Home » , » Η επιδημία θα υποχωρήσει όταν πέσει ο Μητσοτάκης

Η επιδημία θα υποχωρήσει όταν πέσει ο Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 | 12:09 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διέψευσε όμως η… Παγώνη! Ποια; Α καλά...

Είχαμε γράψει εδώ και μήνες πως είχαν το φάρμακο αλλά δεν ήταν για όλους. Δεν είναι μόνο οι ΜΕΘ, πτωχοί.

«Οι κκ υπουργοί που διαψεύδουν τα περί #vipΜΕΘ μπορούν αύριο κιόλας να κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση πως αν ο μη γένοιτο ασθενήσουν βαρέως οι ίδιοι, να τους αφήσουμε σε έναν κοινό θάλαμο με έναν πρόχειρο αναπνευστήρα όπως τους κοινούς θνητούς. Άλλωστε κατά τον ΠΘ "το ίδιο θα είναι"».

«Τα πράγματα είναι απλά: είτε ο Γιαννακός ψεύδεται κι επομένως πρέπει να του ασκηθεί δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων (δεν έχει ακουστεί μέχρι τώρα κάτι τέτοιο), είτε λέει την αλήθεια και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για τις #vipΜΕΘ, την ώρα που πεθαίνουν άνθρωποι εκτός ΜΕΘ».

Σωστά, ποιος όμως εισαγγελέας; Προτιμώ τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ.

Σήμερα επίσης έχουμε την ανακοίνωση πως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έληξαν για όσους βιάστηκαν να κάνουν τη β’ δόση του εμβολίου. Σε λίγες μέρες θα είμαι κι εγώ ανεμβολίαστος παρόλο που έχω κάνει δυο.

«Δύο δε φτάνουν». Τι είναι μωρέ τα εμβόλια; Πορτοκάλια;

Είναι δολοφόνοι. Προσπαθούν από τη μια να ρίξουν τις ευθύνες στα θύματα της εγκληματικής τους πολιτικής, από την άλλη να καπηλευτούν τα εμβόλια.

Βρικόλακα ήθελαν κάποιοι, ανθρωποφάγο, οπότε αυτό ακριβώς έχουμε. Φταίμε κι εμείς που ακόμα ανεχόμαστε το σφαγέα.

Η επιδημία θα υποχωρήσει όταν πέσει ο Μητσοτάκης. Η πολιτική του είναι αρρωστημένη, είναι φασιστική, δεν έχει σχέση με πρόληψη υγεία κλπ αλλά είναι χούντα, δικτατορία. Θέλει να υπάρχει το πρόβλημα για να μας τρομοκρατεί.

Θυμάστε πέρυσι; Τέτοιο καιρό απαγόρευε τις συγκεντρώσεις. Φέτος δε τολμά ούτε τρολλ του να πει τίποτα γιατί ξέρουν πως θα τους πάρει ο διάολος.

Σε λίγο κλείνουν τα σχολεία, οπότε θα μειωθούν τα τεστ κι επομένως τα κρούσματα. Αν δεν το διώξουμε όμως σύντομα τη βάψαμε. Δε θα μείνει κανείς.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

9 Δεκεμβρίου 2021 στις 7:50 μ.μ.

Τώρα σοβαρά τα πιστεύετε αυτά που γράφετε; Δηλαδή για να σωθούμε πρέπει να...πέσει ο Κούλης; Σοβαρά τώρα; Και μέχρι τότε; Συνεχόμενες εκατόμβες; Και δε μου λες ρε mitso αφού θέλετε να σωθούμε γιατί δεν απαιτείτε να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; Γιατί συντάσσεστε με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που τα θέλουν ανοιχτά ενώ γνωρίζουν ότι αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης και υγιειονομικές βόμβες; Γιατί δεν είδαμε κανένα ΠΑΜΕ ούτε και τις Παρεμβάσεις ή όποιον άλλον (οι ηγεσίες ΟΛΜΕ-ΔΟΕ είναι ξεπουλημένες και καθεστωτικές έτσι και αλλιώς λογικό λοιπόν να ταυτίζονται με τους serial killers) να το θέτουνε και να παλεύουν γι'αυτό. Έχει εδώ και τόσο καιρό κόσμος πεθαίνει και η μόνη σας κάψα τους είναι η αξιολόγηση. Και δεν ντρέπονται οι ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ που βάζουν την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ πιο κάτω από όλα. Γιατί δεν απαιτείτε όλοι ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ με αναστολή πρώτα και κύρια των ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ; Γιατί λοιπόν ταυτίζεστε με την κυβέρνηση και με ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα; Γιατί δεν προπαγανδίζει κανένας σας την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που έχουμε ΟΛΟΙ να εμβολιαστούμε, την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΤΑΞΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για να σώσουμε τους συνανθρώπους μας;

Τι ακραίος αμοραλισμός είναι αυτός για να εξυπηρετήσουν όλοι ένα ψευτοαφήγημα (η μεν κυβέρνηση λέει κρατάω πάση θυσία την κοινωνία ανοιχτή και χέστηκα για τις εκατόμβες η δε αντιπολίτευση παλεύω για ΜΕΘ και δημόσια υγεία χέστηκα και εγώ για τις εκατόμβες) θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές. Πραγματικά έχει εδώ και 1,5 χρόνο είναι η πρώτη φορά που αισθάνομαι φρίκη και ανατριχίλα για ολόκληρο το πολιτικό φάσμα της χώρας μου από την κυβέρνηση μέχρι τον τελευταίο "αναρχικό" των Εξαρχείων. Όλοι θέλουν ΑΙΜΑ είναι ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ αυτό που συμβαίνει.

V For Viva La Revolucion

9 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:41 μ.μ.

Μήπως να κοιταχτείς σε καλό ψυχίατρο βλαμμένο μικροαστουλη βασταζε της αστικής πολιτικής leo;Άκου ολικό lockdown ως αριστερή άποψη λες και δε βλέπουμε την ανεργία που θα ρθει

10 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:22 μ.μ.

Άσε ρε που σε έπιασε ο πόνος για την ανεργία όταν τα κόμματά σας χρόνια τώρα εμποδίζουν και χτυπάνε με λύσσα ΚΑΘΕ επένδυση στη χώρα. Τι υποκρισία οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ-ΣΑΜΠΟΤΕΡ των επενδύσεων να μιλάνε και για ανεργία. Για ακόμη μία φορά πάνω από 100 νεκροί στη χώρα μας σε ένα 24ωρο (103). Εδώ προέχει η ανθρώπινη ζωή και εσύ μου μιλάς για ανεργία; Σαν να ακούω τον Γεωργιάδη τα ίδια λέτε πλέον. Να πάρε τη Λεγάκη σου που έφτασε στο σημείο να ταυτίζεται με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΤΣΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ εκεί καταντήσατε λες και οι μπάτσοι δεν πρέπει να εμβολιαστούν αυτοί δεν κολλάνε:

https://www.youtube.com/watch?v=7VLanA6HCEI

Και για απάντησέ μας εσύ αριστερέ της συμφοράς αν είναι αστική πολιτική τότε γιατί δεν έχουμε κλείσει ακόμα; Γιατί η κυβέρνηση μας κρατάει ακόμα ανοιχτούς; Γιατί δεν έχουν κλείσει τα σχολεία νωρίτερα; Δηλαδή το κλείσιμο των σχολείων για δέκα ημερούλες λίγο πριν τις διακοπές θα...συνέβαλλε στην αύξηση της ανεργίας; Έχεις ιδέα τι γίνεται στα σχολεία αυτή τη στιγμή ρε άσχετε; Που τα πιτσιρίκια κολλάνε το ένα το άλλο και γονείς, παππούδες και γιαγιάδες; Στο σχολείο μας κάθε βδομάδα έχουμε και νέα κρούσματα έχουμε τρελαθεί στα σελφ και τα ράπιντ. Τα άδεια γήπεδα δηλαδή θα εκτόξευαν την...ανεργία; Είναι δυνατόν να πεθαίνουν 100 άνθρωποι κάθε μέρα και εμείς να τρέχουμε στα γήπεδα; Σα δε ντρεπόμαστε. Και όμως ούτε για αυτά δεν μιλάτε. Δηλαδή δεν απαιτείτε ούτε αυτά να κλείσουν που δεν επηρεάζουν την οικονομία.

Μέχρι και ο Καπραβέλος είναι πολύ πιο αριστερός από εσάς...

V For Viva La Revolucion

12 Δεκεμβρίου 2021 στις 12:52 π.μ.

Ρε σιχαμα αυτό που παρουσιαζεις είναι κράμα μεταξύ ΟΑΚΚΕ και συγκίνηση αλά Τσιορδα άντε και υποψηφιος ΚΙΝΑΛΗΤΗΣ.Καλα έλεγε ο Ζαχαριαδης στουμπιστε τα κοπρόσκυλα

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger