Home » , , » Μια δήλωση κυβερνητικού στελέχους, επιτομή της ταξικής κυβερνητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Μια δήλωση κυβερνητικού στελέχους, επιτομή της ταξικής κυβερνητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 | 8:44 μ.μ.


Φυσικά και δεν θα αναμέναμε άλλη αντίδραση από τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη Ακη Σκέρτσου, ο οποίος παράλληλα είναι και συντονιστή του κυβερνητικού έργου, απ' το να μας πει ότι η κυβέρνησή του θεωρεί "πολυτέλεια" ένα ενισχυμένο ΕΣΥ. Ο άνθρωπος είναι απόλυτα ταξικά προσηλωμένος και λογικά μας διάβασε μια παράγραφο από το ευαγγέλιο του νεοφιλελευθερισμού. Την αστική τάξη εκπροσωπεί ο τύπος και όπως και η κυβέρνησή του δεν του καίγεται καρφί αν καθημερινά έχουμε δεκάδες νεκρούς από την πανδημία και λόγω της απαξίωσης και κατάρρευσης του ΕΣΥ.

Να μην επαναλαμβάνουμε τα όσα γράφαμε πριν δυο μέρες στην ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε "Κυβερνητική επιλογή η απαξίωση του ΕΣΥ για θησαυρίσουν οι μεγάλοι ιδιωτικοί όμιλοι υγείας, με αφορμή την επέλαση της πανδημίας". Αρκεί να τονίσουμε μόνο ότι η προκλητική του δήλωση ότι δεν υπάρχει λόγος να «δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγεία», είναι η επιτομή της αντίληψης που διέπει την κυβέρνηση. 

Μπορεί να έχουμε εκατόμβες νεκρών από την πανδημία καθημερινά καταγράφονται ρεκόρ κρουσμάτων και δια σωληνωμένων, αρκετοί ασθενείς για τους οποίους απαιτούνται ΜΕΘ, να βρίσκονται σε κοινούς θαλάμους και η πληρότητα των νοσοκομείων να φθάνει σχεδόν στο 100%, αλλά αυτά αφορούν άτομα της τάξης μας. Αν κάποιος απ' την "ελίτ" αρρωστήσει, τότε έχει άλλη αντιμετώπιση, απ' ότι εμείς οι κοινοί θνητοί. Εξάλλου το σύστημα τους έχει άλλες προτεραιότητες, απ' το να αντιμετωπίσει την θανατηφόρα πανδημία

Μια όμως και αναφερθήκαμε στο κυβερνητικό στέλεχος που λέγεται Ακης Σκέρτσος, ρίξτε μια ματιά σ' αυτή μας την ανάρτηση για να πληροφορηθείτε τις επιδόσεις που είχε ... στην προϋπηρεσία του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger