Home » , » Οι κουτοπονηριές του Σκέρτσου!

Οι κουτοπονηριές του Σκέρτσου!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 | 8:54 μ.μ.

"Ο έξυπνος αναγνωρίζει το λάθος του, ο χαζός επιμένει. και ο ηλίθιος το δικαιολογεί", λέει μια σοφή ρήση. Και στην προκειμένη περίπτωση ο τίτλος του ηλίθιου απονέμεται στον υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέτσο.

Δεν φτάνει που έκανε την απίστευτα ηλίθια δήλωση, ότι οι μπάτσοι δεν μεταδίδουν τον ιό, υποχρέωσε και το ΑΠΕ να αναδημοσιεύσει την ανάρτηση που έκανε στο f/b -και από εκεί να ανακυκλωθεί σε όλα τα Πετσωμένα ΜΜΕ- για να αιτιολογήσει επικαλούμενος ξένα δημοσιεύματα ότι "μεταξύ των 100 πολυπληθέστερων επαγγελμάτων οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται στα πρώτα 50 πιο εκτεθειμένα επαγγέλματα στον κορωνοϊό".

Ο τύπος είναι απίστευτα κουτοπόνηρος. Πιθανόν θεώρησε ότι κανείς δεν θα επισκεφτεί τον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook για να δει τις πηγές απ' τις οποίες αντλεί τις εκτιμήσεις του, για να δικαιολογήσει την ανοησία που είπε.

Απ' το πρωτότυπο κείμενο του, λοιπόν, διαπιστώνει κανείς ότι επικαλείται δημοσιεύματα που έχουν υπάρξει πριν 1,5 χρόνο!!! Των New York Times που έχει γραφτεί τον Μάρτη του 20220, του BBC από τον Μάη του '20 και του WEF από τον Απρίλη του '20!

 Ρε πολιτικέ ογκόλιθε, χαλάρωσε λίγο! Οχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά θα αναγκάσεις και μας να σου παραθέσουμε δεκάδες δηλώσεις του Μητσοτάκη και του  "Άρχοντα Οφφικιάλιου" αυτής της χρονικής περιόδου, με τις οποίες μας γνωστοποιούσαν ότι είχαν κατατροπώσει τον κορονοϊο! 

Ελεος! Δεν προλαβαίνουμε να σχολιάζουμε τις μαλακίες σας!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger