Χούντα ΜΜ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 | 5:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξεπέρασαν τα 20.000 σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το γεγονός ότι μια τηλεπαρουσιάστρια   η Σάσα Σταμάτη, συνοδευόμενη από μπράβους, ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» προσπαθώντας να διακόψει με το έτσι θέλω την παράσταση «200 χρόνια δανεικά», με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό της stand-up comedy Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Το "θανάσιμο αμάρτημα" του καλλιτέχνη ήταν ότι σατίριζε τον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. (Το σχετικό βίντεο

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια — Χριστοφ. Ζαραλικος (@zaralikos) December 2, 2021» έγραψε ο ηθοποιός.

Το ΚΚΕ έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Σημάδι τεράστιας σήψης και αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν "αγανακτισμένους" σε ρόλο "μπράβου", επειδή διάφοροι επιχειρηματικοί, πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες ενοχλούνται από τη σάτιρα των καλλιτεχνών. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταδικάσει το γεγονός, δείχνει την ανοχή τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα».

Χούντα ΜΜ. Μητσοτάκη – Μαρινάκη. Μαριονέτας Μαφίας. Κι ότι άλλο Μι, Νι ή οποιοδήποτε γράμμα του αλφαβήτου.

Οι μάρτυρες μιλάνε, οπότε κλείνουν τα στόματα. Αλλά πρέπει να κλείσει και κάθε φωνή. Ακόμα και της σάτιρας! Ότι ο Χριστόφορος θα τρόμαζε τόσο το Μαρινάκη, δεν το περίμενα.

Εκεί που έχω ένσταση , είναι στο «γνωστή τηλεπερσόνα», όπως χαρακτηρίζουν την Σάσα Σταμάτη τα δημοσιεύματα. Είναι άλλος τρόπος να πεις «νούμερο» και μάλιστα «μηδενικό»; Όχι και τόσο γνωστή. Το Μένιο πχ τον ξέρω. Αν το έκανε αυτός, θα έλεγα πως είναι γνωστός.

Σε κάθε χούντα τέτοια ακριβώς γίνονται.

Να πω κι άλλα να με στείλει για μπάνιο ο Βαγγέλης, εκεί που βούτηξαν οι μάρτυρες του Νοορ 1; Θα πω. Μ’ αρέσει η θάλασσα.

Μαρινάκη, πόσα πλοία έχεις και πόσες Ελληνικές σημαίες έχουν; Πολλά πλοία - καμία Ελληνική. Κερδίζει εκατομμύρια, του δίνει ο κουμπάρος περισσότερα - τα πρόστιμα σε φίλους του κόμματος πάνε, αλλά το παίζει Έλληνας!

Τι Έλληνας ρε; Πατριώτης της Λιβερίας ή του Παναμά να το καταλάβω, αλλά Έλληνας; Έτσι είναι όμως. Όλοι όσοι βλάπτουν τη χώρα λεηλατώντας τη, το παίζουν πατριώτες.

Έπειτα είναι η δολοφονία του ποδοσφαίρου. Που έκανε στο άθλημα ότι στους μάρτυρες. Αυτό είναι ακόμα χειρότερο έγκλημα κι από το πλιάτσικο για μένα που το λάτρευα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ρίξει τη χούντα. Πλάτες δίνει, αν όχι κώλο. Εδώ θέλει Επανάσταση. Το καλύτερο φάρμακο. Μια δόση και τέρμα οι ιοί της διαφθοράς.

Μαρινάκη, μια τρύπα στο νερό έκανες. Δε χαμπαριάζουμε οι Κομμουνιστές από απειλές τραμπούκων και δεν εννοώ τα τσιράκια. Α! Και τζάμπα διάσημη στο Χριστόφορο…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger