Home » , , » Πρόσκληση αγωνιστικής σύσκεψης για να γίνει η αντιμετώπιση της πανδημίας υπόθεση του λαϊκού κινήματος.

Πρόσκληση αγωνιστικής σύσκεψης για να γίνει η αντιμετώπιση της πανδημίας υπόθεση του λαϊκού κινήματος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 | 11:10 μ.μ.

Με την διαπίστωση ότι "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό" το "Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή (στην ΥΓΕΙΑ)" πήρε μια σωστή και πολύ αναγκαία πρωτοβουλία. Απευθύνει πρόσκληση αγωνιστικής σύσκεψης σε εργατικά σχήματα, κινήσεις, συλλογικότητες και παρατάξεις του μαχόμενου ταξικού κινήματος σε χώρους δουλειάς και γειτονιές σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΩΝΑ την Κυριακή 12/12 ώρα 11πμ στην αίθουσα της ΔΟΕ (Ξενοφώντος 15 Α, ΣΥΝΤΑΓΜΑ).

Οπως τονίζεται στην πρόσκληση, τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα. Να ανατρέψουμε τώρα την κυβερνητική πολιτική! Αύριο θα είναι αργά! 

Είναι πλέον σαφές πως απολύτως τίποτα δεν διορθώνεται ούτε με προεκλογική αποχαύνωση κυβερνητικής εναλλαγής ούτε με συμβολικές διαμαρτυρίες. Ο μόνος δρόμος για να σταματήσουν οι μαζικές, κρατικές δολοφονίες που διαπράττει καθημερινά τόσο στην περίθαλψη όσο και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής αυτή η απαράδεκτη πολιτική είναι η κινηματική εξέγερση για την ανατροπή της. Η αντιμετώπιση της πανδημίας και της δημόσιας υγείας πρέπει να γίνει υπόθεση του λαϊκού κινήματος. 

Και καταλήγει η πρόσκληση:

Ως Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή καλούμε όλα τα ταξικά σχήματα, κινήσεις, συλλογικότητες για να επεξεργαστούμε από κοινού άμεσο σχέδιο απάντησης και ανατροπής των εγκληματικών κυβερνητικών επιλογών. 

Θεωρούμε πολύ σημαντική αυτή την πρωτοβουλία και αναμένουμε να δούμε ποιες απ' τις συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας θα ανταποκριθούν σ' αυτή την πρόσκληση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger