Home » , » 12,4 χιλ κάθε λεπτό θα πληρώσουμε την φιέστα που στήνει ο πορφυρογέννητος "δημοτικός άρχοντας". Κ. Μπακογιάννης

12,4 χιλ κάθε λεπτό θα πληρώσουμε την φιέστα που στήνει ο πορφυρογέννητος "δημοτικός άρχοντας". Κ. Μπακογιάννης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 | 11:40 π.μ.

Η αλήθεια είναι ότι με την θέλησή του ο "σοφός" ελληνικός λαός - μαζί του  συγκαταλεγόμαστε κι εμείς που αναγκαστικά πληρώνουμε τις μαλακίες άλλων- χρηματοδοτεί το Μητσοτακέϊκο για να περνάει μπέϊκα,  

Ο ανεψιός του σημερινού αρχηγού της Νέας Δικτατορίας και εγγονός του "εφιάλτη της δημοκρατίας", ο πορφυρογέννητος "δημοτικός άρχοντας". Κ. Μπακογιάννης, έχει αναλάβει να τερματίσει την διατριβή περί ... ρεμούλας. 

Η απόφασή του να διοργανώσει μια φιέστα που θα μας στοιχίσει 12,4 χιλ κάθε λεπτό που θα διαρκέσει, είναι κάτι το απίστευτα προκλητικό.

Απ' ότι διαβάζουμε ο δήμαρχος της Αθήνας  με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Carousel, προγραμμάτισε μια μίνι εκδήλωση, διάρκειας 17 λεπτών, στο πάρκινγκ έξω από το θέατρο του Λυκαβηττού, χωρίς κοινό, αλλά με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, την οποία οι δημότες Αθήνας θα πληρώσουν 211.000 ευρώ!!! 

Πώς θα μοιραστεί αυτή η "αρπαχτή" δεν μάθαμε ακριβώς, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο σημασία. Περισσότερο θα μας ενδιέφερε να γνωρίζαμε αν αυτή η εκδήλωση προήλθε από εισήγηση της "κυρίας" Αλεξίας Εβερτ, Ξέρετε αυτής της "λαμπρής προσωπικότητας" που έχοντας την θέση της  Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (!!!) του Δήμου Αθηναίων. είχε χαρακτηρίσει "τρωκτικά και κατσαρίδες", τα μέλη του ΚΚΕ, που συμμετείχαν στον γιορτασμό της επετείου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

 Να θυμίσουμε ότι μετά τον σάλο που είχε ξεσηκωθεί τότε ο πορφυρογέννητος είχε ζητήσει την παραίτησή της -πολιτικάντικες επικοινωνικές κινήσεις- πράγμα που έγινε. Οταν κατακάθισε το γεγονός, στη ζούλα και σχεδόν απαρατήρητα, ο Κώστας Μπακογιάννης την 1η Σεπτέμβρη 2021, της ανέθεσε την παχυλά αμειβόμενη θέση της πρόεδρου στην Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών. Μπορεί δηλαδή και αυτή η φιέστα να είναι στις αρμοδιότητες της "κυρίας" Εβερτ και να αποσκοπεί στην Τουριστική Προβολή της Αθήνας. Μ' αυτούς που μπλέξαμε τίποτα δεν αποκλείεται!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger