Home » , » Οτι γλύτωσε ο Κούγιας, είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει Θεός.

Οτι γλύτωσε ο Κούγιας, είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει Θεός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 | 4:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούγια, μοντελοπνίχτη μου, τι να τις κάνεις εσύ τις ζώνες, τους αερόσακους και τις άλλες κουταμάρες; Βάλε μια μεγάλη εικόνα της Παναγίας, να μη βλέπεις που πας, σε οδηγεί ο Θεός και πάτα το γκάζι. Μην το κάνεις μόνο εκεί που υπάρχει κόσμος, γιατί σε ματιάζουν. Σε κάποιο γκρεμό.

Γράφτηκε πως το ότι γλύτωσε ο Κούγιας, είναι απόδειξη πως δεν υπάρχει Θεός. Μόνο που υπάρχει ο Κούγιας, ο Μητσοτάκης, ο Χατζηνικολάου και οι ναζί, είναι απόδειξη πως η θρησκεία λέει κουταμάρες. «Έπλασε τον άνθρωπο κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση». Τρίχες!

Το ατύχημα είναι απόδειξη πως σωστά δεν αφήνουμε να οδηγήσουν παιδάκια τα αμάξια. Και πως μερικά αυτοκίνητα θα έπρεπε να έχουν υπερυψωμένο κάθισμα οδηγού. Κούγια, δε λέω για σένα, ως γνωστό είσαι ντερέκι. Έτσι τουλάχιστον δήλωσες, κι εσύ δε λες ποτέ ψέματα. Χα - χα.

Να πούμε τώρα για τον Κούγια και το Θεό. Αυτή τη σχέση που ο Θεός προστατεύει την είχε και άλλος. Ο Αδόλφος Χίτλερ! Πόσες απόπειρες δολοφονίας γλύτωσε; Πίστευε λοιπόν κι αυτός πως τον προστάτευε ο Θεός, αλλά μάλλον ήταν ο Διάολος σύμφωνα με κάποιους που πιστεύουν σ’ αυτά.

Ο Χίτλερ τίναξε τελικά τα σκατά που είχε μες το κεφάλι του για να είναι σίγουρος πως θα ψοφήσει, ώστε να μην τον κρεμάσουν ανάποδα, αφού πρώτα τον σοδομίσουν όλοι οι συμμαχικοί στρατοί. Κρίμα, θα γίνονταν τρελό γλέντι.

Βλέπετε Θεός τότε ήταν ο Στάλιν και ο Κόκκινος Στρατός, ενώ είναι εξακριβωμένο ιστορικά πως οι Εγγλέζοι ήθελαν να ζήσει ο Χίτλερ ως το τέλος του πολέμου, για να νικήσουν πιο εύκολα με τις μαλακίες που έκανε.

Στο Κούγια τώρα. Τα πολυτελή αμάξια προσφέρουν συνήθως καλύτερη προστασία. Η προκλητική όμως πολυτέλεια διαφόρων κηφήνων δεν τους προστατεύει από τους Επαναστάτες, που, αν τους πιάσουν, το λιγότερο που θα τους κάνουν είναι τόπι στο ξύλο.

Ο πραγματικός Θεός, ο υπαρκτός, είναι ο λαός. Το λέει και η παροιμία. Οργή λαού Φωνή Θεού. Ο λαός όμως που έχει ταξική συνείδηση και είναι αποφασισμένος να φτιάξει ο ίδιος μια Κοινωνία Ισότητας, μια Κομμουνιστική Κοινωνία.

Γι αυτό δεν πρέπει να περιμένουμε Μεσσίες, Σωτήρες κλπ για τον απλό λόγο πως δεν υπάρχουν. Μόνοι μας θα σώσουμε τον εαυτό μας ή με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Σε κάθε ατύχημα σπεύδουν άνθρωποι να βοηθήσουν. Ποτέ δεν είδα κάποιο Θεό με μαγιό να βουτάει στη θάλασσα, να βγάζει κάποιον που πνίγεται. Αν δεν προλάβουν οι άνθρωποι, ο πνιγμένος λέμε πως πήγε κοντά στο Θεό. Μάλλον όμως πήγε στο βυθό, εκεί που είναι και οι μάρτυρες του Νοορ1.

Γι αυτό πρέπει να βοηθάμε το συνάνθρωπο. Κι ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να τσακίζεις τα καθάρματα τους φασίστες, που κάνουν τόσο μεγάλο κακό. Τελειώνουμε στα μούτρα των παρασίτων με τον ορισμό του Διαφωτισμού. «Διαφωτισμός είναι η έξοδος του ανθρώπου από την ανωριμότητά του, για την οποία ο ίδιος είναι υπεύθυνος». Ανωριμότητα είναι να θέλουμε να μας καθοδηγούν άλλοι δήθεν εκπρόσωποι ενός ανύπαρκτου όντος. Ευχόμαστε να μη σας φωτίζει ο Θεός, αλλά να έχετε πάντα ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger