Home » , » Εξακολουθεί ακάθεκτη η θανατηφόρα πανδημία

Εξακολουθεί ακάθεκτη η θανατηφόρα πανδημία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 | 7:05 μ.μ.


Μόνο υποθέσεις μπορούσαμε να εκφράσουμε για τα κίνητρα που οδηγούν τον ευρωβουλευτή της Ν.Δ., να διαφοροποιείτε διαμετρικά από τις θέσεις του κόμματός του, και να του ασκεί πόσο δριμεία κριτική ειδικά για την ανικανότητα του στην διαχείριση της θανατηφόρας πανδημίας. 

Τα αλλεπάλληλα τουιταρίσματα του, σου δίνουν την αίσθηση ότι ο Γ. Κύρτσος εξωθεί το κόμμα του να τον διαγράψει. Τώρα γιατί το Μέγαρο Μαξίμου δεν το κάνει, παρ' όλο τους συνεχείς πονοκεφάλους ο ευρωβουλευτής του, δεν έχουμε απάντηση να σας δώσουμε. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, και ανεξάρτητα αν κρύβει σκοπιμότητες η στάση του Κύρτσου, το να παρουσιάζεται ένας ευρωβουλευτής του κυβερνητικού κόμματος και να δημοσιοποιεί δημοσίως ότι εφαρμόζεται μια "κουτοπόνηρη" πολιτική στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα καθημερινά εκατόμβες νεκρών, δεν είναι κάτι που μπορείς να το προσπεράσεις.

Υ.Γ: Δυστυχώς, όπως αναμενόταν, ο θανατηφόρος εφιάλτης συνεχίζεται. Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο  ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο είχαμε 91 νέους θανάτους   8.100 νέα κρούσματα, ενώ οι διασωληνωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ανέρχονται σε 597. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger