Home » , » Ιερό κήρυγμα για να μην γίνουμε όργανα του Σατανά (Βίντεο)

Ιερό κήρυγμα για να μην γίνουμε όργανα του Σατανά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 | 6:23 μ.μ.


Δεσπότης Δωδώνης Χρυσόστομος. Ονομα και πράμα. Τα θεόπνευστα "χρυσάφια" απ' το στόμα του, μας οδηγούν ντουγρού ... εξομολόγηση!

Ξέρεις ότι αν είσαι γυναίκα και ακούσεις απ' τον δεσπότη να σου λέει "Σκύψε, ευλογημένη ...." και εσύ δεν υπακούσεις σημαίνει ότι είσαι όργανο του Σατανά; 

Αυτό δεν ξέρουμε ποιο ιερό κιτάπι το γράφει αλλά δεν έχουμε κανένα λόγο να το αμφισβητούμε  αφού ακούμε να μας το λέει στο παρακάτω βιντεάκι ο "άγιος Δωδώνης". 

Το τροπάρι του αγίου Χρυσοστόμου είναι επί λέξει: "Ο Σατανάς έχει επιτραπεί από τον ίδιο το Θεό  να μας πειράζει. Εξαρτάτε από την επιδεκτικότητα του ανθρώπου να γίνεται όργανο του Σατανά, όπως εν προκειμένο γίνονται αυτοί που δεν ακούνε την φωνή της Εκκλησίας. Οταν αμφισβητείς τις αποφάσεις της Εκκλησίας και του Επισκόπου, θέτεις τον εαυτό σου εκτός εκκλησίας  και γίνεται όργανο του Σατανά".

Εξυπακούεται ότι σε τέτοιες εποχές που οι πολιτικοί μας ταγοί λειτουργούν σαν "πρόδρομοι του Αντίχριστου" όπως ακούσαμε πρόσφατα να μας λέει άλλος ιερωμένος, τέτοια απολυτίκια όπως του δέσποτα Χρυσόστομου δεν μπορείς να τα προσπερνάς αψήφιστα. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger