Home » , » Οι προβλέψεις - απειλές του δεξιού ψάλτη.

Οι προβλέψεις - απειλές του δεξιού ψάλτη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 | 8:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πας μετά Χριστό προφήτης τι είναι; Προβλέψεις κάνει ο δεξιός ψάλτης. Προβλέψεις ή μήπως απειλές; Πως απειλεί κάποιος πως θα σε σκοτώσει; Εκεί στη ΝΔ το εννοούν. Οι χιλιάδες νεκροί το επιβεβαιώνουν…

800 διασωληνωμένοι – μας λέει στις 13 Δεκέμβρη. Αν είναι κάτω από 800 θα πανηγυρίσουν, αν είναι πάνω, θα ρίξουν το έγκλημά τους στους ανεμβόλιαστους. Είχε προβλέψει ξανά πως αν δεν έπαιρναν μέτρα θα είχαμε 13 με 14 χιλιάδες νεκρούς. Πήραν μέτρα και πάμε για 18.000! Στους πόσους θα ξυπνήσουμε και θα τους κρεμάσουμε;

Που θα τις βρείτε ρε 800 ΜΕΘ; Κάπου 600 λειτουργικές έχετε. Θα πάρουν ράντζα. Αν δε βρουν, θα βάλουν καρέκλες. Κι όταν τελειώσουν κι αυτές, στο πάτωμα. Να πάρουν κανονικές ΜΕΘ και Γιατρούς; Για έξοδα είμαστε τώρα; Τόσα βαφτιστήρια διορίστηκαν μπάτσοι, τι θα φάνε; Ξύλο όπως πάνε.

Μητσοτάκη κάθαρμα καλύτερα να πέσει πάνω σου μετεωρίτης, παρά να βγεις και να ανακοινώσεις νέα φυλακή. Θα σε δέρνουν μέχρι να γίνεις χαλάκι. Τέρμα οι διακοπές για σένα μόλις πεις κάτι τέτοιο. Θα βγούμε όλοι έξω και θα γίνει χαμός! Όπως Βέλγιο – Ολλανδία που κατάλαβαν το δούλεμα.

Γιατί θα είναι ομολογία πως τα εμβόλια είναι μούφα. Πως θα πεις σε μένα που εμβολιάστηκα 2 φορές, να μείνω πάλι μέσα όπως πέρυσι; Έλα να το πεις από κοντά άμα σου βαστάει. Λοιπόν δε θα ξαναγραφτεί η Ιατρική γιατί το θέλουν οι γαλάζιοι απατεώνες. Ή τα εμβόλια δημιουργούν αντισώματα, οπότε είμαστε εντάξει, ή έχει δίκιο ο Πολάκης και πρέπει να εκτελεστούν οι εγκληματίες της γαλάζιας συμμορίας.

Από ότι δείχνουν τα στοιχεία μας εξαπάτησαν. 7 μήνες κρατάνε μόνο; 7 θα είναι οι ώρες τους! Να πούμε τώρα σύμφωνα με τα δικά τους τα στοιχεία γιατί κάνει αυτή την πρόβλεψη ο Πινόκιο, αυτός με το ένσημο στη μύτη.

Στοιχεία ΕΟΔΥ επίσημα, πάντα.

14 Σεπτεμβρίου: Αγιασμός στα Σχολεία. Ημερήσια κρούσματα 2.919, νεκροί 31. Τεστ μέσος όρος 132.072. Παιδιά θετικά στον κορωνοϊό: 77.082 ποσοστό 12,5%.

Χθες 21/11/2021: 4.108 ημερήσια κρούσματα, αύξηση 40,73% νεκροί 76 σχεδόν 2,5 φορές περισσότεροι. Παιδιά θετικά στον ιό: 141.282! 83,23% αύξηση! Ποσοστό 16,2% του συνόλου!

Καταλάβαμε λοιπόν ποιοι έκαναν το φόνο; Αυτοί που άνοιξαν τα σχολεία όπως τα άνοιξαν. Αυτοί που υποβάθμισαν το ΕΣΥ.

Έχει κι άλλο. O μέσος όρος του επταημέρου είναι 375.756 δειγματοληπτικοί έλεγχοι δηλαδή 2,8 φορές περισσότερα τεστ από τότε που άνοιξαν τα σχολεία.

Τι θα γίνει μέσα Δεκέμβρη; Θα κλείσουν τα σχολεία για 2 βδομάδες περίπου. Θα μειωθούν τα τεστ επομένως τα ημερήσια κρούσματα.

Μας δουλεύουν, ξυπνάτε! Κι αρχίστε τους στο κυνήγι. Ο κορωνοϊός θα φύγει μόλις φύγει ο Μητσοτάκης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Νοεμβρίου 2021 στις 11:33 μ.μ.

Τώρα καταλάβατε την παγίδα και το δούλεμα σύντροφε mitsos175 με τα εμβόλια της πλάκας και τα δήθεν υγειονομικά (ουσιαστικά κατασταλτικά) μέτρα; Να με συμπαθάς, δεν το λέω για να σε κατακρίνω... Όταν ο γράφων (ως unknown - ΑΝΤΩΝΗΣ) και αρκετοί άλλοι το υποστηρίζαμε αυτό εδώ και ενάμισυ χρόνο πώς μας χαρακτήριζαν; Θυμάσαι; Δυστυχώς είναι αργά πλέον η καταστροφή έχει συντελεστεί και χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν στο βωμό του κέρδους των καπιταλιστικών φαρμακευτικών Α.Ε.... Εύχομαι όμως από 'δω και πέρα ο λαός να αποκτήσει ταξική συνείδηση και να μάθει να χρησιμοποιεί, όχι μόνο για το συγκεκριμένο υγειονομικό πρόβλημα άλλα και για άλλα, την ΛΟΓΙΚΗ του...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger