Νικολαϊδης, που διόρισε ο Πλεύρης.

Τελικά ποιος αμφισβητεί τα εμβόλια;

Ποιος υπονομεύει τους εμβολιασμούς;

Ποια η σκοπιμότητα του διορισμού του συγκεκριμένου ατόμου;;"

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger