Home » , » Ερχεται γενικευμένο lockdown;

Ερχεται γενικευμένο lockdown;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 | 10:56 μ.μ.

Είναι τόσο αναξιόπιστα τα κυβερνητικά στελέχη και τόσο φερέγγυος ο αγωνιστής γιατρός Πάνος Παπανικολάου, που ενώ και σήμερα Α. Γεωργιάδης  και Μάριος Θεμιστοκλέους. "ξόρκισαν" με δημόσιες δηλώσεις τους την επιβολή γενικευμένων μέτρων lockdown, αυτό φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ.

Οσο συνειδητοί εγκληματίες και να είναι οι "άριστοι", δεν μπορεί να κωφεύουν στις δραματικές εκκλήσεις και επισημάνσεις επιστημόνων όπως του καθηγητή Γιώργου Παυλάκη τον οποίο κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει για αντιπολιτευτική διάθεση ότι «σε λίγο οι ημερήσιοι θάνατοι θα είναι 100, όπως προκύπτει από τα μαθηματικά μοντέλα και αυτό δεν μπορεί πλέον κανένας να το πάρει πίσω. Αν δεν ληφθούν μέτρα μπορεί η Ελλάδα να φθάσει τα 20.000 κρούσματα ημερησίως…».

Και εκτός αυτού υπάρχουν τα αναμφισβήτητα στατιστικά στοιχεία που μας λένε ότι η Ελλάδα είναι "πρωταθλήτρια" σε θανάτους και κρούσματα από όλες τις χώρες της Ε.Ε. 

Ενα και μόνο στοιχείο αρκεί για να φανερώσει τις κυβερνητικές εγκληματικές ευθύνες. Η Ιταλία, μια χώρα με πάνω από 60 εκατομμύρια κατοίκους, και ενώ ξέρουμε την τραγική κατάσταση που υπήρξε στο πρώτο κύμα του κωρονοϊού, σήμερα ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο είχε 46 θανάτους, ενώ εμείς 76 και νοσηλεύει 520 ασθενείς με covid 19 ενώ στην Ελλάδα έχουμε 590 διασωληνωμένους!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

21 Νοεμβρίου 2021 στις 11:37 μ.μ.

Μα εκεί πάει. Το θέμα είναι ότι α) θα είναι πολύ αργά όταν το κάνει και β) ακριβώς επειδή ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του θα το εφαρμόσει όπως το έκανε και πέρσι. Και όλα αυτά γιατί κάποιοι αρνούνται επίμονα να παλέψουν για ένα ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ρίχνοντάς το σαν ΆΜΕΣΟ αίτημα σε κάθε συνδικάτο, σε κάθε χώρο δουλειάς και σε κάθε γειτονιά για να το επιβάλλει στην κυβέρνηση ένα ΕΡΓΑΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ. Αυτή τη στιγμή έπρεπε πανελλαδικά σχολεία να βρίσκονται υπό κατάληψη, εργοστάσια, επιχειρήσεις σε κάθε χώρο που αποτελεί εστία υπερμετάδοσης και υγειονομική βόμβα τροφοδοτώντας παράλληλα το συνωστισμό στα ΜΜΜ. Υπάρχει άραγε ποιο σοβαρός λόγος για να ξεσπάσει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ σε όλη τη χώρα αν όχι η ίδια μας η ζωή και η υγεία του λαού ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ;

Αν υπήρχε ένα τέτοιο κίνημα θα ανάγκαζε την κυβέρνηση και λοκντάουν να έκανε ΤΩΡΑ (εφαρμόζοντάς το σωστά κλείνοντας τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις) και μέσα από την πάλη του θα επέβαλλε ταυτόχρονα και λύσεις πχ στο δημόσιο σύστημα υγείας αλλά και παρεμβάσεις ώστε να προετοιμαστεί το άνοιγμα με τους κατάλληλους όρους πχ ολιγομελή τμήματα στα σχολεία, έλεγχοι από τις υγειονομικές αρχές στους χώρους δουλειάς κλπ.

Ένα τέτοιο λοκντάουν και αποτελεσματικό θα ήταν και σύντομο (1 μήνα το πολύ όχι τόσο όσο τα πολύμηνα αναποτελεσματικά ψευτολοκντάουν που μας έσυρε πέρσι η κυβέρνηση). Αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ από την λεγόμενη κομμουνιστική αριστερά δεν το επιθυμεί αυτό, κανένας δεν το έχει ρίξει ποτέ σαν αίτημα, κανένας δεν προσπαθεί να πείσει το λαό γι'αυτό. Γιατί φυσικά κάτι τέτοιο προϋποθέτει και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ από τον κάθε πολίτη ώστε να τηρεί ταυτόχρονα τα μέτρα προστασίας, κάτι τέτοιο προϋποθέτει ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και οι "κομμουνιστές" μας έχουν αποδείξει ότι είναι εχθρικοί σε αυτό.

ΚΑΘΟΛΙΚΟ-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ

ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ - ΚΑΤΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΟΧΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΖΩΕΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

V For Viva La Revolucion

22 Νοεμβρίου 2021 στις 8:34 π.μ.

Καραντίνα - Netflix - Κλείσιμο στο σπίτι, αυτή είναι η χαρά του κάθε Ασφαλίτη...

22 Νοεμβρίου 2021 στις 7:18 μ.μ.

Αντί να λέτε εξυπνάδες δεν μας λέτε τι προτείνετε; 105 νεκροί σήμερα. Πεθαίνει κόσμος και πολλοί από εσάς κάνετε πλακίτσα και μάλιστα κακόγουστη. Στους πόσους άραγε θα το πάρετε στα σοβαρά; Ρουμανία; Διασωληνωμένοι σε...αυτοκίνητα; Αυτό θέλετε;

https://www.protothema.gr/world/article/1178105/dramatiki-katastasi-sti-roumania-vazoun-tous-astheneis-covid-sta-autokinita-me-oxugono-giati-den-ehoun-klines/

V For Viva La Revolucion

22 Νοεμβρίου 2021 στις 8:48 μ.μ.

Καραντίνα = Πρόβα για Δικτατορία...Leo, είδες τι μέτρα αντεργατικά - κατασταλτικά πέρασαν με αφορμή την καραντίνα... Δεν κάνω καθόλου πλακίτσα... Μονοκλωνικά αντισώματα δωρεάν για το λαό και λειτουργία Νοσοκομειακών Μονάδων σε κάθε Νομό με λειτουργία αποκλειστικά για αντιμετώπιση του κορωνοϊού με ειδικευμένο προσωπικό...Το καθολικό κλείσιμο που προτείνεις έχει εδώ και καιρό αποδειχτεί αναποτελεσματικό (καθόλου υγειονομικό αλλά κατασταλτικό μέτρο), ακόμη να το καταλάβεις εσύ και πολλοί άλλοι...

22 Νοεμβρίου 2021 στις 9:46 μ.μ.

Γράψτε λάθος 112 οι νεκροί. Είχα ξεχάσει τα μαϊμουδίσματα του ΕΟΔΥ:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/greece/

V For Viva La Revolucion

23 Νοεμβρίου 2021 στις 4:45 μ.μ.

Μέτρα αντεργατικά και αντιλαϊκά περνάει ΚΑΘΕ ΑΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με πανδημία ή χωρίς. Το κράτος έχει συνέχεια είτε έτσι είτε αλλιώς δεν μας λες και κάτι φοβερό. Έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε και πριν την πανδημία κανένα ισχυρό λαϊκό κίνημα για να βάλει φρένο οπότε άκυρο το επιχείρημά σου. Το ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για να εφαρμόσει περαιτέρω αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν σημαίνει άρνηση της πανδημίας και άρνηση της αντιμετώπισής της αυτός είναι ΒΛΑΚΩΔΗΣ τρόπος σκέψης. Στην τελική για να έχεις εργατικούς-λαϊκούς αγώνες πρέπει να έχεις πρώτα και κύρια ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και μάλιστα ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

Τα μονοκλωνικά α)δεν χορηγούνται σε όλους β)είναι περιορισμένης παραγωγής γ) δεν διαρκούν πάρα πολύ δ) δεν αποτελούν όπλο για την αποτροπή της ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ του ιού. Με τα μονοκλωνικά λοιπόν ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ την πανδημία σταματήστε να αναπαράγετε τις ανοησίες του ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΑ Πολάκη. Φυσικά πρέπει να κάνεις τα πάντα για να σώσεις όσες ζωές μπορείς αξιοποιώντας κάθε όπλο άρα και τα μονοκλωνικά και εδώ η κυβέρνηση πράγματι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ γιατί δεν ήθελε να βάλει το χέρι στην τσέπη για να αγοράσει όσες δόσεις ήταν εφικτό. Μόνο με αυτά όμως δεν κάνεις τίποτα χρειάζεσαι και εμβολιασμό, περιοριστικά μέτρα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μόνο έτσι αντιμετωπίζεις αποτελεσματικά την πανδημία.

Όσο αφορά το λοκντάουν το θέμα είναι α) να προλάβεις τη διασπορά του ιού β) να κλείσεις και την παραγωγή ειδικά τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις (βιομηχανίες, εργοστάσια κλπ) και γ) να τηρείται και από τους πολίτες. Στο πρώτο κύμα προλάβαμε την διασπορά (όπως και τα Βαλκάνια τότε) ενώ οι πολίτες γενικά το τηρήσανε και τηρήσανε και τα μέτρα προστασίας. Δεν ανεστάλησαν βέβαια μεγάλες επιχειρήσεις, βιομηχανίες και εργοστάσια αν γινόταν και αυτό θα είχαμε πολύ πολύ λιγότερους και από 200 νεκρούς και θα τελειώναμε πιο γρήγορα (για το πρώτο κύμα αναφέρομαι). Παρόλα αυτά το αντιμετωπίσαμε πολύ πιο αποτελεσματικά σε σχέση με Γαλλία, Ιταλία, Βρετανία, Βέλγιο, Ισπανία και άλλες χώρες. Αν ισχύουν λοιπόν και οι τρεις αυτές προϋποθέσεις ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. Αλλά επειδή και εσύ και η "αριστερά" δεν δουλεύει για ΤΙΠΟΤΑ από τα 3 αφήνει την κυβέρνηση να εφαρμόζει τα ψευτολοκντάουν της τα οποία φυσικά είναι αναποτελεσματικά διότι ούτε έγκαιρα τα λαμβάνει, ούτε κλείνει τα πάντα (ειδικά τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις) και βέβαια δεν υπάρχει έλεγχος για την τήρηση των μέτρων ούτε τήρησή τους από τους πολίτες. Έτσι την πατήσαμε στο δεύτερο και τρίτο κύμα έτσι πάει να γίνει και τώρα δυστυχώς.

V For Viva La Revolucion

24 Νοεμβρίου 2021 στις 10:57 π.μ.

Leo, σέβομαι τις απόψεις ειδικευμένων γιατρών όπως ο Πολάκης και πολλοί άλλοι και δεν τους βρίζω. Επιπλέον, έχω μάθει να ακούω και την αντίθετη άποψη για ένα πρόβλημα, ειδικά μάλιστα όταν η επίσημη άποψη και τρόπος αντιμετώπισης έχει αποτύχει παταγωδώς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Η ζωή δεν είναι μονόδρομος... Leo, μάλλον μου φαίνεται ότι πολύ λίγη σχέση ή καθόλου, έχεις με το σύνθημα το τελευταίο που γράφεις...

25 Νοεμβρίου 2021 στις 5:42 μ.μ.

Ποιος είναι ειδικευμένος; Ο Πολάκης; Τι είναι δηλαδή; Επιδημιολόγος, γενετιστής, λοιμωξιολόγος; Συριζαίος πρέπει να είσαι δεν εξηγείται αλλιώς. Και δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα υπάρχουν γιατροί εκεί έξω που λένε ένα σωρό ψέματα και παρασύρουν κόσμο. Όταν ο άλλος είναι ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ και ΦΑΣΙΣΤΑΣ και γιατρός να είναι δυστυχώς υπερισχύει το πρώτο και όχι η επιστήμη που υποτίθεται ότι υπηρετεί. Εδώ η Λινού μας έλεγε ανοησίες ότι δεν μεταδίδεται με την Θεία Κοινωνία ο ιός το ίδιο και η Γιαμαρέλλου. Και σκέψου ότι την πρώτη την πρότεινε και ο ΣΥΡΙΖΑ για...υπουργό υγείας. Τόσο "αριστεροί" και αυτοί.

Όσο για τα λοκντάουν λοιπόν πάμε να δούμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

Νορβηγία με λοκντάουν: 191 νεκροί/εκατομμύριο

Φιλανδία με λοκντάουν: 234 νεκροί/εκατομμύριο

Δανία με λοκντάουν: 488 νεκροί/εκατομμύριο

Σουηδία ΧΩΡΙΣ λοκντάουν: 1.483 νεκροί/εκατομμύριο

Η Σουηδία λοιπόν χώρα πρότυπο για όλους εσάς τους "ελευθεριακούς" τα πήγε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τους άλλους που εφάρμοσαν λοκντάουν από την πρώτη στιγμή. Αργότερα φυσικά επειδή η κατάσταση ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΣΕ στο δεύτερο κύμα το χειμώνα του 2020 αναγκάστηκε και εφάρμοσε ένα μερικό λοκντάουν κλείνοντας ακόμα και σχολεία. Όλα τα στοιχεία εδώ:

https://www.worldometers.info/coronavirus/

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden/

Το λοκντάουν α) δεν είναι η λύση στο πρόβλημα αλλά μία αναγκαία υποχώρηση που κάνεις για να σώσεις ζωές, να μειωθούν τα κρούσματα, να μειωθούν οι νοσηλείες και να αρχίσει η αποσυμπίεση του συστήματος υγείας σου και β) για να είναι αποτελεσματικό πρέπει να το εφαρμόσεις γρήγορα, να είναι ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ, να τηρείς σαν λαός όλα τα μέτρα προστασίας και να διαθέτεις ενισχυμένο δημόσιο σύστημα υγείας. Απλά σε εμάς δεν ήταν αποτελεσματικό γιατί πολύ απλά δεν ίσχυσε ΚΑΜΙΑ από τις παραπάνω προϋποθέσεις (δεύτερο και τρίτο κύμα). Συν του ότι η Ελλάδα και οι Βαλκανικές χώρες όπως και της Κ.Ευρώπης και Ν.Ευρώπης δεν είναι αραιοκατοικημένες όπως οι σκανδιναβικές ούτε έχουν κουλτούρα περί κοινωνικής αποστασιοποίησης ή άλλων μέτρων (πχ τηλεργασία). Αυτά είναι στοιχεία υπέρ των χωρών αυτών γι'αυτό και εκεί η κατάσταση δεν ξέφυγε όπως εδώ. Η σύγκριση λοιπόν καλό είναι να γίνεται μεταξύ των χωρών αυτών. Και η σύγκριση αποδεικνύει ότι αυτές που εφάρμοσαν ΑΥΣΤΗΡΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ τα πήγαν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σε σχέση με την Σουηδία.

V For Viva La Revolucion

25 Νοεμβρίου 2021 στις 8:51 μ.μ.

Leo, 1) Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, φίλος και ψηφοφόρος του Κ.Κ.Ε.είμαι...2) Το να δέχεσαι μόνο την κρατούσα εκδοχή, στο επαναλαμβάνω, δεν είναι καθόλου Δημοκρατικό, 3) Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, ο ίδιος ο επικεφαλής του Π.Ο.Υ. είπε ότι δεν προτείνει κλείσιμο γιατί είναι σαν να κρύβεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί (και έτσι είναι) 4) Το να βρίζεις και να χαρακτηρίζεις ανθρώπους χωρίς να τους ξέρεις αποδεικνύει την ανεπάρκεια των επιχειρημάτων σου. Μην μένεις μόνο στον Πολάκη, υπάρχουν και άλλοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ και όχι κερματοδέκτες των καπιταλιστικών Α.Ε. 5) τελευταία φορά θα σου το πω και αν θέλεις κατάλαβέ το, το κλείσιμο είναι ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΌ ΜΈΤΡΟ για αυτό και δεν αποδίδει... Το να ζητάς από το αστικό καπιταλιστικό σύστημα να προστατέψει την υγεία των ανθρώπων είναι αυταπάτη. Υγεία και άλλα αγαθά υπάρχουν σε συστήματα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και φυσικά κατόπιν λαϊκής επανάστασης.... Δεν σου ανέφερα καμία Σουηδία και "ελευθεριακούς", οπότε μη μου βάζεις λόγια που δεν λέω, δεν είναι καθόλου ευγενικό. Υ.Γ.: Δες το σαν φιλική συμβουλή, η γραφή σου προδίδει ΤΡΟΜΟ, απέβαλέ τον και στην θέση του βάλε την ΛΟΓΙΚΗ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ...

26 Νοεμβρίου 2021 στις 5:47 μ.μ.

Η λύση είναι ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ και οι όποιες παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ της μετάδοσης του ιού. Το lockdown είναι η τελευταία γραμμή άμυνας όταν έχεις αποτύχει στα άλλα δύο. Είναι κάτι προσωρινό (έτσι πρέπει) και γίνεται όταν δεν μπορείς πλέον να κάνεις κάτι άλλο ή δεν προλαβαίνεις. Έχει 1,5 χρόνο ούτε αυτό το απλό δεν έχετε καταλάβει. Ακραία ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ είστε δεν αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.

Πάντως αν είσαι όπως λες φίλος του ψευτοκκε και ταυτόχρονα φίλος του...Πολάκη αυτό λέει πολλά για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του κόμματός σου αν και δεν μου κάνει καμία εντύπωση δεδομένο πόσο καθεστωτικός είναι ο Περισσός (όπως και σύσσωμη η ψευτοαριστερά στην Ελλάδα). Το να με κατηγορείς που αποκαλώ αυτόν τον ψεύτη κουραδόμαγκα (που έχει το θράσος και το παίζει και θαυμαστής του Βελουχιώτη) ως αυτό που είναι δηλαδή ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ δείχνει ότι το κόμμα σου έχει απεμπολήσει ακόμα και τις αντιφασιστικές-δημοκρατικές αρχές. Δηλαδή το ψευτοκκε σας δεν είναι ούτε καν ΑΣΤΙΚΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα όχι κομμουνιστικό ούτε καν αυτό. Γιατί μόνο ένας φασίστας μιλάει και συμπεριφέρεται όπως ο Πολάκης. Αλλά τι λέω εδώ εσείς έχετε στην πρώτη γραμμή την Κανέλλη το να σας μιλάμε μετά για φασισμό είναι κούφια λόγια για εσάς εδώ χεράκι χεράκι πήγατε με ΝΑΖΙΔΙΑ στην Κριμαία για να νομιμοποιήσετε την ΚΑΤΟΧΗ της από τον νεοτσάρο.

Σου παρέθεσα λίγα γεγονότα και καναδυο στοιχεία απλά όχι τίποτα φοβερό για την ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των λοκντάουν και ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. Σόρρυ αλλά η ανεπάρκεια εντοπίζεται στα δικά σου επιχειρήματα.

Κοίτα όταν εκφράζεσαι σαν αντιεμβολιαστής και πολέμιος των lockdown και των ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ περιοριστικών μέτρων σε κατατάσσω στους "ελευθεριακούς" οι οποίοι αυτό που προτείνουν είναι η ανο(η)σία της αγέλης δηλαδή τα αφήνουμε όλα ανοιχτά, συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως πριν, κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, δεν εμβολιαζόμαστε, κανένα μέτρο προστασίας και ό,τι γίνει δηλαδή απλά να κοιτάμε το ΕΣΥ να πεθαίνει και να αποδεχόμαστε τις εκατόμβες νεκρών κάθε μέρα. Μόνο που αυτό είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΥΓ: Ο Περισσός πάντως δεν καταδίκασε ανοιχτά τα λοκντάουν άσχετα αν με την πολιτική του ΤΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ άρα υπονομεύει και την ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Καλά πως γίνεται μέλη του να είναι ανοιχτοί πολέμιοι; Τι γίνεται εκεί μέσα γεμίσατε φράξιες.

V For Viva La Revolucion

26 Νοεμβρίου 2021 στις 6:53 μ.μ.

Συνεχίζεις να μου βάζεις λόγια που δεν λέω (με έκανες και φίλο του Πολάκη! Τι να πώ!) και να βρίζεις τους πάντες από την Κανέλλη, το Κ.Κ.Ε. κ.λ.π. Δεν το συνεχίζω Leo. Λυπάμαι για το τρόπο σκέψης σου...

27 Νοεμβρίου 2021 στις 8:58 π.μ.

Καλά εσύ υπερασπίζεσαι έναν ΦΑΣΙΣΤΑ ΨΕΥΤΗ παρουσιάζοντάς τον σαν αξιόπιστο επιστήμονα (ενώ έχει ξεστομίσει ένα σωρό ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ανοησίες μία για τα εμβόλια, μία για τα μονοκλωνικά την άλλη εμφανίζεται χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο ο γελοίος) εγώ φταίω; Θα μας τρελάνετε; Πάρτε επιτέλους την ευθύνη για αυτά που λέτε και μην κατηγορείτε τους άλλους που σας κριτικάρουν.

Άνθρωπέ μου όταν μου κατατάσσεις έναν ΨΕΥΤΗ στους...πραγματικούς γιατρούς τότε τι περιμένεις να ακούσεις;

V For Viva La Revolucion

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger