Home » , » Θα μας δώσετε μια απάντηση κ. Βασιλακόπουλε;

Θα μας δώσετε μια απάντηση κ. Βασιλακόπουλε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 | 8:06 μ.μ.

Οπως γράφαμε κι εχτές σε μας δεν καίγεται καρφί για το σκηνικό αντιπαράθεσης που έχει προκύψει μεταξύ του Μ. Τριανταφυλλόπουλου και του Θ. Βασιλακόπουλου. Λαμόγια περιωπής είναι και οι δυο τους.

Αφού όμως μια ανάρτηση της ιστοσελίδας zougla.gr πυροδότησε αρκετές αντιδράσεις χρηστών του διαδικτύου, ας κάνουμε μια τηλεγραφική τοποθέτηση αφού προηγουμένως αναφέρουμε μια παράγραφο για το πώς περιγράφει ο ιστότοπος που αναφέραμε, το γνωστό περιστατικό σε ταβέρνα της Καλαμπάκας, με πρωταγωνιστή τον γνωστό πνευμονολόγο:

 "Κατά την αποχώρησή τους σύμφωνα με την μαρτυρία όχι μόνον των ιδιοκτητών αλλά και θαμώνων της ταβέρνας συνέβη και δεύτερο επεισόδιο στην ρεσεψιόν της ταβέρνας στην οποία βρισκόταν η κόρη και η σύζυγος του καταστηματάρχη. Η κόρη λοιπόν απευθυνόμενη στον Βασιλακόπουλο του είπε ότι είναι απαράδεκτη για επιστήμονες ιατρούς τέτοια συμπεριφορά για να εισπράξει και εκείνη με τη σειρά της ποταμό ύβρεων από τον καθηγητή και μία ομάδα τριών ατόμων.

Οι υπόλοιποι μη θέλοντας να οξύνουν την κατάσταση και να συμμετέχουν είχαν βγει από την ταβέρνα. Στο σημείο αυτό ο Βασιλακόπουλος εξεμάνη και σήκωσε το χέρι του απειλώντας πλέον ευθέως την κόρη του ιδιοκτήτη η οποία διανοήθηκε να του πει: «κατεβάστε το χέρι σας γιατί εάν συνεχίσετε θα σας καταγγείλω».

«Θα μου κλάσεις τα αρχίδια» ήταν η απάντηση του καθηγητή για να προσθέσει συνεχίζοντας: «Εγώ είμαι στο ΣΚΑΪ και το μαγαζί θα το κλείσω! Σημειωτέον ότι οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν εξαγριωθεί και τον έβριζαν εν χορώ. Μεταξύ αυτών και νοσηλεύτριες εκδρομείς από την Αθήνα".

Εξυπακούεται ότι εμείς δεν έχουμε σχέση με την θεσμολαγνεία. Ούτε μας ενδιαφέρει το πώς εξελίχθηκε το όλο περιστατικό στην ταβέρνα. Ο Θ. Βασιλακόπουλος όμως εμφανίζεται ένας ευυπόληπτος πολίτης και μάλιστα απόλυτα νομοταγείς σε σημείο που να απαιτεί από μαγαζάτορες να ελέγχουν αν η πελατεία τους είναι εμβολιασμένοι. Τι κύρος όμως μπορεί να έχει ένας επιστήμονας όταν αδιαμαρτύρητα βλέπει ένα δημοσιολόγο, στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Τριανταφυλλόπουλο, να τον χαρακτηρίζει "ελεεινό" πρόσωπο και με αποδέκτες χιλιάδες αναγνώστες να του προσάπτει ότι είναι ένας άθλιος τραμπούκος ο οποίος χρησιμοποιεί πεζοδρομιακό λεξιλόγιο; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger