Home » , » Η χειρότερη βρισιά.

Η χειρότερη βρισιά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 | 10:00 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν είμαι δημοσιογράφος. Μακριά από μένα αυτό το κακό. Γιατί δυστυχώς κατάντησε η χειρότερη βρισιά! Υπάρχει κλιμάκωση στο σύνθημα. Το αλήτες είναι κακό, το ρουφιάνοι χειρότερο, το πιο κακό όμως είναι το δημοσιογράφοι. Δε θέλω να ντρέπομαι δεν είμαι δημοσιογράφος. Στο εξωτερικό μπορεί να ήμουν. Εδώ αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας κλπ, κλπ.

Γιατί πείτε μου τι πρέπει σε αχρείους που καπηλεύονται θανάτους μικρών παιδιών; Έχοντας χάσει το παιδί μου, ξέρω καλά τον αφόρητο πόνο που νιώθουν οι γονείς. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Τα συλληπτήρια τα λόγια.

Το μικρό κοριτσάκι 14 μόλις χρονών πέθανε στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Πιστεύω πως οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν. Αλλά και οι γονείς έχουν δίκιο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Δεν είμαστε σε κατάσταση να μιλήσουμε. Το κοριτσάκι μου έφυγε τόσο άδικα. Όλα έγιναν ξαφνικά».

Η κατάσταση στα Νοσοκομεία είναι γνωστή. Ελλείψεις υλικών και προσωπικού οδηγούν στο θάνατο τους συνανθρώπους μας.

Δε θα πω άλλα σεβόμενος τον πόνο των συγγενών και των φίλων.

Θα πω όμως με βεβαιότητα πως τα ΜΜΕ λένε ακόμα μια φορά ψέματα.

Για τον ΕΟΔΥ το παιδί δεν πέθανε από κορονοϊό.

«Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)

Δεδομένα έως 05 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 15:00»

«Θάνατοι ασθενών με COVID-19 0-17 ετών: 3» Όσοι δηλαδή και τις προηγούμενες μέρες.

Την ίδια ώρα από χθες οι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, τα πουλημένα φερέφωνα, τα τσογλάνια του κερατά, οι τρισάθλιοι και ελεεινοί τσανακογλείφτες της εξουσίας, οι κόλακες και βρικόλακες κάνουν χυδαία εμετική προπαγάνδα.

Το παιδί πέθανε γιατί δεν υπάρχει αρκετό ιατρικό προσωπικό όπως και υλικό. Γιατί οι γονείς είπαν πως άργησαν να το κοιτάξουν. Μπορούσαν; Προλάβαιναν;

Ακόμα όμως κι από τον κορονοϊό να πέθανε, ποιος φταίει; Η Κεραμέως! Που έχει μετατρέψει τις αίθουσες κλουβιά φυτώρια κορωνοϊού. 162.679 παιδιά με κορωνοϊό. Το Σεπτέμβρη ήταν 75.592. 12,5% τότε 17% τώρα!

Ακόμα χειρότερο κι από αυτή την αθλιότητα είναι η ζημιά που γίνεται στους εμβολιασμούς. Με ψέματα, απειλές και πρόστιμα όχι μόνο δεν πείθεται ο κόσμος να εμβολιαστεί, αλλά γίνεται πιο καχύποπτος. ΑΡΔ - ΑΡΔ - ΑΡΔ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger